μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Kαλημερα και καλο πσκ σε ολη την ομυγηρη . Μακρια απο το κακο το ματι ε?
Kαλημερα και καλο πσκ σε ολη την ομυγηρη . Μακρια απο το κακο το ματι ε?
κ δεν την έπιασες για ενα στο όρθιο στην τουαλέτα στο φτερό αχ αχ γέρασες ρε δεν είσαι κομάντο σαν εμένα καλημέρα ρεεγω την ειδα μονη της ετρωγε καζαν ντιπυ στου χατζη το ζαχαροπλαστειο στην καλαμαρια
kaλημερα κομμαντο της μπιθας ονειρο εβλεπες παλι στον ξυπνιο σου οτι ετρωγες χατζηκ δεν την έπιασες για ενα στο όρθιο στην τουαλέτα στο φτερό αχ αχ γέρασες ρε δεν είσαι κομάντο σαν εμένα καλημέρα ρε
η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει ο μπιθας της κ χατζή θα περιμένω την κατάλληλη ωρα κ στιγμή για μία καλή κολονοσκοπηση μαν χε χεkaλημερα κομμαντο της μπιθας ονειρο εβλεπες παλι στον ξυπνιο σου οτι ετρωγες χατζη
η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει ο μπιθας της κ χατζή θα περιμένω την κατάλληλη ωρα κ στιγμή για μία καλή κολονοσκοπηση μαν χε χε
Σ ΑΡΕΣΕΙ Ε ??η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει ο μπιθας της κ χατζή θα περιμένω την κατάλληλη ωρα κ στιγμή για μία καλή κολονοσκοπηση μαν χε χε
αχ αχ ετσι όπως το κρατάς σαν μικρόφωνο είσαι έτοιμη για να πεις ενα καλο τραγούδι εεKαλημερα σε ολα τα σεξουαλικα κομαντα της παρεας μας... ;) ;) Αλλα και σε ολους τους υπολοιπους που δεν ανηκουν στο <<σωμα>>
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΣ ΑΡΕΣΕΙ Ε ??
καλημερα τετοια κανεις και ολη την ημερα θα εχεις πελατη τον σοχχακοKαλημερα σε ολα τα σεξουαλικα κομαντα της παρεας μας... ;) ;) Αλλα και σε ολους τους υπολοιπους που δεν ανηκουν στο <<σωμα>>
Και να μην ανήκει θα δηλώσει εθελοντής να πάει και να το υπηρετήσει το σώμα, φτάνει να είστε εσείς αυτή που θα δίνει το παράγγελμα κυρία Χατζή! Καλημέρα σας!Kαλημερα σε ολα τα σεξουαλικα κομαντα της παρεας μας... ;) ;) Αλλα και σε ολους τους υπολοιπους που δεν ανηκουν στο <<σωμα>>
Καλημερα Τασοκαλημερα τετοια κανεις και ολη την ημερα θα εχεις πελ ατη τον σοχχακο
αυτη το τραγουδι το λεει οπως ειδες το δικο σου μικροφωνο δουλευηαχ αχ ετσι όπως το κρατάς σαν μικρόφωνο είσαι έτοιμη για να πεις ενα καλο τραγούδι εε
Καλημερα zebuΚαι να μην ανήκει θα δηλώσει εθελοντής να πάει και να το υπηρετήσει το σώμα, φτάνει να είστε εσείς αυτή που θα δίνει το παράγγελμα κυρία Χατζή! Καλημέρα σας!
ναι αλλα η μικροφωνικη εγκατασταση του δεν δουλευη για αυτο δηλωσε συμμετοχη στο ΤHE VOICE να παρει καινουργιο μικροφωνοΚαλημερα Τασο
Αφου το καημενο.. ειναι γλυκουλι και παραπονεμενο
ναι αλλα η μικροφωνικη εγκατασταση του δεν δουλευη για αυτο δηλωσε συμμετοχη στο ΤHE VOICE να παρει καινουργιο μικροφωνο
Ναι χαθηκε ...Που πηγε βρε ο ατιμουλης...σοχχακο που εισαι ποσταρε 2 φωτο η χατζη και πηγες τουαλετα κατευθειαν υστερα θελεις να με τι εργαλειο μονο με αυτο μπορεις να κανεις κατι να κρεμασεις τα καδρα στο σπιτι της κοπελας
κρυφτηκε σε κανενα καταφυγιο απο αυτα του δευτερου παγκοσμιου πολεμου εχει ενα φοβο με της βομβεςΝαι χαθηκε ...Που πηγε βρε ο ατιμουλης...
Σοχακοοοο
σοχχακο που εισαι ποσταρε 2 φωτο η χατζη και πηγες τουαλετα κατευθειαν υστερα θελεις να με τι εργαλειο μονο με αυτο μπορεις να κανεις κατι να κρεμασεις τα καδρα στο σπιτι της κοπελας