sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
μικρόφωνο για συνέντευξή ρεεετι να βαλεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μικρόφωνο για συνέντευξή ρεεετι να βαλεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καλήμερα το νέο προϊόν της εταιρίας μου σε συνεργασία με τον εξαίρετο συνεργάτη soxovizμικρόφωνο για συνέντευξή ρεεε
ρε εδω του εβγαλαν γαριδακια δεν ειδεςσοχουλη απλωσες τα ρουχα αγορινα μου
αφου θελει ναταισει την κα ΧΑΤΖΗ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑΤΑΚΙ ΟΠΩς ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑρε εδω του εβγαλαν γαριδακια δεν ειδες
Μόνος σ τα λες μόνος σ τα ακούς μαν χε χεσοχχακο σε πηρανε χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεε
Πραγματικά απορώ με το τρόπο που σκέφτεσαι. Δεν κάνεις τα πάντα με το χρήμα. Σίγουρα μετράει μέχρι ενός σημείου.πουτσες μπλε...! Μιλάμε για επαγγελματία πουτανα στην ψυχή και στο μυαλό. Για να πετύχει το ραντεβού βάζεις το χέρι στην τσέπη και τις δίνεις κάτι παραπάνω και μετά την γαμας οκ ότι τρύπα έχει στο κορμί της. Μου αρέσει που κάποιος πελάτης δεν θα την ξανα πάρει λέει γιατί ήθελε και αγκαλίτσες...χάχα
Πέστα ρε μαν έχει σκάσει απο την ζήλια του που τα 2 γλυκά κορίτσια εδω μέσα με αγαπάνε αν κ παππούς κ αυτός πού είναι τζοβενο τπτ χα χααφου θελει ναταισει την κα ΧΑΤΖΗ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑΤΑΚΙ ΟΠΩς ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ
ειμαστε ανθρωποι μεγαλη κουβεντα αυτο ;)Πραγματικά απορώ με το τρόπο που σκέφτεσαι. Δεν κάνεις τα πάντα με το χρήμα. Σίγουρα μετράει μέχρι ενός σημείου.
Την Ελενα δεν τη γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν μου δίνει την εικόνα του, σε βλέπω για τα λεφτά σου και μόνο. Ανθρωποι είμαστε κι όχι ζώα, αν και τα ζώα καμιά φορά συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα.
ρε την συνταξη σου θελουν ξυπνα να σου φανε οτι αλλο εχειςΠέστα ρε μαν έχει σκάσει απο την ζήλια του που τα 2 γλυκά κορίτσια εδω μέσα με αγαπάνε αν κ παππούς κ αυτός πού είναι τζοβενο τπτ χα χα
moνο απο την μυτη μπορεις κατι αλλο δεν εχει να εξεχει για να τον πιασηςεχει παρα ο σοχουλης και εχει μαγεωει και ΧΑΤΖΗ και αλλα κοριτσια σε αλλα νηματα που τον ποιανεις το αγορι μας
δηλαδη τι εννοεις ο σοχουλης μπερδευει τα πουλακια με τα γαριδακιαmoνο απο την μυτη μπορεις κατι αλλο δεν εχει να εξεχει για να τον πιασης
οχι φιλαρακι ολα τα εχει ιδια δεν μπερδευη τιποταδηλαδη τι εννοεις ο σοχουλης μπερδευει τα πουλακια με τα γαριδακια
πουτσες μπλε...! Μιλάμε για επαγγελματία πουτανα στην ψυχή και στο μυαλό. Για να πετύχει το ραντεβού βάζεις το χέρι στην τσέπη και τις δίνεις κάτι παραπάνω και μετά την γαμας οκ ότι τρύπα έχει στο κορμί της. Μου αρέσει που κάποιος πελάτης δεν θα την ξανα πάρει λέει γιατί ήθελε και αγκαλίτσες...χάχα
πουτσες μπλε...! Μιλάμε για επαγγελματία πουτανα στην ψυχή και στο μυαλό. Για να πετύχει το ραντεβού βάζεις το χέρι στην τσέπη και τις δίνεις κάτι παραπάνω και μετά την γαμας οκ ότι τρύπα έχει στο κορμί της. Μου αρέσει που κάποιος πελάτης δεν θα την ξανα πάρει λέει γιατί ήθελε και αγκαλίτσες...χάχα
ρε παιδια οχι ολοι μαζι ενας ενας μην τον βαρατε ολοι να ριξω και εγω μερικες