Επισκέπτης
Παιδιά προσοχή του Σκορπιού του σηκώθηκε.....το κεντρί.
σε ολιγον αγαπητε μου dikeopolis.... ;)Ανάθεμα σε μεσημεριάτικα... Έλενα εδώ και τώρα φωτογραφία για να ισιώσουμε...
Παιδιά προσοχή του Σκορπιού του σηκώθηκε.....το κεντρί.
στην άκρη είναι....Παιδιά προσοχή του Σκορπιού του σηκώθηκε.....το κεντρί.
Κατι με το 3+3 και 2+2 ...με πειραξε λιγο ...αλλα ηπια μια σοδα και μου περασε ...Εγω απο τα κοκκινα γραμματα συμπεραινω οτι συγκεκριμενες αναρτησεις σας πειραξαν
να τις αναφερετε να δοθουν εξηγησεις.
Μην αφηνετε κενα Ξαναλεω
χμ χμ όλα καλά..... ένα μικρο σπιτάκι 350 τμ στην Μυκόνο έχω ρε παιδιά που δεν δήλωσα πέρσι :- :-για κανε γιαβρι μου !!
οχι ανθρακικοΚατι με το 3+3 και 2+2 ...με πειραξε λιγο ...αλλα ηπια μια σοδα και μου περασε ...
Κατι με το 3+3 και 2+2 ...με πειραξε λιγο ...αλλα ηπια μια σοδα και μου περασε ...
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ φιλε μου σκορπιε ...Απλα δεν θελω να αφηνω πισω στο νημα αναπαντητα συναισθηματαστην άκρη είναι....
Βρε πανάθεμα σε ποιος δεν αγαπά το Σκορπιό; μη διανοηθείς να φύγεις ε; μην παρεξηγηθούμε για μια δήθεν προσβολή.Οχι αγαπητε. Απλα δεν μαρεσει να με προσβαλουν χωρις λογο.
ξερω να φευγω απο εκει που δεν με αγαπουν.
αγιογδύτη....χμ χμ όλα καλά..... ένα μικρο σπιτάκι 350 τμ στην Μυκόνο έχω ρε παιδιά που δεν δήλωσα πέρσι :- :-
Αν θελεις να συζητησουμε επ αυτου παντως ...ειμαι παντα διαθεσιμη.. οπως σου εχω δηλωσει και στο παρελθον ...Ο διαυλος επικοινωνιας ειναι παντα ανοιχτος και φιλικος για σενακαταλαβε κανεις τι εννοει η οικοδεσποινα να εξηγησει και σε μενα τον χαζο?
Τελος παντων αποχωρω, καλο σας μεσημερι.
πριν φυγης εσύ θα δώσεις εξηγήσεις στον εισαγγελέα που πήγαν τα λεφτά που είχες καταθεση στην τράπεζακαταλαβε κανεις τι εννοει η οικοδεσποινα να εξηγησει και σε μενα τον χαζο?
Τελος παντων αποχωρω, καλο σας μεσημερι.
Χαμομηλάκι και μόνο χαμομηλάκι και που και που λίγες πρωτεΐνες αγαπητήοχι ανθρακικο
κ τωρα μπορειτε να βρισετε αφοβα
εγω απλα τα λεω γτ πρεπει
δλδ υπαρχει τρυπα στο ταμειο ?πριν φυγης εσύ θα δώσεις εξηγήσεις στον εισαγγελέα που πήγαν τα λεφτά που είχες καταθεση στην τράπεζα
αυτός ο αννον που είναι πάλι κρυμμένος βάλε την τάξη πια εδώ μέσα ο σκορπιος παει να την κανει τη δουλεια κανεις εσυ εδω τζιτζικια πεταλωνεις .....αγιογδύτη....
θέλεις και αύξηση...
άφιξη θα πάρεις....
δεν είδες που έβαζε τα λεφτάδλδ υπαρχει τρυπα στο ταμειο ?
αισχοςδεν είδες που έβαζε τα λεφτά