anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
τι τσου?
κάνω λάθος...?
τι τσου?
τι τσου?
κάνω λάθος...?
δεν θέλω να σχολιαστεί ...Ναι αλλα δεν θελω να το συζητησω αλλο σημερα..
ηδη εχω διπλωθει απο τους πονους. Αλλη στιγμη
"έλλειψη αρχοντιας και διακριτικοτητας" ..Αυτο συγκεκριμενα δεν αναφεροταν σε σενα ...Αλλα σαν μηνυμα προς πασα κατευθυνση ...Για επιδοξα <<τρομπονια >>Δέχομαι τη συγγνωμη...
Ελπιζω η "έλλειψη αρχοντιας και διακριτικοτητας" να μη με αντιπροσωπευει στα ματια σου....
διοτι αν συμβαινει κατι τετοιο δεν μπορω να συνεχισω να γραφω εδω. Το καταλαβαινεις νομιζω
Απο μερους μου συγγνωμη αν εκανα κατι που παρεξηγηθηκε και στεναχωρησε
νομιζω κα ελενα. Ειναι κριμα να κρινουμε και να κρινομαστε για καποια πραγματα μεσα στο νημα και κυριως ατομα οπως και ο σκορπιος για καποιες αναρτησεις σε αλλα νηματα .Πιστευω οτι ολα θα τελειωσουν εδω και ο σκορπιος θα ερθει να ποιουμε μαζι με τον αννον και τα αλλα παιδια το καφεδακι μας"έλλειψη αρχοντιας και διακριτικοτητας" ..Αυτο συγκεκριμενα δεν αναφεροταν σε σενα ...Αλλα σαν μηνυμα προς πασα κατευθυνση ...Για επιδοξα <<τρομπονια >>
"έλλειψη αρχοντιας και διακριτικοτητας" ..Αυτο συγκεκριμενα δεν αναφεροταν σε σενα ...Αλλα σαν μηνυμα προς πασα κατευθυνση ...Για επιδοξα <<τρομπονια >>
ετσι μαλιστα!!Συμφωνω απολυτα .... και να σε προτρεψω να διαβασεις την απαντηση μου επ αυτου στο σχολιο του φιλου <<mallia>> ;)
Mα το θεμα εκλεισε αγαπητε μου Μυρτιλε ...Και θα το πιουμε και το καφεδακι μας σαν καλοι φιλοινομιζω κα ελενα. Ειναι κριμα να κρινουμε και να κρινομαστε για καποια πραγματα μεσα στο νημα και κυριως ατομα οπως και ο σκορπιος για καποιες αναρτησεις σε αλλα νηματα .Πιστευω οτι ολα θα τελειωσουν εδω και ο σκορπιος θα ερθει να ποιουμε μαζι με τον αννον και τα αλλα παιδια το καφεδακι μας
νομιζω κα ελενα. Ειναι κριμα να κρινουμε και να κρινομαστε για καποια πραγματα μεσα στο νημα και κυριως ατομα οπως και ο σκορπιος για καποιες αναρτησεις σε αλλα νηματα .Πιστευω οτι ολα θα τελειωσουν εδω και ο σκορπιος θα ερθει να ποιουμε μαζι με τον αννον και τα αλλα παιδια το καφεδακι μας
ΑΣΤΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΑΤΩΣΕΣ
ευτυχώς έχει αυτό ....ΑΣΤΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΑΤΩΣΕΣ
Οχιιιιιιι...... Και ειναι και γλυκουλοομορφουλι....ευτυχώς έχει αυτό ....
γιατί άλλο πρέπει να ξυνω τελικά....
..........Οχιιιιιιι...... Και ειναι και γλυκουλοομορφουλι....
Τα λεω Τα λεω....Αλλα ακουγομαι ??ΠΕΣΤΑ ΕΛΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΑ !!