anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
563 σελιδες σ 2μιση μηνες....
καλά δεν υπάρχει ένας Μοντ να τον μιουταρι λέγονται τέτοια πράγματα κ τον αφήνουν έτσι εεεσορρυ ισως να κανω λαθος, απλα με ελκυουν πιο θηλυκα και γλυκα χαρακτηριστικα προσωπου.
ποσο κοστισε η εγχειρηση ? τουλαχιστον να ενημερωθουν τα μελη που ενδιαφερονται πχ Piker , για καλες τιμες .
καλά δεν υπάρχει ένας Μοντ να τον μιουταρι λέγονται τέτοια πράγματα κ τον αφήνουν έτσι εεε
.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νόμιζα είναι αριθμός δωματίου να έρθω [size=6pt]κρυφά από τους άλλους[/size] να σε βρω.
Ειλικρινα τωρα ....
Δεν μπορει ....
Ελεος :S ....
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/11476_elenixatziathensdiva3_1496085573.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έλα, πες την αλήθεια, δεν την αντέχεις τέτοια καυλόφατσα, ε;
Προτιμάς κάτι τέτοιο
[img]http://[URL unfurl="true"]www.activeman.gr/images/news/tips/gimnia_02.jpg[/img[/URL]]
ελα μου ντε ξέρω κ εγώ.Λες να γίνει άνθρωπος μετά;
περίεργο όλη μέρα τόση ησυχία...Ε ΜΑ ...φαγωθηκατε ...να ερθει ...φατε τον στην μαπα τωρα ....![]()
![]()
μονο τεσσερις πιθανες εξηγησεις μπορουνε να δοθουνε μωρο
1.εχεις γεννηθει για να κατεβεις ως πολιτικος
2.εισαι η χρυση τομη καυλας,μυαλου,ποτε μιλαμε ποτε το βουλωνουμε
3.τους θυμιζεις υποσυνειδητα την μαμα τους
4.(εξηγηση στην οποια κλινω περισσοτερο) εισαι η χρυση τομη πολιτικου που ξερει ποτε να μιλαει και ποτε να το βουλωνει,εχεις γεννηθει για να κανεις την μαμα σε μπεμπηδες-αντρες και να τους αναπληρωνεις το μυαλο που δεν εχουνε, με την αστειρευτη καυλα σου και την καυλα που τους λειπει με το αστειρευτο μυαλο σου
μονο τεσσερις πιθανες εξηγησεις μπορουνε να δοθουνε μωρο
1.εχεις γεννηθει για να κατεβεις ως πολιτικος
2.εισαι η χρυση τομη καυλας,μυαλου,ποτε μιλαμε ποτε το βουλωνουμε
3.τους θυμιζεις υποσυνειδητα την μαμα τους
4.(εξηγηση στην οποια κλινω περισσοτερο) εισαι η χρυση τομη πολιτικου που ξερει ποτε να μιλαει και ποτε να το βουλωνει,εχεις γεννηθει για να κανεις την μαμα σε μπεμπηδες-αντρες και να τους αναπληρωνεις το μυαλο που δεν εχουνε, με την αστειρευτη καυλα σου και την καυλα που τους λειπει με το αστειρευτο μυαλο σου
ρε σεις μην τον κάνετε έτσι ...
θα το πιστέψει ότι είναι πισωγλέντης και δεν θα μιλάει....![]()
![]()
![]()