Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
καλημερα sohoρε συ αιντε κόψε λάσπη από εδώ κ ασεμας ήσυχους αιντε κομπλεξικός είσαι τέλος.
καλημερα sohoρε συ αιντε κόψε λάσπη από εδώ κ ασεμας ήσυχους αιντε κομπλεξικός είσαι τέλος.
με αφησαν δεν ξερω γιατιΒρεεεεε καλως το το παιδι ...Το εσκασες η σ αφησαν εσενα ??? χαχαχα ....ατακτο παιδι
καλημερα
Τα σέβη μουΗ αληθεια δε ειναι καπου μεταξυ του ΖΑΧΟΥ και του SCORPIOY ....Η και στους δυο μαζι ;) ;) ;)
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
δεν με πειραζουν τα σιδερα ετσι και αλλιως ειναι για τους λεβεντες ;) αρκει να μην εισαι και λεβεντης και λαλακαςΜαλλον λογω καλης διαγωγης αγαπητε Τασο
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ
Και τα δικα μου αγαπητε scorpieΤα σέβη μου
τέτοιες μλκ κάνω....εσυ ξελαρυγγιαστηκες ..... καλημερα
οσες θες γιαβρι μουκυρια χατζη μπορω να κανω μια ερωτηση
Εγώ μάλλον θα παρω τον τιτλο του στοκου!!!
με αυτον τον αναρχικο αγαπουλη τι θα γινη τελικαοσες θες γιαβρι μου
ποιο σ αρέσει περισσότερο...με αυτον τον αναρχικο αγαπουλη τι θα γινη τελικα
το τριτο ειναι πιο καλο το 1 εννοηταιποιο σ αρέσει περισσότερο...
να μην μας λες οτι δεν κερνάμε.....το τριτο ειναι πιο καλο το 1 εννοηται
Εγω παντως εχω μια ιδιαιτερη <<αγαπη>> σε ολους τους ανδρες 50 +...ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ.. που ο Βορρας κ που ο Νοτος στο <<μονοπατι της ζωης>>...Νομίζω ότι διεκδικώ επάξια τον τίτλο του πουρού, είμαι εδώ και καιρό με το ένα πόδι στον τάφο.
να μην μας λες οτι δεν κερνάμε.....
http://[URL unfurl="true"]www.athinorama.gr/lmnts/articles/2504747/sokolatakia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
με σοκολατακια θα την βγαλεις :huh: που ειναι τα κοκορετσια σπαγγο ;D ;D :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!
Πιστευετε οτι το θεμα του link που θα παραθεσω πιο κατω θα μπορουσε να αποτελεσει απο μονο του ΘΕΜΑ νηματος μεσα στο bou ?
H δικη μου αποψη ειναι ναι
ΥΓ Διαβαστε το πριν αποφανθειτε.......
το εχω βαλει σε θεραπεια το παιδι ...πιστευω θα εχουμε βελτιωση τις προσεχεις μερεςμε αυτον τον αναρχικο αγαπουλη τι θα γινη τελικα