ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.631
- Πόντοι
- 746
δεν ειναι ο μονος τασουλημου φαινεται ξεκουτιανες εδω μεσα![]()
![]()
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
δεν ειναι ο μονος τασουλημου φαινεται ξεκουτιανες εδω μεσα![]()
![]()
μυρτιλε γυναικα αγορι οχι μπανανοφλουδεςςςςςςςςςςςςςςςδεν ειναι ο μονος τασουλη![]()
![]()
![]()
κα ΧΑΤΖΗ εισαστε υπευθηνη γιατί μας εχεται κανει να χασουμε τα μυαλα μας όλοι μας ...... και οχι μόνο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάντως εσύ δεν είσαι με τπτ γιατι είσαι γέρος οπότε τι σκάς εσύ εεεΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ στην φωτο εσυ εισαι με την ελενα![]()
![]()
Η φαντασια ειναι μεγαλη πουτανατωρα σοβαρα πιστευης οτι ο σοχχακος πηδαει καθε ημερα ανθρωπος με αλτσχαιμερ και 4 εγκεφαλικα![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαΤο οξύμωρο της ιστορίας είναι οτι η κουμπαρά του ( ελενα χατζη) απο τη μια του λαμπικαρει τη μνήμη και λεει για στο Αλτσχάιμερ και απο την αλλη του προκαλεί εγκεφαλικά . Γιαυτο η ελενα βάζει μια φωτο προυμητα και μια ανάσκελα ωςτε να αναφωνούσε μπρος σκρεμος και πισω ρέμα χαχαχα
εγω αν ημουν δεν θα εβγαζα φωτο γιατι δεν ειμαι ψωνιο σαν εσεναπάντως εσύ δεν είσαι με τπτ γιατι είσαι γέρος οπότε τι σκάς εσύ εεε
εσενα σε γυροφερνει μου φαινεται το αλτσχαιμερΗ φαντασια ειναι μεγαλη πουτανα![]()
![]()
![]()
![]()
Η φαντασία είναι η πουτάνα του μυαλού.
Όσοι το ξερουν την εκδίδουν σωστα
εσενα σε γυροφερνει μου φαινεται το αλτσχαιμερ![]()
αυτο να μαθω και θα κοψω το μαμησι ραντεβου χατζη σοχχακος
ειναι κα Ελενα και ευτυχως με την παρουσια σας στο νήμα υπενθυμήζεται στον κουμπαρακο σου και σε ολους εμας οτι πρέπει να πηδαμε που και πουΗ φαντασια ειναι μεγαλη πουτανα![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ θελω να το δω αληθειαραντεβου χατζη σοχχακος....ολοι μαζι !!!!!
Ραντεβου χατζη σοχχακος..Ραντεβου χατζη σοχχακος..Ραντεβου χατζη σοχχακος![]()
![]()
![]()
Οχι βρε τρωω πολλα..... Ω ;) ;)εσενα σε γυροφερνει μου φαινεται το αλτσχαιμερ![]()
αυτο να μαθω και θα κοψω το μαμησι ραντεβου χατζη σοχχακος
Θα γινει πληρης καλυψη του αγωνος .... θα ερθει και φωτογραφος απο το τρομπονιΑΥΤΟ θελω να το δω αληθεια
το μονο σιγουρο αλλα δεν νομιζω να γινη γιατι θα γελαει ολο το φορουμ για μηνεςΘα γινει πληρης καλυψη του αγωνος .... θα ερθει και φωτογραφος απο το τρομπονι