αυτο το τραγουδι το εχεις ποσταρει τουλαχιστον 10 φορες απο τοτε που βγηκεΚαλημερα γιαβρι μου
Και ενα τραγουδι για τελος σημερινης καταμεταδοσης![]()
οπως ελεγε και ο χατζηχρηστος ο αειμνηστος
![]()
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
αυτο το τραγουδι το εχεις ποσταρει τουλαχιστον 10 φορες απο τοτε που βγηκεΚαλημερα γιαβρι μου
Και ενα τραγουδι για τελος σημερινης καταμεταδοσης![]()
οπως ελεγε και ο χατζηχρηστος ο αειμνηστος
![]()
Και αν γινει πηγαδι;
Τη καλημερα μου
Ναι η περσεφονη..Δεν ξέρεις για την Περσεφόνη ?παντακαποιοςonline
υπάρχει κ το στόμα μετά λουκαααΚαι αν γινει πηγαδι;
Τη καλημερα μου
:S :S :Sο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι
και όποιος τον κώλο δεν γαμή τυφλός πάει στον Αδη...
ξεχνας συστηματικα το εεευπάρχει κ το στόμα μετά λουκααα![]()
![]()
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεξεχνας συστηματικα το εεε
καλα καλα με επεισεςεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το μουνι και το πριόνι οποίος δεν τα ξερει υδρωνει
καλο καλο εκτός αν έχει γίνει είδη μουνί οπότε μπαίνεις αμέσως στην τρύπα χωρίς φόβο κ με πολύ πάθος..<<ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΝΙ >>.....ελεγε ενας φιλος απο Θεσσαλονικη...![]()
Τα καρντασια που γυρνουν τις νυχτες στην θεσσαλονικη ξερουν για ποιον μιλαω![]()