barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.070
- Πόντοι
- 5.506
ρε σεις μην τον κάνετε έτσι ...
θα το πιστέψει ότι είναι πισωγλέντης και δεν θα μιλάει....
Α, τα θέλει και σένα ο κώλος σου!
ρε σεις μην τον κάνετε έτσι ...
θα το πιστέψει ότι είναι πισωγλέντης και δεν θα μιλάει....
Α, τα θέλει και σένα ο κώλος σου!
του είπαμε μια μλκ και την πίστεψε...Α, τα θέλει και σένα ο κώλος σου!
αμ πες ετσι να καταλαβουμεελα ρε δεν εννοω κυριολεκτικα οιδιποδιες καταστασεις
μεταφορικα τα λεω
για να καταλαβεις τι σημαινει μεταφορα, να στο εξηγησω
πχ ο πρασινοφρουρος δεν τριζει ντε και καλα την οπισθεν επειδη λεει αυτα τα σχολια εδω στην ελενα
ειπε μια ελευθερη γνωμη το παιδι, δικαιωμα του, γουστα ειναι αυτα
αλλα με τον τροπο που παρουσιασε την πραγματικοτητα ειναι πιθανον να ηταν πρασινοφρουρος την εποχη που ο Λαλιωτης συγκατοικουσε με Κωστοπουλο και να εκανε τον πρασινοφρουρο φαναροκράτη
να μια μεταφορα, για τον απολυτο κωστοπουλικο τροπο σκεψης του το εγραψα, δεν υπονοω κατι
του είπαμε μια μλκ και την πίστεψε...
είναι δυνατόν!!!
σ.σ
κακάκια ανάποδα δεν κάνω
Mε καταπλησεις με ευχαριστο τροπο... Οχι οτι δεν το περιμενα απο σενα ... Εχω ασχοληθει λιγο με τα πολιτικα στο δημο μου παλια... τοσο οσο χρειαζοταν να τα συχαθω...μονο τεσσερις πιθανες εξηγησεις μπορουνε να δοθουνε μωρο
1.εχεις γεννηθει για να κατεβεις ως πολιτικος
2.εισαι η χρυση τομη καυλας,μυαλου,ποτε μιλαμε ποτε το βουλωνουμε
3.τους θυμιζεις υποσυνειδητα την μαμα τους
4.(εξηγηση στην οποια κλινω περισσοτερο) εισαι η χρυση τομη πολιτικου που ξερει ποτε να μιλαει και ποτε να το βουλωνει,εχεις γεννηθει για να κανεις την μαμα σε μπεμπηδες-αντρες και να τους αναπληρωνεις το μυαλο που δεν εχουνε, με την αστειρευτη καυλα σου και την καυλα που τους λειπει με το αστειρευτο μυαλο σου
ασε τις ταινιες κ δες game of thronesΚαι κατι για το τελος που ειπε ο Λιντον Τζονσον...πρόεδρος της Αμερικής τον Νοέμβριο του 1963...
«Αν ένα πρωί περπατήσω επάνω στο νερό, την άλλη μέρα οι εφημερίδες θα γράφουν: «ο Πρόεδρος δεν μπορεί να κολυμπήσει»....
Παω για ταινια ....
με την δουλεια και τα ωραρια (που δεν υπαρχουν) δεν μπορω γιαβρι μου ...ασε τις ταινιες κ δες game of thrones
του είπαμε μια μλκ και την πίστεψε...
είναι δυνατόν!!!
τυπε-τύπισσα οτι είσαι τέλος πάντων άσε εμας που γαμαμε που και που να έχουμε άποψη. Εσυ ρουφα το γαλατακι σου και πήγαινε για νάνι. Αλλο πράγμα να μη σου αρέσει μια γυναίκα και άλλο να λες ολες τις παπαριες που λες. Αν δε σου αρέσει η Ελενα δε σε κρατάει κανένας στο νημα της. Εχει τόσα νηματα απο ανεξάρτητες, γραφεία, μασατζιδικα, μπουρδελακια, τραβελια, τσόντες κλπ. Βρες κατι που σου ταιριάζει και άσε τις κορώνες. Εδω να ενημερωθούμε, να ενημερώσουμε και να γαμησουμε είμαστε. Αν δεν μπορείς υπάρχει και το cosmopolitanθεα , θεος , ποιος ειμαι γω να κρινω, μην χαλιεστε μπρε, απλα καποιοι γ@μ@νε πραγματικα θηλυκα εκει εξω
Πιστεύω ότι διαπίστωσε ότι δεν τον παίρνει για να συνεχίσει και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
Προετοιμαστείτε για πολλούς τέτοιους ακόμα, είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία, είτε απλά λόγω ιδιαίτερα χαμηλής νοημοσύνης, πιστεύουν ότι θα φανούν κάπως αν πετάξουν μια μαλακία σε ένα νήμα ιδιαίτερα δημοφιλές.
Από όσο έχω καταλάβει τον χαρακτήρα της Έλενας, τέτοια περιστατικά θα την πεισμώσουν ακόμα περισσότερο και στο τέλος θα την ατσαλώσουν κιόλας. Όχι 563, αλλά ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ σελίδες θα το κάνουμε να φτάσει το νήμα αυτό. Απλά επειδή γουστάρουμε. ;)
Πιστεύω ότι διαπίστωσε ότι δεν τον παίρνει για να συνεχίσει και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
Προετοιμαστείτε για πολλούς τέτοιους ακόμα, είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία, είτε απλά λόγω ιδιαίτερα χαμηλής νοημοσύνης, πιστεύουν ότι θα φανούν κάπως αν πετάξουν μια μαλακία σε ένα νήμα ιδιαίτερα δημοφιλές.
Από όσο έχω καταλάβει τον χαρακτήρα της Έλενας, τέτοια περιστατικά θα την πεισμώσουν ακόμα περισσότερο και στο τέλος θα την ατσαλώσουν κιόλας. Όχι 563, αλλά ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ σελίδες θα το κάνουμε να φτάσει το νήμα αυτό. Απλά επειδή γουστάρουμε. ;)
Καλο βραδυ γιαβρι μου .... ο Θεος οποιος και να ναι... να σε εχει καλαδεν βαριεσαι, μια λεπτη γραμμη (πιο λεπτη και απο το εσωρουχο στριπτιζεζ) μας χωριζει ολους απο το πατησουμε πανω στην μιζερια μας και να κανουμε αλμα προς τα πανω ή να γλιστρήσουμε κάτω
και παραμονευει παντα εκεινο το ιδιομορφο σκαλι που αμφιταλαντευεσαι καπου στην μεση και ειναι πολυ βολικο να κανεις εκουσια την τσουληθρα με την σκεψη οτι ελα μωρε αυριο μεθαυριο θα παρεις το ανεβασμα παλι απο την αρχη, τωρα εχει τοσο πλακα να πεφτεις και να παρασερνεις μαζι και οτι κρατιεται ή κρατιεσαι πανω σου/του
αυτα για σημερα μωρο, παω για τον γολγοθα μου που λεγαμε
μου αρκει οποτε παιζει το τραγουδι μας σαν φτασει η τυχαια σειρα του στην πλειλιστ, οποιος και αν ειναι εκεινη την ωρα αποπανω σου (στερεοτυπα λογω επαγγελματος σου, λες και δεν μπορει να εισαι εσυ απο πανω του, ή να σου μαγειρευει τραγουδωντας στην κουζινα ή να είναι γονατιστός κάτω από το τραπεζι ενω εσυ του μαγειρευεις, τεσπα), εκεινη την ωρα που θα παιζει το ρεφρεν μας, να με σκεπτεσαι
αν ο χριστος δεν με δωσει λιγο να τον βοηθησω με τον σταυρο του, τα λεμε στην κολαση με ολους
φιλια
τυπε-τύπισσα οτι είσαι τέλος πάντων άσε εμας που γαμαμε που και που να έχουμε άποψη. Εσυ ρουφα το γαλατακι σου και πήγαινε για νάνι. Αλλο πράγμα να μη σου αρέσει μια γυναίκα και άλλο να λες ολες τις παπαριες που λες. Αν δε σου αρέσει η Ελενα δε σε κρατάει κανένας στο νημα της. Εχει τόσα νηματα απο ανεξάρτητες, γραφεία, μασατζιδικα, μπουρδελακια, τραβελια, τσόντες κλπ. Βρες κατι που σου ταιριάζει και άσε τις κορώνες. Εδω να ενημερωθούμε, να ενημερώσουμε και να γαμησουμε είμαστε. Αν δεν μπορείς υπάρχει και το cosmopolitan
ε ναι μοτο εχει γινει πια ...στο λεγα απο προχτες ....κάθε φορά που ανεβαίνει αντικειμενική κριτική σε δημοφιλές νήμα γίνετε αυτού του είδους επιθέσεις...