anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
εννοείτε...
εννοείτε...
Παντως αν σε εφερε σε οργασμο με τα δαχτυλα και μονο, δεν ειναι τρχνικη και εμπειρια, παρκισον λεγεται.
Καλησπέρα γιαβρι μου ... Φαντάζομαι όλα καλά...
Θα διαφωνησω λίγο ομως με κάτι μαζί σου....
Καποιοι <<κατ ευφημισμό>> παπουλιδες και μικροτσουτσουνοι και με το ένα πόδι στον τάφο .....μόνο αυτό δεν είναι... από ότι διαπιστωσα ιδιοις ομμασι....
Ο νοων νοειτω ;)
Προσέχω όσο μπορώ γιαβρι μου...Όλα καλά, αγαπημένη μου Έλενα! :-*
Να προσέχεις μόνο, τα πονηρά ανήψια των παππούληδων που χακάρουνε λογής λογαριασμούς...
Αυτά είναι που κάνουν τις μεγάλες ζημιές και τις φορτώνουν στους αθώους και άκακους γέροντες...
Να ήξερες εγώ τι τραβάω με το δικό μου ανήψι τόσα χρόνια.
Δεν έχω πρόσωπο να κυκλοφορήσω, από τα αίσχη του... >
Προσέχω όσο μπορώ γιαβρι μου...
Λεπτομέρειες θα τις πούμε ίσως κάποια μέρα από κοντά ;)
Μαζί μου, ποτέ "ίσως". Μόνο "οπωσδήποτε". Τα άλλα, είναι απλώς θέμα χρονου... ;)
Μιας που εκλεισα ραντεβουδακι με το Λενακι , τις επομενες μερες, αναμεινατε αναλυτικη ενημερωση και
εντονες σεισμικες δονησεις.
ξέρεις ότι σ αυτά τα <<θεματα>> είμαι διακριτική...Μαζί μου, ποτέ "ίσως". Μόνο "οπωσδήποτε". Τα άλλα, είναι απλώς θέμα χρονου... ;)
Καλησπέρα γιαβρι μου.. Θα χαρώ ιδιαίτερα να σε γνωρίσω από κοντάΜιας που εκλεισα ραντεβουδακι με το Λενακι , τις επομενες μερες, αναμεινατε αναλυτικη ενημερωση και
ισχυρες σεισμικες δονησεις "μεγαλου" εστιακου "βαθους" .
ξέρεις ότι σ αυτά τα <<θεματα>> είμαι διακριτική...
Λες να καταλήξουμε σε γάμο ??? Λες να ζησουμε χαρές κ πανηγύρια στο νήμα ???θα πας να γαμησης φιλε η θα τη παντρεβτης ????????????
χμ...;)Για κάποια ειδική κατηγορια
χμ...
μου έδωσες ιδέα....
βγάλε όλες της ειδικές κατηγορίες...
για τα δροσερά αγόρια....
Εεεεε κακό παιδι ....και αυτά ψυχή εχουνγια τα δροσερά αγόρια....