TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σοχχακος γαρΕ οχι και νοκ αουτ..Μην υπερβαλεις καημενε
Καλησπερα
σοχχακος γαρΕ οχι και νοκ αουτ..Μην υπερβαλεις καημενε
Καλησπερα
βρε το ατιμο ...
Eφτούνο το γυαλί που να σε πάρει επίτηδες τα κάνεις όλα μην ποστάρεις τέτοιες φωτογραφίες γιατί αφιονίζομαι και δεν πρέπει!!!!
Πήγα για ένα 4ωρο το πρωί, μετά παρόλο που ήμουνα ψιλοκουρασμένος δεν πήγα να αλλάξω, LOL μυρίζω ιδρώτα και μποκρίλα αλλά ήρθα να δω για ενημέρωση για τα ποδόσφαιρα και λακάω για κανένα μισάωρο τουλάχιστον.....
Nα μου στείλεις καμμιά γάτα θυληκή να τις μαρκαλέψει ο νεαρός γάτος μου το Γενάρη.
Να ήμουv το Μάη γάιδαρος,
τον Αύγουστο κριάρι,
όλο το χρόνο κόκκορης,
και γάτος το Γενάρη
θα ήμουν 365/365 μέρες (εξαιρούνται τα δίσεκτα) σε στύσεις!!!
Υ.Γ.
Μποκρίλα η μυρωδιά των γεννητικών οργάνων του ανδρός (γιατί υπάρχουν και αδελφούλες) όταν δεν έχει πλυθεί
Τις καλες τις θυμαμαι .... Οι αλλες απλα αρχειοθετουνται ...Έλενα, λύσε μου μια απορία: Αυτές τις στιγμές που δείχνεις από τα διάφορα γυρίσματα τις θυμάσαι όλες; Ή κάποιες από αυτές έστω;
ειπαμε ηταν χυμα ... Αν ομως μεχρι τελος οκτωβριου δεν εμφανιστει ..ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ...Γιατι θελω να κανω αλλο ;) ;)επρεπε κανονικα να υπηρχε χρονικο ωριο
Καλησπερα γιαβρι μου
<< 1) Οι διαγώνιζομενοι, μάλλον οι υποψήφιοι κηφήνες Grin που δυστυχώς ο άρειος δε θα ζευγαρώσει μαζί τη Βασίλυσσα θα πρέπει να είναι πελάτης της και φυσικά να έχει ανεβάσει κριτική. Έτσι αποκλείονται αυτόματα κλώνοι και λοιπά παράσιτα.>> ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΦΤΑΝΕΙ .. Για τα υπολοιπα 2 σηκωνει συζητηση
Η καλύτερη φωτο της κυρίας Χατζή..
δεν εχει τραβηχτεί ακομα
θα την βγαλεις εσυ???Η καλύτερη φωτο της κυρίας Χατζή..
δεν εχει τραβηχτεί ακομα
Η καλύτερη φωτο της κυρίας Χατζή..
δεν εχει τραβηχτεί ακομα
θα την βγαλεις εσυ???
θα μπουμε σε μια τιμια κληρωση θα την κανω εγω μια και ειμαι παληωςειπαμε ηταν χυμα ... Αν ομως μεχρι τελος οκτωβριου δεν εμφανιστει ..ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ...Γιατι θελω να κανω αλλο ;) ;)
Καλησπερα γιαβρι μου . Καλη συνεχεια και σε σενα..καλησπερα στην ελενα και καλη συνεχεια σε όλους σας
υπαρχει αλλα δεν την δειχνουμε
Τι δεν έγινε σαφές σε αυτό που έγραψα ή έστω που έχεις αντιρρήσεις?Ακατανοητον
ξεκουμπώνεις το παντελόνι....Εγω πως να τη βγαλω? με τηλεδιάσκεψη?
Τι κληρωση δηλθα μπουμε σε μια τιμια κληρωση θα την κανω εγω μια και ειμαι παληως
αν μου ελεγες κανενα κουλο θα σε εστελνα μαζι με τον σοχχακο που γαμαει συνεχειαΕγω πως να τη βγαλω? με τηλεδιάσκεψη?