Επισκέπτης
Καλημέρες
Ορεξατη σημερα η Σεξοχωτατη. Χμ Χμ
Ορεξατη σημερα η Σεξοχωτατη. Χμ Χμ
θα μου παρεις το σφουγκαρισμα του καφενειου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποτεΑφού καυλωσαμε τώρα ...Ας πάμε και για καμιά δουλειά. ..
τι πάλι μετακόμιση έχει σήμερα εεε υγ βάλε ενα καυτό εσώρουχο να πάρουμε λίγο γεύση ας είναι κ άπλυτο να πάρουμε την οσμή του χε χεΑφού καυλωσαμε τώρα ...Ας πάμε και για καμιά δουλειά. ..
Καλημέρα τρελε κοριτσαρεχ θα μας τρελάνεις, μα που άφησα τα υπογλωσσιαΑφού καυλωσαμε τώρα ...Ας πάμε και για καμιά δουλειά. ..
παρε να καρφωσειςμμμμμμμμ μου βάζεις ιδέες έτσι εσύ στην πολυθρόνα στα 4 κ εγω απο πίσω με φορά να στον καρφώσω στην κολαραααα σ μωρο έτσι γερα
Καλημέρα, αλλά με προσοχή γιατί θα μας στείλεις στα επε΄γοντα μ εγκεφαλικό!Kαλημερα σε ολα τα σεξουαλικα κομαντα της παρεας μας... ;) ;) Αλλα και σε ολους τους υπολοιπους που δεν ανηκουν στο <<σωμα>>
φτωχομπινες δηλαδη και με τι θα γαμησεις με τα διφραγκα που σου αφησε ο παππους σου ρεδεν εχω χρήμα για τέτοια τωρα μαν άφραγκος γαρ..
παρε να καρφωσεις
εχω καλύτερο σφυρί εγω αυτό είναι για σενα μικρε οσο για το 2 το φτωχομπινες όταν θα με δει η χατζή θα μου δώσει 200ε για σεξ μαζι μ χε χε χεφτωχομπινες δηλαδη και με τι θα γαμησεις με τα διφραγκα που σου αφησε ο παππους σου ρε
γεια σου ρε σοχχακο ζιγκολο πολλα χαπια παιρνης τωρα τελευταια παραισθησιογονα να προσεχειςεχω καλύτερο σφυρί εγω αυτό είναι για σενα μικρε οσο για το 2 το φτωχομπινες όταν θα με δει η χατζή θα μου δώσει 200ε για σεξ μαζι μ χε χε χε
απο της 8.30 εδω ητανΠου είναι η κυρία Χατζή σήμερα?
τώρα έχει δουλειάαπο της 8.30 εδω ηταν
Εσυ δεν εισαι μαζι της ? δεν κανεις δουλειες στο νεο σπιτι πλυσιμο σφουγγαρισμα κ.λ.π. ;)τώρα έχει δουλειά
δεν μ λες το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις τασσουλη εεεΕσυ δεν εισαι μαζι της ? δεν κανεις δουλειες στο νεο σπιτι πλυσιμο σφουγγαρισμα κ.λ.π. ;)
Τι νανι? απο τις 6 στο ποδινανι νανι ;)
οι εικονες μιλανε μονες τους λεγε οτι θελειςδεν μ λες το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις τασσουλη εεε