Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
εδω είμαι μωρό μ μην ανησυχείς εγω είμαι σαν το χιου χεφνερ δεν μασάω είμαι σίγουρος την χατζή την εχω απο ημίχρονο 3 ζεστά μπαλάκια άνετα εσύ τάσσο τι θα κάνεις εεε με λεςΝαι χαθηκε ...Που πηγε βρε ο ατιμουλης...
Σοχακοοοο
κρυφτηκε σε κανενα καταφυγιο απο αυτα του δευτερου παγκοσμιου πολεμου εχει ενα φοβο με της βομβες
ρε χτυπα τωρα 3 ζεστες τυροπιτες ασε τα ποδοσφαιρικα γερος ανθρωπος να παθης και τιποτα και να τραβανε την κοπελαεδω είμαι μωρό μ μην ανησυχείς εγω είμαι σαν το χιου χεφνερ δεν μασάω είμαι σίγουρος την χατζή την εχω απο ημίχρονο 3 ζεστά μπαλάκια άνετα εσύ τάσσο τι θα κάνεις εεε με λες
κα ΧΑΤΖΗ με αυτο το προτζεκτ που μας ετοιμασατε πρωι πρωι καποιοι πανε τουαλετα απευθειας και καποιοι ετοιμαζωμαστε να κοψουμε φλεβες που λενε αρωστεια και κρεπαλη
σήμερα εχω ταξίδι ρε ξέρεις κ είμαι στο τρέξιμο αμέσως εσύ κρύφτηκαρε χτυπα τωρα 3 ζεστες τυροπιτες ασε τα ποδοσφαιρικα γερος ανθρωπος να παθης και τιποτα και να τραβανε την κοπελα
φευγης κριμα :- ελπιζω να ερθεις γρηγορα σε 5-6 χρονιασήμερα εχω ταξίδι ρε ξέρεις κ είμαι στο τρέξιμο αμέσως εσύ κρύφτηκα
ναι σήμερα σε κανά δυο μέρες θα έρθω ρε τομάρι αλλά θα μπαίνω γιατι η χατζή είναι σε φόρμα βλέπω κ πρέπει να την προπόνησο καμία μερα γερα να δω πόσο αντέχει με μενα τετ α τετ.φευγης κριμα :- ελπιζω να ερθεις γρηγορα σε 5-6 χρονια
Kαλημερα σε ολα τα σεξουαλικα κομαντα της παρεας μας... ;) ;) Αλλα και σε ολους τους υπολοιπους που δεν ανηκουν στο <<σωμα>>
παπου παπου ολο ταξιδακια το γαμηλιο το εκανεςναι σήμερα σε κανά δυο μέρες θα έρθω ρε τομάρι αλλά θα μπαίνω γιατι η χατζή είναι σε φόρμα βλέπω κ πρέπει να την προπόνησο καμία μερα γερα να δω πόσο αντέχει με μενα τετ α τετ.
δεν εχω χρήμα για τέτοια τωρα μαν άφραγκος γαρ..παπου παπου ολο ταξιδακια το γαμηλιο το εκανες
ευτυχως υπαρχει ΧΑΤΖΗ και μας φτιαχνει την διαθεση και την :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:δεν εχω χρήμα για τέτοια τωρα μαν άφραγκος γαρ..