jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ηρθα παλι να καυλαντισω επιτελους
Ο axeman ερχεται στο νημα για γκολον ελενας
ηρθα παλι να καυλαντισω επιτελους
εγω και για τα ποδια τηςΟ axeman ερχεται στο νημα για γκολον ελενας
Το ξερω και εχεις απολυτο δικιο για το << κοινο του >> ... Ακολουθοι του Παισιου ειναι οι περισσοτεροι εκει μεσα (και περιμενουν την σωτηρια εξ ουρανου κ απο το ξανθο γενος , αντι απο το ξερο τους το κεφαλι) μαζι με το αλλο το πενταποσταγμα ..Το pronews είναι το παλιό defencenet. Έχει "συγκεκριμένο κοινό" , "συγκεκριμένη αγορά" .
Δεν χρειαζόταν καν να απευθυνθείς εκεί η να απαντήσεις.
Ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση, είναι και αυτά διαφήμιση, δεν χρειάζεται καν να επεμβαίνεις.
Ματαιοπονείς το να προσπαθείς να αλλάξεις τις γνώμες των άλλων για σένα η για το οτιδήποτε,
δεν σε αφορούν,
αυτοί που ενδιαφερονται θα επικοινωνησουν μαζί σου.
εγω και για τα ποδια της
Εγω για τα ολα της
τι ασχολεισαι με καμμενους;Το ξερω και εχεις απολυτο δικιο για το << κοινο του >> ... Ακολουθοι του Παισιου ειναι οι περισσοτεροι εκει μεσα (και περιμενουν την σωτηρια εξ ουρανου κ απο το ξανθο γενος , αντι απο το ξερο τους το κεφαλι) μαζι με το αλλο το πενταποσταγμα ..
Απλα περσυ οταν ειχε ξαναγινει παλι ενα ποστ εκει μεσα σχετικο με το ρεβεγιον που ειχα κανει, στην αρχη ειχαν γραφτει τα απιστευτα . Αλλα επειδη δεν με μπλοκαραν τοτε, καταφερα μετα απο 400 περιπου σχολια να γυρισω το κλιμα της συζητησης υπερ μου . Οχι πως καταφερα να αλλαξω κανα μυαλο αλλα τουλαχιστον με δοθηκε η ικανοτητα να υπερασπιστω τον εαυτο μου, εστω και προσωρινα εναντι κακοβουλων σχολιων....
Αυτη την φορα και εχοντας γνωση οι mod τι εγινε περσυ με μπλοκαραν απο το τριτο σχολιο , μην τους χαλασω την μαγια .
Δε ασχολουμαι ... Οτι ασχοληθηκα ασχοληθηκα το πρωι . Σιγα μην φαω περισσοερο χρονο με αγριοχριστιανους , χωρις να εχω κατι με τον Χριστιανισμο να ΤΟΝΙΣΩ !τι ασχολεισαι με καμμενους;
Αψογο το μωροΔε ασχολουμαι ... Οτι ασχοληθηκα ασχοληθηκα το πρωι . Σιγα μην φαω περισσοερο χρονο με αγριοχριστιανους , χωρις να εχω κατι με τον Χριστιανισμο να ΤΟΝΙΣΩ !
Δε ασχολουμαι ... Οτι ασχοληθηκα ασχοληθηκα το πρωι . Σιγα μην φαω περισσοερο χρονο με αγριοχριστιανους , χωρις να εχω κατι με τον Χριστιανισμο να ΤΟΝΙΣΩ !
χιχιχι το ιδιο βλεπω....Παω να δω το El camino ;)
Kαλο βραδυ να εχετε ολοι
γιεςΚαλο??