Επισκέπτης
Μάλλον κόπωση θα έλεγα. Καιρός για διάλλειμα;διακρίνω μια ψύχρα....
η είναι ιδέα μου που έχω το αρκουδίσιων ανοιχτό...?
Μάλλον κόπωση θα έλεγα. Καιρός για διάλλειμα;διακρίνω μια ψύχρα....
η είναι ιδέα μου που έχω το αρκουδίσιων ανοιχτό...?
Αλλαζει το πραγμα τοτε .... :-
Ακριβά το βατραχοπόδαρα και οι ξύλινοι ...Μα δεν θα σε πληρωνα .....
τα χαλασα ολα στο ταξιδι
ΝΑΙ ΛΙΓΟ ...Να μπορεσω και γω να διαβασω μερικα πραγματα εδω μεσα ...Μάλλον κόπωση θα έλεγα. Καιρός για διάλλειμα;
πςςςςςςςς ....εμενα μου λες ....ξεφραγκιαστηκαΑκριβά το βατραχοπόδαρα και οι ξύλινοι ...
Αρχικά ευχαριστώ που απάντησες.Κατ αρχας καλησπερα γιαβρι μου
Μα οταν ανεβηκα Θεσσαλονικη για δουλειες προσωπικες δε νεκανα κατι συνθετο που να εχει σχεση με φακελωματα και τα τοιαυτα ...
Ενα τηλεφωνο εδωσα και οποιος ηθελε και απο τους φιλους εδω ... και απο τους φιλους που εχω θεσσαλονικη... επερνε τηλ και κλειναμε ραντεβου με συνοπτικες διαδικασιες ... 2 μερες συνολικα ηταν το <<πανηγυρι>>...
<<να δώσω nickname για να πάρω τηλ. και να κλείσω ραντεβού>> .... Δεν μπορω να καταλαβω πως προεκυψε αυτο ....
Τωρα αν δεν προλαβες τι να πω ...?? Ισως πηρες την Πεμπτη που εκανα αλλα προσωπικα πραγματα ..
Αρχικά ευχαριστώ που απάντησες.
Αν έδωσες τηλ. εδω μέσα προφανώς δεν το πρόσεξα μέσα στον καταιγισμό των μηνυμάτων.
Σε καμμία περίπτωση δεν υποννόησα ότι φακελώνεις κανέναν αλλά από τη στιγμή που θα σου έστελνα pm λίγο πολύ θα με καταλάβαινες όταν βρισκόμασταν. Αυτό εννοούσα.
Καλή συνέχεια μπουμπού...
Και τις ομορφες ραχουλες ...και τα ρυακια που τρεχουν... και τα πουλακια που κελαιδανε ...χιχιχιχιΩραια που είναι τα Γιάννενα ..με τα ψηλα βουνα ....
Απλα δεν μ αρεσει να χρησιμοποιειται.. (επειδη εκεινες τις ημερες ετυχε λογω θεσσαλονικης να παρω 3+3 κριτικες και σχολια μαζι ) σε αλλο νημα συναδελφου , σαν παραδειγμα προς μιμηση της δικης μου επιλογης ...καταλαβε κανεις τι εννοει η οικοδεσποινα να εξηγησει και σε μενα τον χαζο?
Τελος παντων αποχωρω, καλο σας μεσημερι.
Απλα δεν μ αρεσει να χρησιμοποιειται.. (επειδη εκεινες τις ημερες ετυχε λογω θεσσαλονικης να παρω 3+3 κριτικες και σχολια μαζι ) σε αλλο νημα συναδελφου , σαν παραδειγμα προς μιμηση της δικης μου επιλογης ...
Η οποια ειναι καθαρα προσωπικη ...
Κατα τα αλλα κανενα προβλημα φιλε scorpie
Κατσε βρε γιαβρι μου να οργανωθω λιγο ...Ακομα δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα τα μηνυματα 5 ημερων.. :-Εγώ δεν έχω γράψει ακόμα τίποτα εδώ, αλλά παρατηρώ από τό παρασκήνιο!
Μπορούμε να ελπἰζουμε κάποια στιγμή σε μια ας πούμε "μαζική" ανάρτηση φωτογραφιών;
Α! Και, Έλενα, πριν φύγεις είχες υποσχεθεί βρακάκια, αλλά έβαλες μόνο μία!!!
Το κυνηγητο που τρωει το εχω δει καλα και το συζητησαμε και απο κοντα ... Αλλα απο κει και περα η κοπελλα μονη της θα αποφασισει πως θα το αντιμετωπισει ...να μην ειστε τοσο ευαισθητη αγαοητη Ελενα.
πρωτον διοτι δεν εγινε με κακια
δευτερον αν τρωγατε το κυνηγημα της συναδελφου (που ευτυχως δεν το εχετε) θα θεωρουσατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ αυτο το περιστατικο...πταισμα
Το κυνηγητο που τρωει το εχω δει καλα και το συζητησαμε και απο κοντα ... Αλλα απο κει και περα η κοπελλα μονη της θα αποφασισει πως θα το αντιμετωπισει ...
Εχω αποκτησει ευαισθητα αντανακλαστικα λογω του χωρου ....και καμμια φορα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα ... Στην προκειμενη περιπτωση εσυ ...
Αφου δεν εγινε με κακια ΟΜΩΣ ... οφειλω να ζητησω συγγνωμη αν σε προσβαλα ...Δεν εχω κατι αλλο μαζι σου
επιθέσεις δέχονται όλα τα νήματα ....
καταλαβαινουμε όλοι ποιος είναι ο σκοπός τους....
υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που υποστηρίζουν της κοπέλες και έχουν παρεξηγηθεί ,
και χαρακτιριστηκαν ...προμοτορες νταβαδες αγαπουληδες κτλ...
όπως υπάρχουν άτομα που σπρώχνουν δικές τους κοπέλες...