jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
...
... Πανάγο έχω κάνει πολλές παρτούζες με ονόματα βαρειά από το σάιτ... Μιλάμε κλείναμε τον οίκο για 4 ωρίτσες.
...
... Πανάγο έχω κάνει πολλές παρτούζες με ονόματα βαρειά από το σάιτ... Μιλάμε κλείναμε τον οίκο για 4 ωρίτσες.
αντε να φάμε και μια φορά τσάμπα χαχα
.. αυτή η πρόταση ισχύει καί για εσάς Με όλη την παρέα σας αγαπητή κυρία
.. έχουμε θαλασσινά να φάμε αρκετά.
Ναι τον εκλεισα για λιγες ημερες (Κανουν αιτημα οσοι θελουν να γινουν ακολουθοι) . Τον ειχα ανοιχτο εδω και ενα χρονο, αλλα αυτες αλλαξα λιγο τακτικη ...Τι έπαθες Κορτσόπον?
Ποιος σε πειραξε παλι?
"Αυτός ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός
Ακολουθείτε ήδη το χρήστη elenaxatzip;
Συνδεθείτε
για να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό του."
:S :S :S :S :S :S :SΕγω λεω να βαλω και τιτλο κατω απο τη φωτο σου στη μπλουζα «ουτε να μου τον δει»....
Ο Δημητρης ειχε βγαλει στην αρχη κατι καλες δουλειες . Δεν θυμαμαι τιτλους αυτη την στιγμη, αλλα του ευχομαι να ξαναγυρισει στο χωρο με αξιολογες παραγωγες .ελενα δεν ξερω σε τι βαθμο θα εχεις συμμετοχη σε αυτη την εταιρεια παραγωγης ταινιων,αλλα πιστευω οτι αυτο που λειπει απο τις ελληνικες τσοντες ειναι το σεναριο,θυμαμαι οι πρωτες που ειχε βγαλει ο σειρινακης ηταν πολυ καλες.
Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου :-* :-*
.... ωραία μου κυρία ότι καθησαμε σε λίγο έρχονται καλουδια... προλαβαίνεις..
Πολυ καλο σενάριο.
Ειχαν παει και στο φεστιβαλ της βενετίας
Εγω μεσα ειμαι !!!
.. αυτή η πρόταση ισχύει καί για εσάς Με όλη την παρέα σας αγαπητή κυρία
.. έχουμε θαλασσινά να φάμε αρκετά.
ναι μετά τα καστιγκ ήρθα νοσοκομείο έχω σταμπάρει μια νοσηλεύτρια καυλααααΤύπε στο νοσοκομείο είσαι;
τυπε πως τα πας με την υποκριτική;Τύπε στο νοσοκομείο είσαι;
εχει παιξει το κρανιο στον αμλετ
Εγινε μια φαση στο προνιουζ και νευριασα και το εκανα ποστ το ολο θεμα στα σοσιαλ, με οτι συνεπαγεται αυτο .. Ολη μερα απανταω σε ποστ.