giannhs4092
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
καλημέρα καλο σαββατοκύριακο ελεναΚαλημερα παλιοπαιδα
καλημέρα καλο σαββατοκύριακο ελεναΚαλημερα παλιοπαιδα
και που κοιτανε.... και που δινουν εντολες και αλλα διαφορα.... φτανει ...λες να γιουχάρουν;....
Επισης γιαννη μουκαλημέρα καλο σαββατοκύριακο ελενα
λες να γιουχάρουν;....
οκ ....εχεις τατοο ?Φέρε εσύ τις κάμερες και θα σε πηδήξω με την στενή έννοια του όρου.
και που κοιτανε.... και που δινουν εντολες και αλλα διαφορα.... φτανει ...
Ποτέ δεν ξέρεις.... ειναι σαταναδες αυτοι!
χαχαχα.... ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ... Αλλωστε το πορνο το εχουν φαει στην μαπα ...δεν υπαρχει καμμια αντιδραση σεξιστικου περιεχομενου .Ποτέ δεν ξέρεις.... ειναι σαταναδες αυτοι!
οκ ....εχεις τατοο ?
Που ξερεις εδω μεσα μπορει να κυκλοφορει κανα αστερι...που να κανει για την δουλειαΆρχισε το casting!!!!
οκ ....εχεις τατοο ?
ΟΚ ...Στειλε φωτο σωμα και πουτσα στο μαιλ μου..Και βλεπουμεΌχι!!!
ΟΚ ...Στειλε φωτο σωμα και πουτσα στο μαιλ μου..Και βλεπουμε
ΤΗΝ ΕΙΧΕς ΔΕΙ ?? Τιποτα δεν εγινε μια χαρα λειτουργησε η κοπελλα ..εκανε λιγο κ τον σκηνοθετη απο οτι μου ειχε πει ο δημητρης..πλακα ειχεΕγω ηθελα ναβλεπα την Μελέτη οταν εκανε εκπομπη σχετικα..... ναβλεπα αντιδρασεις
ΤΗΝ ΕΙΧΕς ΔΕΙ ?? Τιποτα δεν εγινε μια χαρα λειτουργησε η κοπελλα ..εκανε λιγο κ τον σκηνοθετη απο οτι μου ειχε πει ο δημητρης..πλακα ειχε
και παράγωγος νέων ταλέντων....ΟΚ ...Στειλε φωτο σωμα και πουτσα στο μαιλ μου..Και βλεπουμε
και παράγωγος νέων ταλέντων....
και γω ειμαι μια απ αυτες στο φβ και εδω ...Οταν γινεται ομως στο ξεκουδουνο....Και με μονο λογο να με κανει να καυλωσω για να βαρεσει αυτος μετα μαλακια ...Εεεε αυτα δεν τα γουσταρω ...Και σκέψου, αλλες διαμαρτυρονται γιατι τους στελνουν
πες μας οτι κανεις κ λεσβιακοΚαλημερα παλιοπαιδα