Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
τα αλλαξα με πρασινα ...χαχαχαΤι λεει εκει με κιτρινα γραμματα ?
τα αλλαξα με πρασινα ...χαχαχαΤι λεει εκει με κιτρινα γραμματα ?
τα αλλαξα με πρασινα ...χαχαχα
ε ναι μοτο εχει γινει πια ...στο λεγα απο προχτες ....
Ναι, καλά, μας ατίμωσες το κορίτσι εσύ και μιλάς κιόλας.![]()
![]()
![]()
:ticked off:
![]()
Ναπολεον θα πρεπει να τα συνηθησεις ...ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ....Θα σταματησουν μονο αμα παψουμε να μιλαμετυπε-τύπισσα οτι είσαι τέλος πάντων άσε εμας που γαμαμε που και που να έχουμε άποψη. Εσυ ρουφα το γαλατακι σου και πήγαινε για νάνι. Αλλο πράγμα να μη σου αρέσει μια γυναίκα και άλλο να λες ολες τις παπαριες που λες. Αν δε σου αρέσει η Ελενα δε σε κρατάει κανένας στο νημα της. Εχει τόσα νηματα απο ανεξάρτητες, γραφεία, μασατζιδικα, μπουρδελακια, τραβελια, τσόντες κλπ. Βρες κατι που σου ταιριάζει και άσε τις κορώνες. Εδω να ενημερωθούμε, να ενημερώσουμε και να γαμησουμε είμαστε. Αν δεν μπορείς υπάρχει και το cosmopolitan
ε ναι ...μα να πας με τραβελι και μην παρεις χαμπαρι τιποτα ..προσεχε βρε χριστιανε μου και εσυ λιγο![]()
![]()
Νόμιζα οτι εγω ειμαι το θύμα στην υπόθεση!
άρχισε να κουράζει οπότε έχασε την ουσία του...ε ναι μοτο εχει γινει πια ...στο λεγα απο προχτες ....
![]()
![]()
Νόμιζα οτι εγω ειμαι το θύμα στην υπόθεση!
ε ναι ...μα να πας με τραβελι και μην παρεις χαμπαρι τιποτα ..προσεχε βρε χριστιανε μου και εσυ λιγο![]()
![]()
![]()
![]()
movie time![]()
Το τοτενες ......ολα τα λεφταααααααNα κάνω και γω το θύμα τότενες.![]()
![]()
![]()
![]()
τριφασικό έχει ...Έκοψες τα υδραυλικά και τον ξεγέλασες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατεβαστηρι εχεις ?Ρίξε καμιά ιδέα. Έχω καιρό να το κάνω αυτό.
καμια μερα θα παρω κανα τετοιο τριφασικο που εχω στην <<ιατρικη τσαντα μου>> ... ασε μην πω αλλα ....τριφασικό έχει ...![]()
περιμενω αν ειναι σε πμΚάτι με προβληματίζει
Αλλά δεν θα ηθελα νσ χαλασω το κλιμα.
Τελος παντων θα το επεξεργαστώ..και θα δω αν αξιζει να αναφερθω
![]()
![]()
![]()
καμια μερα θα παρω κανα τετοιο τριφασικο που εχω στην <<ιατρικη τσαντα μου>> ... ασε μην πω αλλα ....