anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
όχι να χαρείς....Με τοσα μου διεφυγε ....![]()
Θα κανω ενα περασμα παλι !!!
όχι να χαρείς....Με τοσα μου διεφυγε ....![]()
Θα κανω ενα περασμα παλι !!!
Με τοσα μου διεφυγε ....Θα κανω ενα περασμα παλι !!!
Οι μισες σελιδες δικες σου ειναι.... για πες να σου ανοιξουν και καρτελλαόχι να χαρείς....![]()
η πλακα ειναι οτι ενω οταν μπαινω στο μπου καθομαι κ μλκιζομαι στα αλλα θρεντΚαπου εδω θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχη σας απο την αρχη σ αυτο το νημα !!
Μια συμμετοχη που εφτασε το νημα στις 372 σελιδες μεσα σε 2 μηνες ...Κατι σημαινει αυτο !!!.. Οχι μονο για μενα... Αλλα και για ΕΣΑΣ ....![]()
![]()
![]()
:
Πως το ονομαζω εγω αυτο .....?? ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ !!!! σε πολλες περιπτωσεις ..... :- :-
Σωστο σε βρισκω ...Δεν πειραζει..
ας αφησουμε τα ημισφαιρια του εγκεφάλου να δουμε παλι το θεμα με τα ...ημισφαιρια του πισινού σου ;)
Σε ευχαριστω γιαβρι μου... :-* :-* ολοι πιστευω οτι νοιωθουν αναλογα ...γι αυτο και βγαινει καλο αποτελεσμαη πλακα ειναι οτι ενω οταν μπαινω στο μπου καθομαι κ μλκιζομαι στα αλλα θρεντ
οταν μπαινω εδω στο δικο σου μιλαω με περισσοτερη ορεξη κ για χαβαλε κ πιο σοβαρα κ με αλλους
μπραβο ελενα
αυτο δειχνει οτι χαιρεις εκτιμηση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περναμε καλαΣε ευχαριστω γιαβρι μου... :-* :-* ολοι πιστευω οτι νοιωθουν αναλογα ...γι αυτο και βγαινει καλο αποτελεσμα![]()
Ε τι μπρυκια κολαμε ?? ;) ;)και ινστα η ελενα
πολυ προχο σε βρισκω
![]()
![]()
![]()
Νταξ μωρε..περναμε καλα
κ αυτο βγαινει προς τα εξω
που λενε κ ολες οι πιτσιρικες στις στημενες φοτο που βγαζουν την σημερον ημερα
ωρε που παμε ωρε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το παλαιό όνομα...Οι μισες σελιδες δικες σου ειναι.... για πες να σου ανοιξουν και καρτελλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τοτε να βαλω αγγελια να προσλαβω προσωπικο να απανταει ...Χαρείτε το κλίμα τωρα πουναι καλοκαιρι.
Αμα χειμωνιασει και μπαινουν και γραφουν καμμια 20αρια θα χαθει η μπαλα....20 σελιδες σε μιση ωρα
αχαχαχαχαχ
το χειμωνα η ελενα θα βγαζει φοτος με γουνακια καστοριαςΧαρείτε το κλίμα τωρα πουναι καλοκαιρι.
Αμα χειμωνιασει και μπαινουν και γραφουν καμμια 20αρια θα χαθει η μπαλα....20 σελιδες σε μιση ωρα
αχαχαχαχαχ
το χειμωνα η ελενα θα βγαζει φοτος με γουνακια καστοριας
κ απο μεσα εσωθερμικα κολλαν
κ τσιτωμενες ρωγες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν βγαινω μανα μουΑναλαμβανεις το styling να αναλαβω τις ληψεις?
Θυμαμαι μια περσι την πρωτοχρονια στο flamingo στα ΣΚΟΠΙΑ ..που στην κυριολεξια το δαγκωσατο χειμωνα η ελενα θα βγαζει φοτος με γουνακια καστοριας
κ απο μεσα εσωθερμικα κολλαν
κ τσιτωμενες ρωγες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()