Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Υπονοείς ότι το πίπεδο εδω μέσα είναι χαμηλό?
Ένα θα σου πω,
Εδώ ποστάρει και ο πανάγος.
[/quote]
Κατουρησες???Έλενα καμία φώτο με στρινγκαρα παίζει γιατί ξύπνησα με κατουροκαυλες?
Κατουρησα και είμαι έτοιμος να τον παίξωΚατουρησες???
Home aloneΚατουρησα και είμαι έτοιμος να τον παίξω
Home alone
Κοίτα μην σε πιάσει η πεθερα και έχουμε δραματα
Και να σου πω και κατι ρε φιλεναδα; ;;καλημερα κατα αρχην...για ποιο λογο πρεπει να καθεσε να απολογησε στον καθε ενα μαλακα για τις κινησεις και τις επιλογες σου;;...κανεις αυτο που γουσταρεις και σ οποιον αρεσει...δεν πηρες κανεναν με το ζορι να τον φερεις στο καστινκ...ουτε βγηκες στο δρομο και βουταγες οποιον σου κανε κλικ και τον πηγαινες σερνοντας στο ξενοδοχειο....Το ξερω και εχεις απολυτο δικιο για το << κοινο του >> ... Ακολουθοι του Παισιου ειναι οι περισσοτεροι εκει μεσα (και περιμενουν την σωτηρια εξ ουρανου κ απο το ξανθο γενος , αντι απο το ξερο τους το κεφαλι) μαζι με το αλλο το πενταποσταγμα ..
Απλα περσυ οταν ειχε ξαναγινει παλι ενα ποστ εκει μεσα σχετικο με το ρεβεγιον που ειχα κανει, στην αρχη ειχαν γραφτει τα απιστευτα . Αλλα επειδη δεν με μπλοκαραν τοτε, καταφερα μετα απο 400 περιπου σχολια να γυρισω το κλιμα της συζητησης υπερ μου . Οχι πως καταφερα να αλλαξω κανα μυαλο αλλα τουλαχιστον με δοθηκε η ικανοτητα να υπερασπιστω τον εαυτο μου, εστω και προσωρινα εναντι κακοβουλων σχολιων....
Αυτη την φορα και εχοντας γνωση οι mod τι εγινε περσυ με μπλοκαραν απο το τριτο σχολιο , μην τους χαλασω την μαγια .
Η δικιά μου έχει βγει με τις φίλες της... Εγώ είχα πει στις φίλες της να μείνουν με εμένα, αλλά εφαγα άκυρο :S
...και δε βρισκεις εσυ αλλες φιλες να.... παιξεις; ;;καθεσαι και σκας; ;;Η δικιά μου έχει βγει με τις φίλες της... Εγώ είχα πει στις φίλες της να μείνουν με εμένα, αλλά εφαγα άκυρο :S
Δεν υπάρχει χειρότερο είδος ανθρώπων από εκείνους που θεωρούν τον εαυτό τους πρότυπο για τη ζωή των άλλων. Ο καθένας ακολουθεί τη δική του διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Γουστάρεις; Πας μαζί του. Δεν γουστάρεις; Παίρνεις το δρόμο σου κι εκείνος τον δικό του. Ευτυχώς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν έχουμε τα ίδια θέλω κι αυτό είναι που κάνει τόσο ενδιαφέρον το να γνωρίζεις ανθρώπους. Καλημέρα κι από εμένα σε όλη την παρέα και στην ΈλεναΚαι να σου πω και κατι ρε φιλεναδα; ;;καλημερα κατα αρχην...για ποιο λογο πρεπει να καθεσε να απολογησε στον καθε ενα μαλακα για τις κινησεις και τις επιλογες σου;;...κανεις αυτο που γουσταρεις και σ οποιον αρεσει...δεν πηρες κανεναν με το ζορι να τον φερεις στο καστινκ...ουτε βγηκες στο δρομο και βουταγες οποιον σου κανε κλικ και τον πηγαινες σερνοντας στο ξενοδοχειο....
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοι οι... κατακρητες σου δεν λιωνουν στον υπολογιστη με τσοντες ελεος
Το να κατακρινω κατι που ΔΕΝ εχω τα αρχιδια να κανω εγω ειναι το λιγοτερο σκατοψυχο ...κι ας κανω τους μεγαλους σταυρους
Ακομα και η εκπομπη που πηγατε θεωρω οτι ηταν απολογητικου χαρακτηρα απο ενα σημειο και μετα γι αυτο και δεν την ειδα... ουτε τα αποσπασματα της...
Εσυ μποτει να εξηγουσες οτι αξομα και τετοιες δουλειες υπαρχου ηθικοι φραγμοι αλλα αυτο σιγου λιγοι το κρατησαν στο μυαλο τους...ομως καποιες αλλες που μαζευουν τον καθε φουκαρα στις εκπομπες τους για να παιζουν με τον ψυχισμο και την τρελα τους για να κανουν τηλεθεασεις τις εχουν κανει θεες....αυτες λοιπον ειναι οι πουτανες....
Στην ψηχη....το χειροτερο ειδος
Καλημερα ειπα; ;
Ειπα
πλάκα πλάκα και εμένα δε μου πέφτει σήμερα μάλλον έκανα πολλά βαροι στο γυμναστήριο και έφαγα ψάρια για αυτό αλλιώς μόνο για κατουρημα την έχω!Έλενα καμία φώτο με στρινγκαρα παίζει γιατί ξύπνησα με κατουροκαυλες?
...και δε βρισκεις εσυ αλλες φιλες να.... παιξεις; ;;καθεσαι και σκας; ;;
Συμφωνω απολλυτα...ομως αυτο που με διαολιζει ειναι το να κρινω..ή να με κρινουν....Δεν υπάρχει χειρότερο είδος ανθρώπων από εκείνους που θεωρούν τον εαυτό τους πρότυπο για τη ζωή των άλλων. Ο καθένας ακολουθεί τη δική του διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Γουστάρεις; Πας μαζί του. Δεν γουστάρεις; Παίρνεις το δρόμο σου κι εκείνος τον δικό του. Ευτυχώς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν έχουμε τα ίδια θέλω κι αυτό είναι που κάνει τόσο ενδιαφέρον το να γνωρίζεις ανθρώπους. Καλημέρα κι από εμένα σε όλη την παρέα και στην Έλενα
εμ δεν ήσουν στα καστιγκ να την έβλεπες με το μαύρο φόρεμα και από μέσα τίποτα και με τα μωβ γυαλιά που ανέβασε και φώτο στα σοσιαλια μίντια. Εγώ πήγα βάρεσα μια μαλακια στη τουαλεταΉρθα εδω στην φίλη μου την Έλενα, να με ξαλαφρωσει...
Ημιμετρα ειναι αυτα :- :- Η συζυγος δεν σε καθεταιΉρθα εδω στην φίλη μου την Έλενα, να με ξαλαφρωσει...
καλημέρα στα τέτοια σου όλα. Καλή ΚυριακήΔεν είναι θέμα απολογίας Διονύση, είναι θέμα αφαίρεσης δυνατότητας του λόγου, χωρίς λόγο από ένα ΜΜΕ (έστω κι αυτο),μεγάλης επισκεψιμοτητας ...Κάτι το οποιο δεν θα άρεσε σε κανενα.
Τες πα δεν ασχολούμαι πλέον.
Καλημέρα σε όλους
Και ποιους δεν τους διαολιζει αυτο ?Συμφωνω απολλυτα...ομως αυτο που με διαολιζει ειναι το να κρινω..ή να με κρινουν....
σε λίγο καιρό θα δίνω 10 ευρώ το αυτόγραφο ένα σας λέω είμαι δυνατά για survivor!!!Υπονοείς ότι το πίπεδο εδω μέσα είναι χαμηλό?
Ένα θα σου πω,
Εδώ ποστάρει και ο πανάγος.
Επισης Παναγοκαλημέρα στα τέτοια σου όλα. Καλή Κυριακή
Μην κρίνεις για να μη κριθείςΣυμφωνω απολλυτα...ομως αυτο που με διαολιζει ειναι το να κρινω..ή να με κρινουν....