TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σιγα αγορια θα μας παρει καμμια ξοφαλτση
σου πηρε τα πρωτια ζηλιαρηΚαλά ντε όμορφη είναι πως κάνεις έτσι...
σου πηρε τα πρωτια ζηλιαρη
λες να φταιει η κομμωτρια που την εκανε ομορφη οποτε να προσληφθεί στην εταιρειαΚαλά ντε όμορφη είναι πως κάνεις έτσι...
μυρτιλε εσυ ο ανον και fouxter ειστε πολυ επικινδυνοι οχι τιποτα αλλο θα παρει κανεις το εκατομυριο το εχω σιγουρολες να φταιει η κομμωτρια που την εκανε ομορφη οποτε να προσληφθεί στην εταιρεια
Εννοείται...λες να φταιει η κομμωτρια που την εκανε ομορφη οποτε να προσληφθεί στην εταιρεια
αυτο είναι η ο φίλος με τους 26 πόντους όπλο του σε έβγαλε νοκ άουτ εεε γιαβρι μKαλησπερα αγορινες ... Με πλακωσε το στρωμα βρε > >
Καλησπερα γιαβρι μουΣήμερα μια και δεν έχει τίποτε αξιόλογο, υπάρχει χρόνος για να χαζολογήσω εδώ μέσα με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα
Κι αναφέρομαι στο νεώτερο (αν υπάρξει) διαγωνισμό παραθέτοντας ιδέες!
Φυσικά, την απόφαση θα τη λάβει το σεξοκανόνι εγώ (κι όποιος θέλει) ας πει τη γνώμη του!
1) Οι διαγώνιζομενοι, μάλλον οι υποψήφιοι κηφήνες που δυστυχώς ο άρειος δε θα ζευγαρώσει μαζί τη Βασίλυσσα θα πρέπει να είναι πελάτης της και φυσικά να έχει ανεβάσει κριτική. Έτσι αποκλείονται αυτόματα κλώνοι και λοιπά παράσιτα.
2) Στην περίπτωση που οι κηφήνες είναι αρκετοί, η Βασίλυσσα θα κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα (όπως στην Πρέφα) των σκάρτων κηφήνων και θα μείνουν ορισμένοι, οι καλύτεροι πάντα κατά τη γνώμη της και με κλήρωση που θα κάνει η Βασίλυσσα (εδώ το συζητάμε περαιτέρω) να επιλέγεται ο τελικός άρειος φορμαδόρος!
3) Οι λοιποί άρειοι μαρκαλαρέοι που στάθηκαν άτυχοι, θα μπουν σε τιμητική λίστα του κλαμπ των άρειων φορμαδόρων και θα έχουν ανάλογο τίτλο τιμής στα προφάηλ τους!
Στοπ εδώ, νο κουότ, πείτε ιδέες, αλλά ανυπομονώ τι θα πει η Βασίλυσσα
Υ.Γ.
Πόσοι 40+ ετών θα είχαμε για την κωλάρα της Δούνια.....
Βλέποντας τη φωτογραφία της Ελένης στο χοτέλ Ρίο (εκεί θα ήταν) με το λευκό μπουρνούζι τυλιγμένο κάτω από την κωλάρα της, θυμήθηκα τη Νόνη το κανόνι.....
Κανόνι η Νόνη, σεξοκανόνι κι η Ελένη!
βρε το ατιμο ...Kαλησπερα αγορινες ... Με πλακωσε το στρωμα βρε > >
Ε οχι και νοκ αουτ..Μην υπερβαλεις καημενεαυτο είναι η ο φίλος με τους 26 πόντους όπλο του σε έβγαλε νοκ άουτ εεε γιαβρι μ
:-* :-*πολυ καλησπερα σας!!!!
εσυ με τη θα την βγαλεις οφ με αυτοαυτο είναι η ο φίλος με τους 26 πόντους όπλο του σε έβγαλε νοκ άουτ εεε γιαβρι μ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ :-* ...Πρωτα ομως την ανεβασα εδω ...Κατά την ταπεινη μου αποψη
η Ελενα ανεβασε σημερα στο ΦΒ μια από τις ποιο ομορφες φωτογραφίες της ...
Να σε καλα κοριτσαρα
εσυ με τη θα την βγαλεις οφ με αυτο