panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
είναι η συνέχεια του breaking bad? Να ξαναβάλω δηλαδή Netflix?χιχιχι το ιδιο βλεπω....
είναι η συνέχεια του breaking bad? Να ξαναβάλω δηλαδή Netflix?χιχιχι το ιδιο βλεπω....
Άσε θα πάω να δω ***** TV
Τάκη που χάθηκες εσύζακετα να παρεις
Υπονοείς ότι το πίπεδο εδω μέσα είναι χαμηλό?ηρθα παλι να καυλαντισω επιτελους
Τάκη που χάθηκες εσύ
Το ξερω και εχεις απολυτο δικιο για το << κοινο του >> ... Ακολουθοι του Παισιου ειναι οι περισσοτεροι εκει μεσα (και περιμενουν την σωτηρια εξ ουρανου κ απο το ξανθο γενος , αντι απο το ξερο τους το κεφαλι) μαζι με το αλλο το πενταποσταγμα ..
Απλα περσυ οταν ειχε ξαναγινει παλι ενα ποστ εκει μεσα σχετικο με το ρεβεγιον που ειχα κανει, στην αρχη ειχαν γραφτει τα απιστευτα . Αλλα επειδη δεν με μπλοκαραν τοτε, καταφερα μετα απο 400 περιπου σχολια να γυρισω το κλιμα της συζητησης υπερ μου . Οχι πως καταφερα να αλλαξω κανα μυαλο αλλα τουλαχιστον με δοθηκε η ικανοτητα να υπερασπιστω τον εαυτο μου, εστω και προσωρινα εναντι κακοβουλων σχολιων....
Αυτη την φορα και εχοντας γνωση οι mod τι εγινε περσυ με μπλοκαραν απο το τριτο σχολιο , μην τους χαλασω την μαγια .
εχει παιξει το κρανιο στον αμλετ
Εμενα με θελετε; Να σας δωροδοκησω; Λεω να φερω τσιπουρα και γραππες. Δεν τολμω να προτεινω κρασα γιατι τα πσαρια πανε με λευκα κι η Αττικη ειναι ασυναγωνιστη σ αυτα. Εμεις επανω εχουμε καλα κοκκινα αλλα πανε με κρεατικα.Εγω μεσα ειμαι !!!
τίποτα όλα δουλεύουν ρολοιεχουμε γαμηθει στη δουλεια με το καναλι του προεδρου τυπε...
πες τα νεα σου...ο,τι θες εγω ειμαι εδω
ξέρω που ποσταρω εγώ...Υπονοείς ότι το πίπεδο εδω μέσα είναι χαμηλό?
Ένα θα σου πω,
Εδώ ποστάρει και ο πανάγος.
Μας εκμεταλευτηκε για να βγει στο γυαλι,
Εμένα μ έβαζε να της γυαλίζω τις ζάντες και τον άλλον να θαλλασοπνίγεται στο κάβο κέρας ντόρο της αφρικής για να χει κάθε μέρα φρέσκο μυλοκόπι στο λιμόζ πιάτο της.
Και τώρα? που σε είδα που σε ξέρω
Παω να δω το El camino ;)
Kαλο βραδυ να εχετε ολοι
ψάχνουν άντρες αγαπητέ γιατί είναι πιο δύσκολος ρολος εγώ αυτό καταλαβαΜόλις είδα συνεντευξη, καθόλου τρακ η κυρια.
Γιατί είχε ελάχιστες γυναίκες το κάστιγκ, λογικά το ενδιαφέρον στις ταινίες είναι οι γυναίκες και όχι οι καράφλες με τα τατού.
Μπερδεμένα πράματα
πες τα και γυρνα πλευρο να κοιμηθεις παλι...γατα εισαιαντρες βρισκουν 100 σε μια μερα αν θελουν, αντρες να γαμησουν ολοι θελουν , γυναικες να βρουν που θα ανεβασουν την τηλεθεαση ειναι το θεμα γι αυτο εκει σκανε 10πλα λεφτα και κυνηγανε καμμια διασημη.
απλα ηταν κατι το προτοτυπο για ελλαδα σαν ιβεντ που θα παιξει σε καναλια οποτε θα γινει διαφημιση.
Και να σου πω και κατι ρε φιλεναδα; ;;καλημερα κατα αρχην...για ποιο λογο πρεπει να καθεσε να απολογησε στον καθε ενα μαλακα για τις κινησεις και τις επιλογες σου;;...κανεις αυτο που γουσταρεις και σ οποιον αρεσει...δεν πηρες κανεναν με το ζορι να ερθει στο καστινκ...Το ξερω και εχεις απολυτο δικιο για το << κοινο του >> ... Ακολουθοι του Παισιου ειναι οι περισσοτεροι εκει μεσα (και περιμενουν την σωτηρια εξ ουρανου κ απο το ξανθο γενος , αντι απο το ξερο τους το κεφαλι) μαζι με το αλλο το πενταποσταγμα ..
Απλα περσυ οταν ειχε ξαναγινει παλι ενα ποστ εκει μεσα σχετικο με το ρεβεγιον που ειχα κανει, στην αρχη ειχαν γραφτει τα απιστευτα . Αλλα επειδη δεν με μπλοκαραν τοτε, καταφερα μετα απο 400 περιπου σχολια να γυρισω το κλιμα της συζητησης υπερ μου . Οχι πως καταφερα να αλλαξω κανα μυαλο αλλα τουλαχιστον με δοθηκε η ικανοτητα να υπερασπιστω τον εαυτο μου, εστω και προσωρινα εναντι κακοβουλων σχολιων....
Αυτη την φορα και εχοντας γνωση οι mod τι εγινε περσυ με μπλοκαραν απο το τριτο σχολιο , μην τους χαλασω την μαγια .
Και να σου πω και κατι ρε φιλεναδα; ;;καλημερα κατα αρχην...για ποιο λογο πρεπει να καθεσε να απολογησε στον καθε ενα μαλακα για τις κινησεις και τις επιλογες σου;;...κανεις αυτο που γουσταρεις και σ οποιον αρεσει...δεν πηρες κανεναν με το ζορι να ερθει στο καστινκ...
Σε θέλουμε βεβαίως :-*Εμενα με θελετε; Να σας δωροδοκησω; Λεω να φερω τσιπουρα και γραππες. Δεν τολμω να προτεινω κρασα γιατι τα πσαρια πανε με λευκα κι η Αττικη ειναι ασυναγωνιστη σ αυτα. Εμεις επανω εχουμε καλα κοκκινα αλλα πανε με κρεατικα.