anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
τι είναι ...?Επειδή ξέρω ότι αρέσει σε πολλούς το <<συγκεκριμένο θεμα>>
...
Λυγμ.... :'( :'( Δεν ανεβαίνει. .. :'(
τι είναι ...?Επειδή ξέρω ότι αρέσει σε πολλούς το <<συγκεκριμένο θεμα>>
...
Λυγμ.... :'( :'( Δεν ανεβαίνει. .. :'(
σε λίγο θα προσπαθήσω πάλι... Δεν ανεβαίνει τώρα... Ίσως έχει πρόβλημα το φόρουμτι είναι ...?
τελικα κα ΧΑΤΖΗ μας ειχες υποσχεθεί καποιες εκπληξεις ρολογια πηραμε κομπολογια ανεβασαμε αντε να δουμε και την εκπληξησε λίγο θα προσπαθήσω πάλι... Δεν ανεβαίνει τώρα... Ίσως έχει πρόβλημα το φόρουμ
δεν έχεις υπομονή ...?τελικα κα ΧΑΤΖΗ μας ειχες υποσχεθεί καποιες εκπληξεις ρολογια πηραμε κομπολογια ανεβασαμε αντε να δουμε και την εκπληξη
απλετη οπως και για την ρεβανς την δική σου αλλωστε η κα ΧΑΤΖΗ μας παντα μας ετοιμαζει εκπληξειςδεν έχεις υπομονή ...?
έχει πολύ ενδιαφέρον η ρεβάνς μου...απλετη οπως και για την ρεβανς την δική σου αλλωστε η κα ΧΑΤΖΗ μας παντα μας ετοιμαζει εκπληξεις
α θα ανεβασεις και φωτογραφικο υλικο αυτη ειναι η εκπληξη να δουμ αννον σε δρασηέχει πολύ ενδιαφέρον η ρεβάνς μου...
θα γράψω σχετικά μ αυτό μαζί με φωτογραφικό υλικό...
α θα ανεβασεις και φωτογραφικο υλικο αυτη ειναι η εκπληξη να δουμ αννον σε δραση
σε λίγο θα προσπαθήσω πάλι... Δεν ανεβαίνει τώρα... Ίσως έχει πρόβλημα το φόρουμ
Κάνω πολύ παρέα με ανουνακι γιαβρί μου ...αυτο θα φταίει. .Ο νηματοθέτης είναι μία άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
O εκπρόσωπος τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης, να τον χαίρεσαι ΓΚΡ........Κάνω πολύ παρέα με ανουνακι γιαβρί μου ...αυτο θα φταίει. .
Υπήρχαν παλαιά δημοτικά τραγούδια για το Διγενή Ακρίτα, την Αρετή στη Βαβυλώνα.....ασ αναμενουμε ολα αυτα που εγιναν στην συμπρωτευουσα ειμαι περιεργος και η αναμονη γλυκια
Ησυχία εσύ, κατσικοπόδαρε......Το έχει παίξει στοιχιμα ο Ντούντα οτι δεν θα το ανεβάσεις πριν της 10 χαχα
προηγουμένως προσπάθησα να ανεβασω μία φωτό αλά δεν συμφώνησε o server του site >Έλα ελενα μας εχεις στην αναμονή Εγραψεεεεεες το βίντεο όλα τα λεφτά παυλο*2
Θα απαντήσω εκ νέου με ποδοσφαιρικές ορολογίες.....
Nεώτερη ανακοίνωση για το φιλικό Kaizer Chiefs - Read Madrid
Για την ιστορία, παραλίγο να πήγαινα Νότια Αφρική, τέσπα δεν έκατσε η φάση.....
Για το άχτι λοιπόν ποντάρω κι εκεί στην Αραπιά.....
Η φιλοξενούμενη ομάδα της Ισπανίας (Ελένη) απέρριψε τις προτάσεις του γηπεδούχου αφεντικού (chief - εξ ου οι Kaizer Chiefs) για στήσιμο του αγώνα, καθόσον η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κι ο γηπεδούχος μοιραία εξαναγκάζεται να προσφύγει σε γνωστές πάγιες τακτικές ώστε να βάλει έστω ένα γκολ για την τιμή των όπλων......
Κι αυτό εξηγείται από τις δύο τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις www.bourdela.com/list/discussions/review/id:62356/]με τη Στέαουα Βουκουρεστίου εδώ[/url] όπου με δόλιο τρόπο ο σέντερ φορ της αφρικανικής ομάδας δέχτηκε ύπουλη κλωτσιά λίγο πριν τη μεγάλη περιοχή κι ο λαδωμένος διαιτητής δεν έδωσε φάουλ, με αποτέλεσμα το πρώτο παιχνίδι να λήξει 0-0.......
Ακολούθησε δεύτερη επίσημη αναμέτρηση των Kaizer Chiefs www.bourdela.com/list/discussions/review/id:62357/]με το Βλαβιδοστόκ[/url] της Σιβηρίας όπου ως γνωστόν οι Ρωσσίδες αρέσκονται στα μεγαλύτερα λαδώματα και με το ζόρι η αφρικανική ομάδα νίκησε με 1-0.......
Το παιχνίδι λοιπόν με την Ελένη θα ήταν όντως φιλικό γιατί δε θα έχει σχέση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ με www.bourdela.com/list/discussions/review/id:63262/page:4/limit:10/]τούτο όπου[/url] αν γινόταν όλη η 11αδα των Kaizer Chiefs θα ήταν άκρως εχθρική εναντίον της αλβανικής παρτουζάν τιράνων.....
Εφόσον οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων οδηγούνται όπως ο Τιτανικός εν έτει 1912 σε ναυάγιο, αναβάλλεται επ' αόριστον και πιθανώς να μη διεξαχθεί ποτέ
Εκ του επιτελείου της αφρικανικής ομάδας.
Να δεν μιλαω εγω για τις φωτο .... Αναμονή για τα υπόλοιπα ...
Άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα θα παρεξηγηθω