Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
το ηθικο φανταζομαι ε ?? μην παει το μυαλο μου στο πονηρο ....Βάζεις λουλουδάτη φούστα και μας τρέλανες στα γούστα, λουλουδάτο παντελόνι την ψυχή ...μας πως υψώνει!!!
το ηθικο φανταζομαι ε ?? μην παει το μυαλο μου στο πονηρο ....Βάζεις λουλουδάτη φούστα και μας τρέλανες στα γούστα, λουλουδάτο παντελόνι την ψυχή ...μας πως υψώνει!!!
neinalex 50 28
paparatsi είσαι...?
θεαραΜια απο Γιαννενα
Α! Πα πα ποτέ ποτέτο ηθικο φανταζομαι ε ?? μην παει το μυαλο μου στο πονηρο ....
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ...Γιατι εσυ εισαι σε σοβαρο ποστο κ πρεπει να εισαι νηφαλιος ;) ;)Α! Πα πα ποτέ ποτέ
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ...Γιατι εσυ εισαι σε σοβαρο ποστο κ πρεπει να εισαι νηφαλιος ;) ;)
Καλέ πότε με διόρισες και δεν το κατάλαβα;ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ...Γιατι εσυ εισαι σε σοβαρο ποστο κ πρεπει να εισαι νηφαλιος ;) ;)
Δώσε πόνο HelenΜια απο Γιαννενα
στο ταξιδι με κατι γρηγορες επισκεψεις στο νημα καποια στιγμη ενοιωσα οτι καπου αυτοδιοριστηκες ...δεν καταλαβα που μπορει να εκανα κ λαθος ...Αλλα επειδη σου εχω εκτιμηση ειπα να το συζητησουμε οταν ερθω αθηνα .... ;)Καλέ πότε με διόρισες και δεν το κατάλαβα;
Καλησπερα γιαβρι μου ...Δώσε πόνο Helen
Καλέ πότε με διόρισες και δεν το κατάλαβα;
Δεν τιθεται θεμα απολυσης γιαβρι μου ...θα παρεις τη θεση μου
περιμενε ερχεται σε λιγο η απολυση. θα δεις
Τιθεται θεμα παραιτησηςΔεν τιθεται θεμα απολυσης γιαβρι μου ...
σου αρέσουν οι Ρόλινγκ Στόουνς...?Δήλωσις: Ο κάτωθι υπογεγραμμένος δεν αποδέχομαι καμία αμοιβόμενη θέση σε οποιοδήποτε νήμα του μπου. Η εκάστοτε συμβολή μου είναι αποκλειστικά σε εθελοντική βάση. Σας ευχαριστώ
Dikeopolis
Δεν τιθεται θεμα απολυσης γιαβρι μου ...
Τιθεται θεμα παραιτησης
Είναι αλήθεια ότι χθες νοερά ταξίδευα μαζί σου. Και ίσως πόσταρα σαν έχων εξουσία.στο ταξιδι με κατι γρηγορες επισκεψεις στο νημα καποια στιγμη ενοιωσα οτι καπου αυτοδιοριστηκες ...δεν καταλαβα που μπορει να εκανα κ λαθος ...Αλλα επειδη σου εχω εκτιμηση ειπα να το συζητησουμε οταν ερθω αθηνα .... ;)
Βασικα εχασα την μπαλα με τοσα πολλα μηνυματα στο ταξιδι . Και τωρα προσπαθω να βαλω μια ταξη .... :-
Βεβαίως. Αν και γενικά μου αρέσουν τα stones, rolling or fixed.Κάνω την καρδιά μου πέτρα ;) που λέμεσου αρέσουν οι Ρόλινγκ Στόουνς...?
Μα δεν θα σε πληρωνα .....Δήλωσις: Ο κάτωθι υπογεγραμμένος δεν αποδέχομαι καμία αμοιβόμενη θέση σε οποιοδήποτε νήμα του μπου. Η εκάστοτε συμβολή μου είναι αποκλειστικά σε εθελοντική βάση. Σας ευχαριστώ
Dikeopolis