Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
σαλονιστι ...σοχακος αφουσοχχακος γαρ
σαλονιστι ...σοχακος αφουσοχχακος γαρ
Τι δεν έγινε σαφές σε αυτό που έγραψα ή έστω που έχεις αντιρρήσεις?
ξεκουμπώνεις το παντελόνι....
θα βαλουμε ενα κιουπι και μεσα θα βαλουμε ολονων τα ονοματα του τασου του τασσου και του ταςουΤι κληρωση δηλ
βαλε και του καριπιδη, μη τον ριχνειςθα βαλουμε ενα κιουπι και μεσα θα βαλουμε ολονων τα ονοματα του τασου του τασσου και του ταςου
Ε κανε κατι και συ βρε παιδι μου ...<<συν αθηνά και χείρα κίνει>>Εγω πως να τη βγαλω? με τηλεδιάσκεψη?
θα βαλουμε ενα κιουπι και μεσα θα βαλουμε ολονων τα ονοματα του τασου του τασσου και του ταςου
τι σαλονι ρε χατζη που το εχεις μουρλανι το παληκαρι στην φασινα και στο πλυσιμοσαλονιστι ...σοχακος αφου
κ εγω 26 την ειχα στα 18μ χρόνια τωρα στα 68 έφυγε το 6 κ έμεινε το 2 θα την καταφέρω εεεεΕ οχι και νοκ αουτ..Μην υπερβαλεις καημενε
Καλησπερα
τι σαλονι ρε χατζη που το εχεις μουρλανι το παληκαρι στην φασινα και στο πλυσιμο
ΤΟΝ ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
βαλε και του καριπιδη, μη τον ριχνεις
χα χα χα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις αυτός μόνο για την φασίνα του σπιτιού κάνει ελενάκι χα χα
ΤΟΝ ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟ ... Δεν θελω να εκτεθουν ανθρωποι...The St|ng πώς να το πω απλούστερα - άσε στην άκρη τα κλαμπ και τα υπόλοιπα με τους τίτλους, απλά το έβαλα αυτό διότι έχει αρχίσει να πέφτει σε επίπεδο το φόρουμ (δείτε τι γίνεται σε άλλες γειτονιές).....
Πες ότι κάνει αύριο διαγωνισμό η Ελένη. Πόσοι από τους πελάτες της, που ανέβασαν κριτική κιόλας την έκαναν να νοιώσει γυναίκα?
Ένας???
Δύο???
22???
Αυτή κρίνει, αυτή επιλέγει.
κληροδότηδα η κλειτορίδα ...?θα μπουμε σε μια τιμια κληρωση θα την κανω εγω μια και ειμαι παληως
ελα στον παππου εσυ και μετα θα μου πης ;) εγω δεν περνω τιποτα ειμαιχα χα χα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις αυτός μόνο για την φασίνα του σπιτιού κάνει ελενάκι χα χα
και τα δυοκληροδότηδα η κλειτορίδα ...?
Γιατί να εκτεθούν βρε Ελένη?
Εγώ τουλάχιστον, όποτε βρεθούμε θα σου ζητήσω ο ίδιος να με βαθμολογήσεις και να ποστάρεις στην κριτική μου......
Ναι θα γράψεις ό,τι ένοιωσες.....
Και θα σε προκαλέσω να το κάνεις.........
Να γράψεις π.χ. αυτός ο κόπανος μου έσπασε τα νεύρα γιατί πάρλαρε.........
Αλλά αν δε θες να γίνεις με όλους αδιάκριτη, τότε στον επόμενο διαγωνισμό σου να συμπεριλάβεις όλους τους πελάτες που ανέβασαν κριτικές.