Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Η καλυτερη περιπτωση αγαπητε ;) ;)καλο καλο εκτός αν έχει γίνει είδη μουνί οπότε μπαίνεις αμέσως στην τρύπα χωρίς φόβο κ με πολύ πάθος..
Η καλυτερη περιπτωση αγαπητε ;) ;)καλο καλο εκτός αν έχει γίνει είδη μουνί οπότε μπαίνεις αμέσως στην τρύπα χωρίς φόβο κ με πολύ πάθος..
Εννοειται γιαβρι μου ....Κατσε να ετοιμαστουν πρωτα . Θα ανεβουν και στο athensdiva και εδω ...Πως πήγε η φωτογράφιση Κυρία Έλενα; Θα δούμε κάτι;
Ναρθω να το κάνω μακια να περάσει;Εννοειται γιαβρι μου ....Κατσε να ετοιμαστουν πρωτα . Θα ανεβουν και στο athensdiva και εδω ...
Το δυσαρεστο ειναι οτι εκανα <<βαβα>> στο ποδαρακι ... εκει στα κατσαβραχα
Εννοειται γιαβρι μου ....Κατσε να ετοιμαστουν πρωτα . Θα ανεβουν και στο athensdiva και εδω ...
Το δυσαρεστο ειναι οτι εκανα <<βαβα>> στο ποδαρακι ... εκει στα κατσαβραχα
Μακριουτσικα δεν ειμαστε βρε γιαβρι μου ?Ναρθω να το κάνω μακια να περάσει;
βαβα = στραμπουλιγμα .... Ντουγανι εισαι βρε
πες το ελληνικά βρε ντουρντουβάκι....βαβα = στραμπουλιγμα .... Ντουγανι εισαι βρε
πες το ελληνικά βρε ντουρντουβάκι....
Εβαλες πάγο; Πονάς;Μακριουτσικα δεν ειμαστε βρε γιαβρι μου ?
Ναι εβαλα ..Ευτυχως ειχα απο αυτο το ζελε... το μπλε.. για αθλητικους τραυματισμουςΕβαλες πάγο; Πονάς;
Ναι εβαλα ..Ευτυχως ειχα απο αυτο το ζελε... το μπλε.. για αθλητικους τραυματισμους
Οποτε δε θα πρηστεί. Περαστικακια αγαπητή μου!Ναι εβαλα ..Ευτυχως ειχα απο αυτο το ζελε... το μπλε.. για αθλητικους τραυματισμους
Αυριο γιαβρι μου..Περαστικά
Άρα σήμερα δεν έχει ραντεβού λόγω στραμπουλήγματος?
Αυριο γιαβρι μου..
Σορρυ ειλικρινα .... χωραφια αφου ....
Ευχαριστω πολυ ... Αν και δεν νομιζω για την παρεα που ειπες ...Θα παω να ξαπλωσω ;)Δεν πειράζει, θα κάνεις παρέα στους φίλους σου στο φόρουμ απόψε
Περαστικά