Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Δουλεια σου εσυ...πεταχτηκες παλι
Δουλεια σου εσυ...πεταχτηκες παλι
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγεις ....Ήταν αυτο
Καλημέρα και καλό μήνα αγάπες
Θα τα πούμε αργοτεροτερα.. Πάω για Σαλονικιοτικα ψώνια. . Να αφησω κάποια ευρα και στην ΠΟΛΗ ΜΟΥ
Μια πόλη πανέμορφη αλλά παραμελημένη δυστυχως :- :-
Καλημέρα και καλό μήνα αγάπες
Θα τα πούμε αργοτεροτερα.. Πάω για Σαλονικιοτικα ψώνια. . Να αφησω κάποια ευρα και στην ΠΟΛΗ ΜΟΥ
Καλημερα καλό μηνα
Μπορώ να μην σχολιάσω πολιτικά τωρα; Με το τουρκολάγνο δήμαρχο που εχετε; Αντε τωρα να μην πω και τα υπόλοιπα ... Θού κυριε φυλακην το στόματι μου
Καλημερα και καλό μήνα ομορφιά μου!!Καλημέρα και καλό μήνα αγάπες
;) ;) ;)Αχ αυτο το κραγιον...
ωραία τα χρώματα σου άλλα κολλάνε μ αυτό...?Καλημέρα και καλό μήνα αγάπες
αννον μου για γουστανια βεραμαν ακουω για βολτες στον θερμαικο για ρεβανσ δεν ακουω μουγκα στην στρουγκα που λενε
Ετσιιιι. ..
Καλό μήνα λέμε λέμε.
Ετσιιιι. ..
Να λέμε να λέμε. ..Μήπως πάει καλά. .
Επίσης επίσης γιαβρι μου
Όσο έχουμε εσένα και την παρέα εδώ, όλα καλά, τα "σοβαρά" τα έχουμε χεσμένα.
Σιγα μη σκισεις κανενακαλσονπαπιγιόν εσυ...
Ξερω τη λες αλλα εδω δεν ισχυει ... Στο συςτημα σου λείπουν παράμετροι πχ βίοματικες εμπειρίες πχ γενετική προδιάθεση συμπεριφοράς και αλλα που πρεπει να εχεις αν το δεις σαν μοντέλο στοιχήματος ...pavlosx2 για να παμε στο ψητο, γιατι η καλη μερα φαινεται απο το πρωι (παλι ξενυχτης, βρεχει) πιστευω να εχεις ακουσει για τη μεθοδο Martingale.
Επειδη ειμαι με κινητο δε μπορω να ανοιγω παραθυρα να δινω λινξ και κογιοτ. Στην ιστορια του τζογου ουκ ολιγοι εχουν εφαρμοσει τη μεθοδο αυτη (καζινο). Καποιος μαλιστα αυτοκτονησε (ψαχτε Γκουγκλ φορ μορ ινφο).
Για τη δικη μου περιπτωση (χωρις πολλα λογια) εφαρμοζεται μια παραλλαγη της μεθοδου αυτης σε ορισμενα σταδια.
Για να το εξειδικευσουμε για την Eλενη αφου ερχεται σε επαφη μεταξυ μας ιντερνετικα και μας διαβαζει, μιλαει καλο ειναι να καταλαβει οτι οι ανθρωποι αυτοι εχουν ξεχωριστη συμπεριφορα απο οτι οι
υπολοιποι. Κι ας μην ξεχναει αυτο, ενω τωρα ποσταρω στο φορουμ το μυαλο στο παρασκηνιο σκεφτεται εξισωσεις, ρουτινες κλπ κλπ....
Ο υποψηφιος εργοδοτης λοιπον ειναι περιεργος λοιπον για να το πω απλα.