Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΕΙΣΑΙ και τρομπας το εγραψα δεν περιγραφω αλλο......... ντουγανι
Ντουγανι
ΕΙΣΑΙ και τρομπας το εγραψα δεν περιγραφω αλλο......... ντουγανι
μαλλον κατι αλλο εννοουσε κα ΧΑΤΖΗ οτι την βρήσκει μόνος και κρίνει
Μαλλον εννουσες τεστο ..
Η ντοπαμινη ειναι μετα .. ;) ;) Μην μπερδευεσαι ;)
στο χωριό μου για κάτι τέτοια άτομα λέμε....
φούσκωσε μας τ άντερα και κλάσε μας τ @ρχιδι@...
ΕΜΑ με τον κολογερα μας έφαγε 2 ώρες ενα μανίκι εγω θα της είχα πετάξει τα μάτια εξω από τα γυαλιάΣοχουλι μου εσυ με τα ωραια σου
ποιο το γκαβλι σου
:-* :-*Ελενη:
1) Περι σαμπρελας & χυλοπιττας (και καλα δηλαδη) αστιευομουν προφανως, αλλα επειδη εισαι μικρουλι δεν το καταλαβες. Ωχ τι θα κανω με σενα....
Και μετα λες γιατι αγχωνομαι....
2) Ενταξει ειμαι ευαισθητος σε καποια θεματα, ε με πειραζουν καποιες λεξεις, βεβαια εδω μεσα εισαι εσυ το αφεντικο και σε οποιον δεν αρεσει τη βολτα του. Φυσικα δεν προκειται να χαλασουμε την ιντερνετικη σχεση, δε βλεπω λογο.
Στο ημεηλ δε μπορω να απαντησω εχω το σαραβαλο κινητο, απο αυριο.
Καληνυχτα, εισαι μικρουλι....
Πολυ μικρουλι.....
Και να παω ...Απο οτι ειπε ο σοχουλις δεν θα μου το πει... θα ερθει ινκογνιτο !!καλησπερααααα αυτα του λέτε του σοχο και έβαλε φωτο καρδινάλιου . Εκτως αν η χατζη πήγε για εξομολόγηση στο σοχο χαχα για να ακουσει σκηψε ευλογημένη
Θα δειξει η νεκροψια ;)Θα στο πει εδω το λεει αυτα .εδω τα λεει σε άλλες μικρότερης κατηγορίας χαχα δεν θα το πει σε εσενα; Εκτως αν το λεει μονο οταν βρέχει .....
είσαι κ καρφί βλέπω εεεΘα στο πει εδω το λεει αυτα .εδω τα λεει σε άλλες μικρότερης κατηγορίας χαχα δεν θα το πει σε εσενα; Εκτως αν το λεει μονο οταν βρέχει .....
η Έλενα θα καταλάβει αν μείνει χωρίς βρακί εγω θα είμαι θα τα παρω για να παρω μαζι κ τα ζουμιά του..Θα δειξει η νεκροψια ;)
αυτο το εχω υποσχεθει το βρακακι δικο σου ;)η Έλενα θα καταλάβει αν μείνει χωρίς βρακί εγω θα είμαι θα τα παρω για να παρω μαζι κ τα ζουμιά του..
πω πω τέλος εσύ θα μου φας το Ε Κ Α Σ...αυτο το εχω υποσχεθει το βρακακι δικο σου ;)
εχει και αναδρομικα μεσα να υπολογησω ποση ωρα θα την εχειςπω πω τέλος εσύ θα μου φας το Ε Κ Α Σ...
πάντως αν την ειχα 2 ώρες όπως ο κολογερας ο Καρυπίδης δεν θα την άφηνα στο ενα μανίκι κ αυτο απο φανελάκι χα χα θα της πέταγα κατι μανίκια απο πουλόβερ εεεεεχει και αναδρομικα μεσα να υπολογησω ποση ωρα θα την εχεις
λες για να δω λες να πάρω τα αρχίδια μ πάλι χα χα κ είναι μεσα στην ζάρα..Σοχο ο Ισλάμοκουμουνιστες Αλέξης έταξε χιλιάρικο φέτος οχι 300... Εκτως αν κάνει παλι κολοτουμπα χαχα