Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Όπα γιατί συννενόηση γιουβέτσι!
Εννοούσα ρε παιδί μου, ότι απουσιάζες διότι ήσουν (και καλά) για ελιές (βάσει του δημοτικού που πόσταρα σε πρώην σχόλιο).
Ολη μερα στους δρομους ειμαι γιαβρι μου ... ;)
Καληνύχτες Ελένη, αρκετά κάθισα και εντάξει πρέπει να την πέσω για ύπνο σε λίγο, ωχ πεινάνε οι γάτες τι να τους ρίξω, άσε δίαιτα προβλέπεται, αύριο βλέπουμε!
Καλο σου ξημερωμα Γιωργοκαληνυχτα ελενα
ρε τι σε τι κόσμο ζούμε άλλη πληρώνουν να γαμήσουν κ άλλη έχουν την ευκαιρία να τον χώσουν τσάμπα κ δεν πάνε ρε μήπως ήθελε κ Κόλο κ για αυτό δεν πάει ο φίλος χε χε καλημέρα γιαβρι..Καλό βράδυ ελενα αυριο ρίξε μια ενημέρωση
Παρέλαβε ο νικητής το δωρο του
Kαλημερα γιαβρι μου ...Καλό βράδυ ελενα αυριο ρίξε μια ενημέρωση
Παρέλαβε ο νικητής το δωρο του
Καλημερα Μυρτιλεκαλημερα σε ολη την παρεουλα καλημερα στους επισκευπτες μας καλημερα στην κα του νηματος κα ΧΑΤΖΗ
Και που την εχουν ?? Ακομα δεν την <<εχωσαν>> γιαβρι μου...ρε τι σε τι κόσμο ζούμε άλλη πληρώνουν να γαμήσουν κ άλλη έχουν την ευκαιρία να τον χώσουν τσάμπα κ δεν πάνε ρε μήπως ήθελε κ Κόλο κ για αυτό δεν πάει ο φίλος χε χε καλημέρα γιαβρι..
Ε καποια στιγμη θα μπορεσει ...Σεβομαι τις προτεραιοτητες του ;)ο τυπος ισως δεν μπορει
Εδω στο σπιτι εχω καμια δεκαδα απ αυτες να στις στειλω με κουριερ ??αντε ρε ελενα που εισαι ρε ιερεια και εχω ορεξη για τριο
δεστη και στο βιντεο γεωργο και θα καταλαβεις το πονεσε το κοριτσι μαςαγρια φωτο ελενα
Ωραιος πονος ομως ... ;) ;)δεστη και στο βιντεο γεωργο και θα καταλαβεις το πονεσε το κοριτσι μας
ντηνομαι ταχυδρομος για την παραλαβήΕδω στο σπιτι εχω καμια δεκαδα απ αυτες να στις στειλω με κουριερ ??