TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δες τι ωρα χαιρετησαμε την ελενα εγω και το πουλ(εν)ι μου ο σοχχακος ;)Τι νανι? απο τις 6 στο ποδι
δες τι ωρα χαιρετησαμε την ελενα εγω και το πουλ(εν)ι μου ο σοχχακος ;)Τι νανι? απο τις 6 στο ποδι
ρε ζηλεύεις που με λέει σοχακο μ για αυτό τα λες αυτά πορνόγερε....δες τι ωρα χαιρετησαμε την ελενα εγω και το πουλ(εν)ι μου ο σοχχακος ;)
ρε η χατζη σε λεει σοχχακο γιατι σε λυπαται ολη μερα σφουγγαρισμα πλυσιμο τι να κανει ειναι πονοψυχηρε ζηλεύεις που με λέει σοχακο μ για αυτό τα λες αυτά πορνόγερε....
στάζεις χολή ρε με ζηλεύεις που στην ηλικία μ με αγαπάνε τα μωρά χε χε φεύγω τα λέμε το βράδυ ρε υγ ρίξε ένα σκούπισμα εδω άιντερε η χατζη σε λεει σοχχακο γιατι σε λυπαται ολη μερα σφουγγαρισμα πλυσιμο τι να κανει ειναι πονοψυχη
εσυ εισαι η φιλλιπινεζα σε περιμενουμε να κανεις γενικο τιναγμα χαλια και ετσι ;)στάζεις χολή ρε με ζηλεύεις που στην ηλικία μ με αγαπάνε τα μωρά χε χε φεύγω τα λέμε το βράδυ ρε υγ ρίξε ένα σκούπισμα εδω άιντε
καλα το κατάλαβες εσύ μαν για άλλη δουλειά με έχει αν κ γέρος την καταφέρνω την χατζή αυτά τα λέει ο Καρυπίδης γιατί έχει φάει την σκόνη μ χε χε κουμπάρε ζηλεύεις εεεεδηλαδη τι θελεται να πειτε οτι η κα ΧΑΤΖΗ ΤΟ σοχακο τον εχει για υπηρετρια δεν νομιζω
δίνει και πολύ καυτά μάλιστα....Διαβασα στην τελευταια κριτικη οτι δεν δινει φιλια, ειναι δυνατον?
Εσυ να υποστηρίξεις τη κουμπαρά σου αμεςως χαχα
δεν είναι κουμπάρα μου... ;)Εσυ να υποστηρίξεις τη κουμπαρά σου αμεςως χαχα
Το να γράφουμε και να εκφράζουμε την άποψή μας δεν είναι κακό αντιθέτως υπάρχει πολυφωνία δημοκρατία έχουμε...Ωντας σε αυτό το βημα και παρακολουθωντας το, κανω μια σκεψη τωρα που ερχεται το τελος της ημερας. Αυτό το βημα το διαβαζουν και αλλοι πολλοι, που ποτε δεν συμμετεχουν και δεν εχουν εκφρασει καποια αποψη. Η πληροφορια, λοιπον, που διακινουμε και αφορα στην οικοδεσποινα, κατά την ταπεινη μου γνωμη, πρωτον δεν θα πρεπει να την προσβαλει, δευτερον να μην διαμορφωνει διαστρεβλωμενη αποψη ότι δεν υπαρχουν ορια και τριτον να μην αυξανει τους κινδυνους για την κυρια. Νομιζω ότι ετσι και το δικο μας το παιχνιδι θα βελτιωθει.
Συγνωμη αλλα δεν προκειται να επεκτεινω την σκεψη μου στο βημα αυτό και μαλιστα γραπτα.
Καλησπέρα σε ολους
Tύπε χίλια συγνωμη, αλλά δεν καταλαβα τιποτα.Ωντας σε αυτό το βημα και παρακολουθωντας το, κανω μια σκεψη τωρα που ερχεται το τελος της ημερας. Αυτό το βημα το διαβαζουν και αλλοι πολλοι, που ποτε δεν συμμετεχουν και δεν εχουν εκφρασει καποια αποψη. Η πληροφορια, λοιπον, που διακινουμε και αφορα στην οικοδεσποινα, κατά την ταπεινη μου γνωμη, πρωτον δεν θα πρεπει να την προσβαλει, δευτερον να μην διαμορφωνει διαστρεβλωμενη αποψη ότι δεν υπαρχουν ορια και τριτον να μην αυξανει τους κινδυνους για την κυρια. Νομιζω ότι ετσι και το δικο μας το παιχνιδι θα βελτιωθει.
Συγνωμη αλλα δεν προκειται να επεκτεινω την σκεψη μου στο βημα αυτό και μαλιστα γραπτα.
Καλησπέρα σε ολους