jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εγώ ,χωρίς να είμαι διάσημος , έχω καταλάβει ότι δεν απαντάμε στα μμε ούτε σε σχόλια στο διαδίκτυο, είναι νόμος.
Σωστο κ αυτο
Εγώ ,χωρίς να είμαι διάσημος , έχω καταλάβει ότι δεν απαντάμε στα μμε ούτε σε σχόλια στο διαδίκτυο, είναι νόμος.
τι εννοείς χειρότερες??? οι acdc έχουν κάνει θραύση το συνδυάζω και με ρετσίνα από το περίπτερο ποπ κόρν και μετά χωνάκι από τα macΕχω πιο χειροτερες
τι εννοείς χειρότερες??? οι acdc έχουν κάνει θραύση το συνδυάζω και με ρετσίνα από το περίπτερο ποπ κόρν και μετά χωνάκι από τα mac
Νηπιαγωγός είσαι φίλε; Χαχαχα...
Πουλάνε ρετσίνα στα περίπτερα;τι εννοείς χειρότερες??? οι acdc έχουν κάνει θραύση το συνδυάζω και με ρετσίνα από το περίπτερο ποπ κόρν και μετά χωνάκι από τα mac
Νηπιαγωγός είσαι φίλε; Χαχαχα...
Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Εγώ δηλαδή που απανταω κ συμμετέχω εξ αρχής σε τι κακό με βγηκε.??Εγώ ,χωρίς να είμαι διάσημος , έχω καταλάβει ότι δεν απαντάμε στα μμε ούτε σε σχόλια στο διαδίκτυο, είναι νόμος.
Υπάρχει μόνο ένας νόμος: Κάν’ το πρώτος, κάν’ το μόνος σου και συνέχισε να το κάνειςΤίποτα δεν είναι απόλυτο. Εγώ δηλαδή που απανταω κ συμμετέχω εξ αρχής σε τι κακό με βγηκε.??
Οι νόμοι καμία φορά επιτρέπουν κ εξαιρέσεις οι οποίες διαφοροποιουν πράγματα, και δημιουργούνται καινούργιοι με διαφορετικά στοιχεία αλλά στην ίδια βάση, συγχωνευοντας αυτές τις διαφοροποιησεις...
Υπάρχει μόνο ένας νόμος: Κάν’ το πρώτος, κάν’ το μόνος σου και συνέχισε να το κάνεις
Al Pacino στον Σημαδεμένο...
Ισχύει, αν και είναι ακριβώς το τραγικό φινάλε που κάνει την ταινία ξεχωριστή...
Ασχέτως της τραγική κατάληξης του στην ταινία,που θα μπορούσε να αποφευχθεί με κάποιο καλύτερο χειρισμό εκ μέρους του.. Ίσως δεν παίρνω κ όρκο.
Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Εγώ δηλαδή που απανταω κ συμμετέχω εξ αρχής σε τι κακό με βγηκε.??
Οι νόμοι καμία φορά επιτρέπουν κ εξαιρέσεις οι οποίες διαφοροποιουν πράγματα, και δημιουργούνται καινούργιοι με διαφορετικά στοιχεία αλλά στην ίδια βάση, συγχωνευοντας αυτές τις διαφοροποιησεις...
Its to complicated, ολο αυτο ... Ενα παζλ που θελει πολυ υπομονη για να συνθεσεις κατι με καλο αποτελεσμα ;)Καλημέρα!
Σωστά είναι αυτά, αλλά αν το χρόνο που αφιέρωσες/νεις να «συζητάς» με ανεπίδεκτους, το αφιέρωνες κάπου αλλού στα social θα ήσουν κι εσύ ψυχολογικά καλύτερα και θάχες και θετικότερα αποτελέσματα.
Για δες το κι έτσι.
say hello to my little friend!!!!Υπάρχει μόνο ένας νόμος: Κάν’ το πρώτος, κάν’ το μόνος σου και συνέχισε να το κάνεις
Al Pacino στον Σημαδεμένο...
Its to complicated, ολο αυτο ... Ενα παζλ που θελει πολυ υπομονη για να συνθεσεις κατι με καλο αποτελεσμα ;)
Δυομιση χρονια που ειμαι στα σοσιαλ, και χωρις καμμια ιδιαιτερη υποστηριξη απο τηλεορασεις, πλατω, πανελς, προκλητικες εμφανισεις σε νυχτερινα κεντρα και δημοσιους χωρους , πλησιασματα διαφορων γνωστων κλπ κλπ για προσωπικο οφελος κ προβολη μεσω αυτου , εχω καταφερει να εχω ολους αυτους τους ακολουθους και να αυξανονται καθημερινα 200 200.. Αρα κατι κανω σωστα . Δεν νομιζεις ?
Καλησπερα γιαβρι μου :-*
Μικροτσούτσουνος κι ο Alsay hello to my little friend!!!!
Σαν εμένα. Θέλω να πω ότι στο δεύτερο γύρο του καστιγκ πέρασα τέλεια και ευχαριστώ την Ελενα και όλα τα παιδιά γιατί ήταν μια εμπειρία ζωής!!!Μικροτσούτσουνος κι ο Al