Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
styling ... ληψεις ..Οι θεσεις εχουν καλυφτει .. :-( :-(Αναλαμβανεις το styling να αναλαβω τις ληψεις?
styling ... ληψεις ..Οι θεσεις εχουν καλυφτει .. :-( :-(Αναλαμβανεις το styling να αναλαβω τις ληψεις?
Μετριοφροσυνη.......δεν βγαινω μανα μου
μονο στο σεξ ειμαι καλος
σε τιποτα αλλο
τι εκανες εκειΘυμαμαι μια περσι την πρωτοχρονια στο flamingo στα ΣΚΟΠΙΑ ..που στην κυριολεξια το δαγκωσα
οπως λεει κ ο αγαπημενος ΑΡΚΑΣΜετριοφροσυνη.......
styling ... ληψεις ..Οι θεσεις εχουν καλυφτει .. :-( :-(
οχι βρε ...στο φλαμιγκο καζινο στα σκοπια πρωτοχρονιατι εκανες εκει
φλαμιγκο καλοκαιρι αφου
μονο παραλια
εχω χασει το μετρημα το ποσες φορες εχω παει εκειοχι βρε ...στο φλαμιγκο καζινο στα σκοπια πρωτοχρονια
Γιατί αναψες τον γλομπο;
Ευστοχη η παρατηρηση σοτ και ευκολη διαγνωσιμη Ζουμε σ ενα κοσμο ατομοκεντρικο που ολα κινουνται γυρω απο τον απομονωμενο ναρκισσιστικο αξονα του ατομου με κινητηριο δυναμη το χρημα Εχει χαθει το παραδοσιακο κλιμα σχεσεων αλληλεγγυης εθελουσιας προσφορας κλπ δεν χρειαζονται τα καλυπτει η τεχνολογια ο συχρονος τροπος ζωης Προσωπικα στην πρωτη εθνικη στραβη την εχω κανει με ψιλα πηδηματακια και μην τον ειδατεΚαπου εδω θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχη σας απο την αρχη σ αυτο το νημα !!
Μια συμμετοχη που εφτασε το νημα στις 372 σελιδες μεσα σε 2 μηνες ...Κατι σημαινει αυτο !!!.. Οχι μονο για μενα... Αλλα και για ΕΣΑΣ .... :
Πως το ονομαζω εγω αυτο .....?? ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ !!!! σε πολλες περιπτωσεις ..... :- :-
Έγραψα κάτι για κυβικά, για Aprilies, δεν είδα απάντηση, ε προς ενημέρωσιν μας γάμησε εις διπλούν τελικά η Γαλλία, συνεχίζουμε μπας και γ**θεί η αναποδιά.......Σε 10 την εκανα αδερφια ....Οτι εχετε να πειτε πειτε ....
Καπου εδω θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχη σας απο την αρχη σ αυτο το νημα !!
Μια συμμετοχη που εφτασε το νημα στις 372 σελιδες μεσα σε 2 μηνες ...Κατι σημαινει αυτο !!!.. Οχι μονο για μενα... Αλλα και για ΕΣΑΣ .... :
Πως το ονομαζω εγω αυτο .....?? ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ !!!! σε πολλες περιπτωσεις ..... :- :-
...<<ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΝΞ>>... Τσαζ Παλμιντέρι ... Ντε νιρο ... Aπο τις αγαπημενες μου !!
Καπου εδω θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχη σας απο την αρχη σ αυτο το νημα !!