Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ε ναι ;)Ομιλείτε εξ εμπειρίας, κύριε;
Ε ναι ;)Ομιλείτε εξ εμπειρίας, κύριε;
Α ααα....Τι να πω ?? Περιμένω απάντηση κ από τον ιδιοΔεν τα βρήκατε και ανακρούει πρύμνα
O εκπρόσωπος τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης, να τον χαίρεσαι ΓΚΡ........
Υπήρχαν παλαιά δημοτικά τραγούδια για το Διγενή Ακρίτα, την Αρετή στη Βαβυλώνα.....
Προξενητάδες μεσολαβούν από τη Βαβυλώνα
να στήσουνε ύπουλα το φιλικό αγώνα.....
Ησυχία εσύ, κατσικοπόδαρε......
Την άλλη φορά γιαβρι μου....Καλά να είμαστε πρώτα από όλα...Δεν προλαβενω να σε δω Ελενα και ηθελα πολυ
:-* :-*Τη Καλλίστη!
Στο διόρθωσα λίγο.
Κάνω πολύ παρέα με ανουνακι γιαβρί μου ...αυτο θα φταίει. .
Παρεπιπτοντως πολύ υπερΒατικό σχολιό.
Καλησπερα
[MOVE]Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.................[/MOVE]
οκ περιμένω[MOVE]Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.................[/MOVE]
Τα υπόλοιπα κατ' ιδίαν και σταματάει επ' αόριστον η παρουσία μου στο νήμα.
Όλοι οι κατοικοεδρεύοντες στο νήμα των μικροτσούτσουνων παππούληδων, λόγω προκεχωρημένης
ηλικίας (βλ. με το ένα πόδι στον τάφο) έχουμε συχνά τέτοιες "υπερβατικές" εκλάμψεις.
Είναι η απαρχή της λεγόμενης γεροντικής άνοιας, καθότι ως γνωστόν,
μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι...
Ο ξεμωραμένος, βέβαια, το μαθαίνει τελευταίος, οπότε μέχρι τότε έχει το ακαταλόγιστο να παραληρεί
όσο θέλει και να φαντάζεται διάφορα...
Καλησπέρα γιαβρι μου ... Φαντάζομαι όλα καλά...Όλοι οι κατοικοεδρεύοντες στο νήμα των μικροτσούτσουνων παππούληδων, λόγω προκεχωρημένης
ηλικίας (βλ. με το ένα πόδι στον τάφο) έχουμε συχνά τέτοιες "υπερβατικές" εκλάμψεις.
Είναι η απαρχή της λεγόμενης γεροντικής άνοιας, καθότι ως γνωστόν,
μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι...
Ο ξεμωραμένος, βέβαια, το μαθαίνει τελευταίος, οπότε μέχρι τότε έχει το ακαταλόγιστο να παραληρεί
όσο θέλει και να φαντάζεται διάφορα...
Καλησπέρα γιαβρι μου ... Φαντάζομαι όλα καλά...
Θα διαφωνησω λίγο ομως με κάτι μαζί σου....
Καποιοι <<κατ ευφημισμό>> παπουλιδες και μικροτσουτσουνοι και με το ένα πόδι στον τάφο .....μόνο αυτό δεν είναι... από ότι διαπιστωσα ιδιοις ομμασι....
Ο νοων νοειτω ;)
Όχι βρε μία χαρά τα βγάζουν πέρα άνευ καθετηρος ...Εγώ προσωπικά δεν άλλαξα κανένα γνωρίζοντας αρκετά επ αυτου , έχοντας διατελέσει νοσοκόμα στο μισό σόι μου....Τους γκρεμισες το μυθο. Θα ξυπνησει κανενας τους να αλλαξει τον καθετηρα οπου να ναι και θα παθει εγκεφαλικο.
Όχι βρε μία χαρά τα βγάζουν πέρα άνευ καθετηρος ...Εγώ προσωπικά δεν άλλαξα κανένα γνωρίζοντας αρκετά επ αυτου , έχοντας διατελέσει νοσοκόμα στο μισό σόι μου....
Λες ?????Το Π το ειδες καπου στο δωματιο ή το ειχε κρυψει στη ρεσεψιον;
Λες ?????
παρκισον λεγεται.