ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Τύπισσα άλλη φορα να τους δίνεις ραντεβού σε κανένα πλυντήριο αυτοκινήτων να τους περνάς κανένα χέρι με το πιεστικό
Tύπε χίλια συγνωμη, αλλά δεν καταλαβα τιποτα.
1) Eίχα να μπω εδώ μέσα 4 μέρες & ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ που δεν πάταγα, μόλις είδα εκείνη τη φωτογραφία στη 1063 σελίδα με την καλλίγραμμη σουφρίτσα, θα πάρω ένα ΖΑΝΑΧ μπας και με πάρει ο ύπνος....Τι κάνουν τα τρελαγόρια μου ??
Και θα ήταν η καλύτερη κι η τελευταία μετακόμιση αυτή....Βρε εχετε κανει μετακομιση ποτε ?? Η μπα
Tύπε χίλια συγνωμη, αλλά δεν καταλαβα τιποτα.
Το να γράφουμε και να εκφράζουμε την άποψή μας δεν είναι κακό αντιθέτως υπάρχει πολυφωνία δημοκρατία έχουμε...
όπως και στην κριτική που βάζουμε θα πρέπει να είμαστε αμερόληπτοι και να αφήσουμε στην άκρη οποία συμπάθεια υπάρχει...
Σαφώς υπάρχουν οι καλόβουλοι και οι κακόβουλοι άνθρωποι που θα λάβουν υπόψη την κριτική ...
Σαφώς παίζει ρόλο ποιος γράφει την κριτική πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το άτομο μέσα στο forum...
και πάλι θα το ξαναπώ η καλύτερη κριτική είναι η προσωπική εμπειρία του καθενός....
Παντως πρεπει να σταθουμε στο τιτλο του τυπου που εκανε την κριτικη
οτι δηλαδη Η ΧΗΜΕΙΑ δεν βγηκε,
Για μενα παιζει σημαντικο ρολο για να περασει κανεις καλα οτι η χημεια ειναι απαραιτητη...
...Αν θελουμε το εργο να εχει καλο τελος- προσωπικη αποψη -
(αλλιως πας και τη φυλης)
Η Ελενα ειναι σωστη επαγγελματιας και αυτο δεν χωραει αμφισβητηση,
τη καλησπερα μου..,
Όπα γιατί τώρα το είδα.....Ξεκιναω το μπανιο και το μονο που ηθελε να κανει ηταν να με σαπουνησει αυτος ( οκ μ αυτο )
πουτσες μπλε...! Μιλάμε για επαγγελματία πουτανα στην ψυχή και στο μυαλό. Για να πετύχει το ραντεβού βάζεις το χέρι στην τσέπη και τις δίνεις κάτι παραπάνω και μετά την γαμας οκ ότι τρύπα έχει στο κορμί της. Μου αρέσει που κάποιος πελάτης δεν θα την ξανα πάρει λέει γιατί ήθελε και αγκαλίτσες...χάχαένα ραντεβού για να πετύχει είναι πολλοί παράγοντες ο πρώτος παράγοντας και ο κυριότερος είναι η ψυχολογία ο δεύτερος και πάλι κυριότερος είναι ο σεβασμός...
Δεν χρειάζεται να βαλεις το χέρι στην τσέπη...πουτσες μπλε...! Μιλάμε για επαγγελματία πουτανα στην ψυχή και στο μυαλό. Για να πετύχει το ραντεβού βάζεις το χέρι στην τσέπη και τις δίνεις κάτι παραπάνω και μετά την γαμας οκ ότι τρύπα έχει στο κορμί της. Μου αρέσει που κάποιος πελάτης δεν θα την ξανα πάρει λέει γιατί ήθελε και αγκαλίτσες...χάχα
Δεν χρειάζεται να βαλεις το χέρι στην τσέπη...
Καλυτερα να βαλεις το μυαλο να δουλέψει...
Πληρωνεις την καθε εργαζόμενη γιατι δεν μπορείς να την έχεις αλλιώς...
Σεβασου αυτο που πληρώνεις και να είσαι σίγουρος οτι θα στο ανταποδώσει...
καλημέρα στο αστερι κ στον κουμπάρο μ. Αν δέν ξέρεις να ξεχωρίζεις την πλάκα απο τα σοβαρά που λέμε εδω μέσα τοτε λυπάμαι μαν οσο για την κριτική του φίλου μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει αλλά για διάφορους λόγους να μην υπάρχει η χημεία μεταξύ τους δεν λέει κάτι εγω βλέπω όλες η κριτικές για μια κοπέλα κ αν απο της 20 κριτικές η μια η δυο δεν είναι καλές κ η άλλες είναι σούπερ τότε δεν με απασχολεί κ παω με την κοπέλα αν όλες είναι μαύρες απλά δεν παω αυτα..Σκορπιε δουλεύει το κοριτσι θέλει να μαζέψει 200 να τα δώσει σε συναγωνιστεί μολις τον δει χαχαχα δες ποιο πισω σελίδες
καλημερα στην κυρια του νηματος και σε ολους τους αλλους . o συναγωνιστης σοχχακος αν και καθημενος μιλησε ορθα ;) αν ολες οι κριτικες ειναι πολυ καλες κατι δεν παει καλα απο την αλλη δυστηχως τα χνωτα ολωνον δεν μπορουν να ταιριαξουνκαλημέρα στο αστερι κ στον κουμπάρο μ. Αν δέν ξέρεις να ξεχωρίζεις την πλάκα απο τα σοβαρά που λέμε εδω μέσα τοτε λυπάμαι μαν οσο για την κριτική του φίλου μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει αλλά για διάφορους λόγους να μην υπάρχει η χημεία μεταξύ τους δεν λέει κάτι εγω βλέπω όλες η κριτικές για μια κοπέλα κ αν απο της 20 κριτικές η μια η δυο δεν είναι καλές κ η άλλες είναι σούπερ τότε δεν με απασχολεί κ παω με την κοπέλα αν όλες είναι μαύρες απλά δεν παω αυτα..