Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ο σοχχακος παει και στην συκια του παπα
Συνεληφθη απο φακο παπαρατσι ;)
ο σοχχακος παει και στην συκια του παπα
α ρε αλεχ και εκει εβαλες το χερακι σου για το νεο τρομπονι
Ε αστο τοτε βρε παιδι μου ...Εσυ θα μας πεθανειςλοιπον εγω ενα εχω να πω μετα απο συνευρεση με την κα ΧΑΤΖΗ κοιτατε πως καταντησα . Σοχουλη κοιτα τι εχεις να τραβήξεις και αν αντεχεις
κα ΧΑΤΖΗ με την καλημερα σας αυτη και την φωτο που βλεπουμε διαμαρτηρωμαι για αλλη μια φορα γιατι μο μονο που απομενει ειναι ............πρωινη ..........
πάντως εγω ούτε μάντρες πηδάω ούτε μούρα τρώω Ελενίτσα μ..Μην μου βαζεις δυσκολα πρωι πρωι ... γιατι φοβαμαι οτι η απαντηση μου θα γειρει προς τα μουρα ... ;)
Ομως... Υπαρχει και ενα ομως.. Περναμε περιοδο ισχνων αγελαδων , οποτε εχουν και ενα δικιο οι φιλοι που μενουν στο επιπεδο των μουρων
Το ξερω το ξερω ;) ;) ...σε εχω κοψει εγω το διαολακι εισαιπάντως εγω ούτε μάντρες πηδάω ούτε μούρα τρώω Ελενίτσα μ..
σοχουλι προσεχε γιατι κοικλοφορουν ελευθερς στα βουναπάντως εγω ούτε μάντρες πηδάω ούτε μούρα τρώω Ελενίτσα μ..
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ στην φωτο εσυ εισαι με την ελεναπάντως εγω ούτε μάντρες πηδάω ούτε μούρα τρώω Ελενίτσα μ..
Ρε μυρτηλε το σκύλο έβαλες ; Βαλε το χιμπατζή που έχει και μακρια δάχτυλα να τραβήξει τη παχιά πρωινή
τον αφηνω για μετα γιατι η κα ΧΑΤΖΗ σήμερα εχει όρεξη και μας βλέπω να παίρνουμε σειρα για την τουαλέταΡε μυρτηλε το σκύλο έβαλες ; Βαλε το χιμπατζή που έχει και μακρια δάχτυλα να τραβήξει τη παχιά πρωινή
μου φαινεται ξεκουτιανες εδω μεσαΤο ξερω το ξερω ;) ;) ...σε εχω κοψει εγω το διαολακι εισαι
μου φαινεται ξεκουτιανες εδω μεσα
τωρα σοβαρα πιστευης οτι ο σοχχακος πηδαει καθε ημερα ανθρωπος με αλτσχαιμερ και 4 εγκεφαλικα