Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.600
- Πόντοι
- 29.667
Θες να γινεις πορνοσταρ ?
Εγώ θέλω.
Πάρε τις κάμερες και ότι άλλο χρειάζεστε για γυριστεί μια ταινία και έλα.
Θες να γινεις πορνοσταρ ?
και αμα τον ψαχνουμε μολις <<δει>> :- :- καμερα ??Εγώ θέλω.
Πάρε τις κάμερες και ότι άλλο χρειάζεστε για γυριστεί μια ταινία και έλα.
Καλως μας ηρθες !! ...Ποιανου ισι σι μπρε ??Καλημέρα στην παρέα!
Αμα κολωσεις στην καμερα ....μονο <<βαρια>> γιατροσοφια ενεσιμα υπαρχουν ...γιατροσόφια δεν υπάρχουν....
και αμα τον ψαχνουμε μολις <<δει>> :- :- καμερα ??
ευχαριστώ...δεν θα πάρωΑμα κολωσεις στην καμερα ....μονο <<βαρια>> γιατροσοφια ενεσιμα υπαρχουν ...
Αχχχχ ...Ετσι ελεγε και ο παρτενερ που ειχα στην τελευταια μου ταινια και μας πηδηξε >...( οχι με την στενη εννοια του ορου ) ΤΗΝ ΑΛΛΗΜε σένα παρέα δεν χρειάζεται να τον ψάχνουμε.Δεν θα μπορεί να κρυφτεί η σημαία,θα κυματίζει περήφανα στον ουρανό...ρ
ξεχασες κατι < συνεργασια αριστερου κ δεξιου ημισφαιριου με υποβοηθηση παρεγγεφαλιδας κ εμπροσθιου λοβου >Ειναι λογω συνεργασιας αριστερου και δεξιου ημισφαιριου ....με μεγαλη συχνοτητα ανταλαγης πληροφοριων μεταξυ των νευρωνων μεσω των εγκεφαλικων συναψεων...
ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ???
και αμα τον ψαχνουμε μολις <<δει>> :- :- καμερα ??
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !! Ειπα να μην μπω σε λεπτομερειες ... (αν και δεν ειναι λεπτομερεια αυτο που ανεφερες)...ξεχασες κατι < συνεργασια αριστερου κ δεξιου ημισφαιριου με υποβοηθηση παρεγγεφαλιδας κ εμπροσθιου λοβου >
Ειναι σκυλα ...πιστεψε με !!Τόσο κακό ματι εχει αυτή η καμερα?
χαχχα
Δεν φταιει η καμερα.... οι μαντραχαλαίοι γυρω γυρω απο την καμερα φταινε!Ειναι σκυλα ...πιστεψε με !!
καλημερα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ !! Ειπα να μην μπω σε λεπτομερειες ... (αν και δεν ειναι λεπτομερεια αυτο που ανεφερες)...
Και αυτο παιζει το ρολο του ...Σωστα !! ;) ;) ;)Δεν φταιει η καμερα.... οι μαντραχαλαίοι γυρω γυρω απο την καμερα φταινε!
πονηρουλι μου εσυκαλημερα!!!
αφου ψοφανε ολοι για λεπτομερειες
λες να γιουχάρουν;....Δεν φταιει η καμερα.... οι μαντραχαλαίοι γυρω γυρω απο την καμερα φταινε!
Αχχχχ ...Ετσι ελεγε και ο παρτενερ που ειχα στην τελευταια μου ταινια και μας πηδηξε >...( οχι με την στενη εννοια του ορου ) ΤΗΝ ΑΛΛΗ