napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Χάρη θα της κάνω που θα μου τον δει, πόσο μάλλον να της τον ακουμπήσω κιόλας.
prasinofrouros.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Χάρη θα της κάνω που θα μου τον δει, πόσο μάλλον να της τον ακουμπήσω κιόλας.
prasinofrouros.
όσοι είναι λογικά σκεπτόμενοι τουλάχιστον, τους δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο για να αποφασίσουν τελικά να κάνουν το βήμα, φτάνοντας αβίαστα στο συμπέρασμα ότι για να δέχεται τέτοιες επιθέσεις η Έλενα, πραγματικά θα αξίζει.
Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ!
αυτό βλέπω τώρα....Λες να δω αυτό για 39829483041281038535792478στη φορά;;;![]()
![]()
Την ¨Ελενα την παιρνεις γιατι πιστευεις οτι ειναι καλή. Γιατι είναι καλή. Γιατι σε τραβαει να την παρεις.
Δεν την παιρνεις σε καμμια περιπτωση γιατι δεχεται επιθεσεις! Μερικες φορες οι επιθεσεις οφειλονται και σε λαθος ενεργειες.
Αυτοκριτικη!
Κοίτα, αν οι επιθέσεις γίνονται επειδή είναι διαχυτική, ανοιχτόκαρδη, ομιλιτική και ασχολείται με εν δυνάμει πελάτες Ή ΜΗ, ας παραμένει έτσι και ας γίνονται και οι επιθέσεις. Μειοψηφία θα παραμείνουν οι κομπλεξικοί.
Μιλησα για λαθος ενεργειες. δεν μιλησα για την συμπεριφορα της Ελενας. εχεις καταλαβει λαθος τον συλλογισμο μου
εσυ λοιπόν που γαμας αβέρτα τι ακριβώς κανεις εδώ και χάνεις το χρόνο σου με την πανίδα του μπουρδελοσαιτ;;; θυμήσου μονο να κατουρήσεις και λιγο όταν κανεις διάλλειμα. Επίσης δεν ειναι λογικό να χεζεις εκει που τρως. Σε απλα ελληνικά σεβασου το σαιτ που σου δίνει βήμα να εκφράζεις τις απόψεις σου και άσε τους απαξιωτικους χαρακτηρισμούς. Είπαμε υπάρχει και το cosmopolitan.Λοιπον επειδη μαζευτηκαν ολοι οι αγαπητικοι, αγαπουληδες, αγαμητοι , κουασιμοδοι, πουρα και στοκοι κ.α,
που πληρωνουν για να εχουν την τυχη να γ@μησουν δηλαδη ,
η συνηθισμενη πανιδα του bou με αλλα λογια,
για να υπερασπιστουν το παροδικο γκανιαν τους,
να ξεκαθαρισω πως αναφερθηκα αποκλειστικα στις φωτογραφιες και στην προσωπικη εντυπωση που με προκαλεσαν, τπτ παραπανω δλδ.
Για συνερευση και προσωπικη εκτιμηση/εμπειρια ας διαβασουν τις κριτικες των πελατων.
super gamias
το έχουμε πει αυτό....
![]()
Εγω πάντως ειμαι περήφανο μέλος της πανίδας του σαι
ολα και ολα τύπε. Κουασιμόδος ειμαι μονο εγώ. 1,60 με τα χέρια στην ανάταση με μια κοιλιά που κάνει 3στρωματαΕγώ είμαι αγαπητικός κουασιμόδος, κανονίστε κανείς να μου πάρει τον τίτλο.![]()
![]()
![]()
![]()
εξαιρετικη επιλογη αγαπητεΛες να δω αυτό για 39829483041281038535792478στη φορά;;;![]()
![]()
χωρις σχολιο αλλο ...σε ευχαριστω !!Την ¨Ελενα την παιρνεις γιατι πιστευεις οτι ειναι καλή. Γιατι είναι καλή. Γιατι σε τραβαει να την παρεις.
Δεν την παιρνεις σε καμμια περιπτωση γιατι δεχεται επιθεσεις! Μερικες φορες οι επιθεσεις οφειλονται και σε λαθος ενεργειες.
Αυτοκριτικη!