Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Καληνυχτα αγορια
κορμαραααααα
Καληνυχτα αγορια
κορμαραααααα
Αχ ξύνεις πληγές. ...Άσε μην μπω στο κουτι του δόκτωρ Σποκ και διακτινιστω προς τα πίσω. ..Ένα αγαπημένο κομμάτι. Για καληνύχτα, στην αγαπημένη μου φίλη!
Αχ ξύνεις πληγές. ...Άσε μην μπω στο κουτι του δόκτωρ Σποκ και διακτινιστω προς τα πίσω. ..
Καλησπέρα φίλε μου αγαπητε
Ξέρεις εσύ πως να ξυπνάς μνήμες, στο ζωντανό σήμερα... :-*
kaλα πηγαινε να βαλεις πλυντηριο ξερεις εσυ το χειροςΕΜΑ με τον κολογερα μας έφαγε 2 ώρες ενα μανίκι εγω θα της είχα πετάξει τα μάτια εξω από τα γυαλιά
το μονο γαλακτος που ξερεις εσυ ειναι η σοκολαταχα χα καλα που πήγε η χατζή ρε παιδιά την έκανε απο τωρα που να με δεί κ γυμνό θα τρέχει χα χα φεύγω παω να σπρώξω ένα γάλακτος 22 ετών λες να μου είναι μεγάλη χα χα
οταν μεγαλωσεις αγορακι θα κατταλαβεις ο τιτλος μου τα λεει ολα ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ εγω γρηγορογαμουλη δεν πηγα να πιδηξω μονο αλλα για να καταλαβεις πρεπει να εχεις και εγκεφαλοπάντως αν την ειχα 2 ώρες όπως ο κολογερας ο Καρυπίδης δεν θα την άφηνα στο ενα μανίκι κ αυτο απο φανελάκι χα χα θα της πέταγα κατι μανίκια απο πουλόβερ εεεε
εγω για αυτο σε παω γιατί είσαι εγκεφαλικός παίχτης αλλα στην ηλικία που είσαι πρόσεχε τα εγκεφαλικά ρε γερο χα χα καλημέρα ρεοταν μεγαλωσεις αγορακι θα κατταλαβεις ο τιτλος μου τα λεει ολα ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ εγω γρηγορογαμουλη δεν πηγα να πιδηξω μονο αλλα για να καταλαβεις πρεπει να εχεις και εγκεφαλο
καλημερα ;) ρε μουστογερε σε λιγο πρεπει να πας τα σταφυλια να τα κανουν μουστο στο πατητηριεγω για αυτο σε παω γιατί είσαι εγκεφαλικός παίχτης αλλα στην ηλικία που είσαι πρόσεχε τα εγκεφαλικά ρε γερο χα χα καλημέρα ρε
Καλημερα αγοριναοταν μεγαλωσεις αγορακι θα κατταλαβεις ο τιτλος μου τα λεει ολα ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ εγω γρηγορογαμουλη δεν πηγα να πιδηξω μονο αλλα για να καταλαβεις πρεπει να εχεις και εγκεφαλο
kaλημερα στο κοριτσι μας σοχχακος τι να πης μικρο αγορακι ακομη παιζη με αλλα πραγματα ;)Καλημερα αγορινα
οταν μεγαλωσεις αγορακι θα κατταλαβεις ο τιτλος μου τα λεει ολα ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ εγω γρηγορογαμουλη δεν πηγα να πιδηξω μονο αλλα για να καταλαβεις πρεπει να εχεις και εγκεφαλο
οταν μεγαλωσεις αγορακι θα κατταλαβεις ο τιτλος μου τα λεει ολα ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ εγω γρηγορογαμουλη δεν πηγα να πιδηξω μονο αλλα για να καταλαβεις πρεπει να εχεις και εγκεφαλο
το θεμα ειναι το σεξ στο φορουμ το ξερουμε και οι δυο μας ρωτα ομως ποιος πηδαει εκτος απο την μαντρα του γειτονα να κλεψει μουραΚαλα εσεις τα δυο , εχετε γινει τα απαραιτητα μελη ενος καφενειου....Ξερετε εκεινα στα χωρια που αμα δεν ειναι εκει, πεφτει μουγγα στο χωρο . Ποσο μαλλον εδω που για θεμα ειναι ΚΑΙ το σεξ
Καλημερα τρελλο αγορι << καλοφαγα>> ;)εγω για αυτο σε παω γιατί είσαι εγκεφαλικός παίχτης αλλα στην ηλικία που είσαι πρόσεχε τα εγκεφαλικά ρε γερο χα χα καλημέρα ρε
Μην μου βαζεις δυσκολα πρωι πρωι ... γιατι φοβαμαι οτι η απαντηση μου θα γειρει προς τα μουρα ... ;)το θεμα ειναι το σεξ στο φορουμ το ξερουμε και οι δυο μας ρωτα ομως ποιος πηδαει εκτος απο την μαντρα του γειτονα να κλεψει μουρα
Καλημερα Μρτιλεκαλημερα σε όλα τα παιδια καλημερα στην υπεροχη κα του νήματος
ο σοχχακος παει και στην συκια του παπαΜην μου βαζεις δυσκολα πρωι πρωι ... γιατι φοβαμαι οτι η απαντηση μου θα γειρει προς τα μουρα ... ;)
Ομως... Υπαρχει και ενα ομως.. Περναμε περιοδο ισχνων αγελαδων , οποτε εχουν και ενα δικιο οι φιλοι που μενουν στο επιπεδο των μουρων