anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
όχι να χαρείς....Με τοσα μου διεφυγε .... Θα κανω ενα περασμα παλι !!!
όχι να χαρείς....Με τοσα μου διεφυγε .... Θα κανω ενα περασμα παλι !!!
Με τοσα μου διεφυγε ....Θα κανω ενα περασμα παλι !!!
Οι μισες σελιδες δικες σου ειναι.... για πες να σου ανοιξουν και καρτελλαόχι να χαρείς....
η πλακα ειναι οτι ενω οταν μπαινω στο μπου καθομαι κ μλκιζομαι στα αλλα θρεντΚαπου εδω θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχη σας απο την αρχη σ αυτο το νημα !!
Μια συμμετοχη που εφτασε το νημα στις 372 σελιδες μεσα σε 2 μηνες ...Κατι σημαινει αυτο !!!.. Οχι μονο για μενα... Αλλα και για ΕΣΑΣ .... :
Πως το ονομαζω εγω αυτο .....?? ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ !!!! σε πολλες περιπτωσεις ..... :- :-
Σωστο σε βρισκω ...Δεν πειραζει..
ας αφησουμε τα ημισφαιρια του εγκεφάλου να δουμε παλι το θεμα με τα ...ημισφαιρια του πισινού σου ;)
Σωστο σε βρισκω ...
Σε ευχαριστω γιαβρι μου... :-* :-* ολοι πιστευω οτι νοιωθουν αναλογα ...γι αυτο και βγαινει καλο αποτελεσμαη πλακα ειναι οτι ενω οταν μπαινω στο μπου καθομαι κ μλκιζομαι στα αλλα θρεντ
οταν μπαινω εδω στο δικο σου μιλαω με περισσοτερη ορεξη κ για χαβαλε κ πιο σοβαρα κ με αλλους
μπραβο ελενα
αυτο δειχνει οτι χαιρεις εκτιμηση
περναμε καλαΣε ευχαριστω γιαβρι μου... :-* :-* ολοι πιστευω οτι νοιωθουν αναλογα ...γι αυτο και βγαινει καλο αποτελεσμα
Ε τι μπρυκια κολαμε ?? ;) ;)και ινστα η ελενα
πολυ προχο σε βρισκω
Νταξ μωρε.. θα τα δεις κι αυτα ...Απ ολα εχει μπαξεςπερναμε καλα
κ αυτο βγαινει προς τα εξω
που λενε κ ολες οι πιτσιρικες στις στημενες φοτο που βγαζουν την σημερον ημερα
ωρε που παμε ωρε
Με το παλαιό όνομα...Οι μισες σελιδες δικες σου ειναι.... για πες να σου ανοιξουν και καρτελλα
Με το παλαιό όνομα...
Τοτε να βαλω αγγελια να προσλαβω προσωπικο να απανταει ... (ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ )Χαρείτε το κλίμα τωρα πουναι καλοκαιρι.
Αμα χειμωνιασει και μπαινουν και γραφουν καμμια 20αρια θα χαθει η μπαλα....20 σελιδες σε μιση ωρα
αχαχαχαχαχ
το χειμωνα η ελενα θα βγαζει φοτος με γουνακια καστοριαςΧαρείτε το κλίμα τωρα πουναι καλοκαιρι.
Αμα χειμωνιασει και μπαινουν και γραφουν καμμια 20αρια θα χαθει η μπαλα....20 σελιδες σε μιση ωρα
αχαχαχαχαχ
Σωστο σε βρισκω ...
το χειμωνα η ελενα θα βγαζει φοτος με γουνακια καστοριας
κ απο μεσα εσωθερμικα κολλαν
κ τσιτωμενες ρωγες
δεν βγαινω μανα μουΑναλαμβανεις το styling να αναλαβω τις ληψεις?
Θυμαμαι μια περσι την πρωτοχρονια στο flamingo στα ΣΚΟΠΙΑ ..που στην κυριολεξια το δαγκωσατο χειμωνα η ελενα θα βγαζει φοτος με γουνακια καστοριας
κ απο μεσα εσωθερμικα κολλαν
κ τσιτωμενες ρωγες