Επισκέπτης
Καλημέρες
Ορεξατη σημερα η Σεξοχωτατη. Χμ Χμ
Ορεξατη σημερα η Σεξοχωτατη. Χμ Χμ
θα μου παρεις το σφουγκαρισμα του καφενειου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποτεΑφού καυλωσαμε τώρα ...Ας πάμε και για καμιά δουλειά. ..![]()
![]()
τι πάλι μετακόμιση έχει σήμερα εεε υγ βάλε ενα καυτό εσώρουχο να πάρουμε λίγο γεύση ας είναι κ άπλυτο να πάρουμε την οσμή του χε χεΑφού καυλωσαμε τώρα ...Ας πάμε και για καμιά δουλειά. ..![]()
![]()
Καλημέρα τρελε κοριτσαρεχ θα μας τρελάνεις, μα που άφησα τα υπογλωσσιαΑφού καυλωσαμε τώρα ...Ας πάμε και για καμιά δουλειά. ..![]()
![]()
παρε να καρφωσειςμμμμμμμμ μου βάζεις ιδέες έτσι εσύ στην πολυθρόνα στα 4 κ εγω απο πίσω με φορά να στον καρφώσω στην κολαραααα σ μωρο![]()
![]()
έτσι γερα
Καλημέρα, αλλά με προσοχή γιατί θα μας στείλεις στα επε΄γοντα μ εγκεφαλικό!Kαλημερα σε ολα τα σεξουαλικα κομαντα της παρεας μας... ;) ;) Αλλα και σε ολους τους υπολοιπους που δεν ανηκουν στο <<σωμα>>
φτωχομπινες δηλαδη και με τι θα γαμησεις με τα διφραγκα που σου αφησε ο παππους σου ρεδεν εχω χρήμα για τέτοια τωρα μαν άφραγκος γαρ..
παρε να καρφωσεις![]()
![]()
![]()
![]()
εχω καλύτερο σφυρί εγω αυτό είναι για σενα μικρε οσο για το 2 το φτωχομπινες όταν θα με δει η χατζή θα μου δώσει 200ε για σεξ μαζι μ χε χε χεφτωχομπινες δηλαδη και με τι θα γαμησεις με τα διφραγκα που σου αφησε ο παππους σου ρε![]()
![]()
γεια σου ρε σοχχακο ζιγκολοεχω καλύτερο σφυρί εγω αυτό είναι για σενα μικρε οσο για το 2 το φτωχομπινες όταν θα με δει η χατζή θα μου δώσει 200ε για σεξ μαζι μ χε χε χε
απο της 8.30 εδω ητανΠου είναι η κυρία Χατζή σήμερα?![]()
![]()
Εσυ δεν εισαι μαζι της ? δεν κανεις δουλειες στο νεο σπιτι πλυσιμο σφουγγαρισμα κ.λ.π. ;)τώρα έχει δουλειά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μ λες το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις τασσουλη εεεΕσυ δεν εισαι μαζι της ? δεν κανεις δουλειες στο νεο σπιτι πλυσιμο σφουγγαρισμα κ.λ.π. ;)![]()
![]()
![]()
Τι νανι? απο τις 6 στο ποδινανι νανι ;)
οι εικονες μιλανε μονες τους λεγε οτι θελειςδεν μ λες το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις τασσουλη εεε