anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
με την μόνη διαφορά ότι είναι import export...Εεεεε κακό παιδι ....και αυτά ψυχή εχουν
με την μόνη διαφορά ότι είναι import export...Εεεεε κακό παιδι ....και αυτά ψυχή εχουν
Μιας που εκλεισα ραντεβουδακι με το Λενακι , τις επομενες μερες, αναμεινατε αναλυτικη ενημερωση και
ισχυρες σεισμικες δονησεις "μεγαλου" εστιακου "βαθους" .
Ρε αγράμματε, εγώ έχω άπειρες γνώσεις από κάτι τύπους (χμ αφού δεν έχεις κριτική τόσο καιρό παίζει να είσαι και τύπισσα, στα @@ρια μου πάλι) και το πώς ποντάρω δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Software ειδικά σχεδιασμένο από εμένα, χιλιάδες γραμμές κώδικα, τι να γράφω εδώ μέσα.......ασε τυπε, αν γινει η στραβη με το site, τα ερημα τα αιγοπροβατα θα την πληρωσουν εκει κατω
ηδη εχω πληροφοριες πως μελος, απο τον πολυ κουβα , του χουν γυρισει τα μυαλα. λες?
....... ;)Αγορινια μου νανι εγώ ....γιατί αύριο έχω ταξίδι επιστροφής
όλες οι τρυπουλες χαρά θέλουν....ανεξαρτήτως φύλου.... ;)με την μόνη διαφορά ότι είναι import export...
Στο καλό και να μας γράφεις, εδώ εξαναγκάστηκα να ποστάρω εξαιτίας της προσωπικής επίθεσης που είχα λάβει από έναν επόμενο πελάτη σου (τώρα μπορεί να ξανασπαμμάρει - δε με ενδιαφέρει). Να τον χαίρεσαι λοιπόν και να μας τον προσέχεις αν λέει αλήθεια, έχουμε λεφτά θα τον θάψουμε αν σκάσει από το κακό του.Αγορινια μου νανι εγώ ....γιατί αύριο έχω ταξίδι επιστροφής
Κανενα πρόβλημα γιαβρί μου σ αυτο το νημα υπάρχει λόγος και αντιλογοςΣτο καλό και να μας γράφεις, εδώ εξαναγκάστηκα να ποστάρω εξαιτίας της προσωπικής επίθεσης που είχα λάβει από έναν επόμενο πελάτη σου (τώρα μπορεί να ξανασπαμμάρει - δε με ενδιαφέρει). Να τον χαίρεσαι λοιπόν και να μας τον προσέχεις αν λέει αλήθεια, έχουμε λεφτά θα τον θάψουμε αν σκάσει από το κακό του.
Συγνώμη που σου χάλασα το θέμα νυχτιάτικα, αλλά δε μου αρέσει να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια.
Γιαβρί μου δεν μπορείς να φανταστείς ΠΌΣΟ ΞΎΠΝΙΑ ΕΊΜΑΙ. ..Μην ανησυχεις για μενα... Τα υπόλοιπα οποτε θες γραφτα εκτός νήματος ..Πάντα απαντάω σε όλους ..Εχθρούς και φίλους. .Στο καλό και να μας γράφεις, εδώ εξαναγκάστηκα να ποστάρω εξαιτίας της προσωπικής επίθεσης που είχα λάβει από έναν επόμενο πελάτη σου (τώρα μπορεί να ξανασπαμμάρει - δε με ενδιαφέρει). Να τον χαίρεσαι λοιπόν και να μας τον προσέχεις αν λέει αλήθεια, έχουμε λεφτά θα τον θάψουμε αν σκάσει από το κακό του.
Συγνώμη που σου χάλασα το θέμα νυχτιάτικα, αλλά δε μου αρέσει να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια. Έγραψα αυτά που ήθελα να πω ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΩ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Τα υπόλοιπα μέσω μηνυμάτων με την Ελένη αν θέλει απαντάει. Αλλιώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές ;) θα τα φάνε άλλες κοπέλα μου κι εσύ θα εξαναγκάζεσαι (θυμήσου τα emails).....
Και με το παραπάνω από ότι βλέπεις.........
Τα βγάζω με τα μπράτσα μου και με τις γνώσεις μου. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΟΥ...........
Δεν σε πλήγωσα πότε. .Αντιθέτως σεβαστηκα οσα μου ειπες και με το παραπανω..Απλά εγώ λέω τα σύκα σύκα κ την σκάφη σκάφη. .Αν σε συγχωρέσω θα το κάνω γιατί είσαι ακόμη αθώα κι ας πλήγωσες τον ανδρικό μου εγωισμό. Δεν το αναλύω αυτό δημόσια Αλλά ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ κάποια πράγματα όπως δείχνει το προήγουμενο σχόλιο μου.
Είσαι ακόμη μικρό κορίτσι κι αυτό μπορεί να με τουμπάρει.
μένω στο να πέσουν οι τόνοι. .δεν το συνεχίζωΑχ μικρούλα μου πόσο με στεναχώρησες, εγώ σου λέω ξύπνα θα μου τα φάνε τα λεφτά άλλες κι εσύ ρίχνεις λάηκ..........
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ................
Για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ μας, ας προτείνεις εσύ είτε ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων σου (ο κ. anon).
1) Θα συναντηθούμε κάποτε, αύριο είτε σε 1000 χρόνια.
2) Θα σε κεράσω έναν καφέ και μισή ώρα επίσκεψης (100Ε καλά είναι).
3) Και θα μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο.
Μα δεν σου αρνήθηκα την συνάντηση. .Κορίτσι μου χρυσό συμφωνείς με το προηγούμενο σχόλιο μου?
Θα μου ανεβάσεις την πίεση, θα πάθω κανένα κακό και θα χαρουν οι εχθροι σε ΙΚΕΤΕΥΩ......
Ναι σε πρήξαμε όλοι.......
Έχεις απόλυτο δικιο να το πεις.
Απάντησε όμως αν θες να γίνει έτσι η συνάντηση και θα μιλήσουμε προσωπικά, μπας και παίξουμε μπάλα κάποτε.
100 ευρώ για να μιλάμε ?? Πλάκα μου κάνεις ??ΟΚ θα βρεθούμε τότε. Εχεις αντίρρηση για τα 100 της μισής ώρας που θα μιλάμε πες πόσα θες τότε?
ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ μη μου πεις όχι...........
Εγώ θα πάρω σκέτο. Φαρμάκι..........
Εεεετσι. !!! GOODNIGHTANAKOINΩΣΗ
Mετά από έντονο παρασκήνιο και γκρίνιες, οι εκπρόσωποι και των δύο ομάδων αποφάσισαν από κοινού να προγραμματίσουν μια πρώτη συνάντηση πριν το φιλικό ματς. Ο χρόνος θα καθορισθεί από την κοινή συννενόηση, από εκεί και πέρα η εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να σας ενημερώσει περισσότερα, εμείς οι ταλαίπωροι κυνηγάμε διαμάντια :-
Παρακαλείσθε να ακυρώσετε τα στοιχημάτα σας.
Μην ερωτάτε περισσότερα, μη μας σκοτίζετε τον κώλο με τις ερωτήσεις σας παρακαλώ (κυρ Λεωνίδας)