jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Α αααααα . Ολα και ολα ... ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙ :coolcondom:
Κ μενα
All time favorite
Α αααααα . Ολα και ολα ... ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙ :coolcondom:
με εμπαιζεις....ειναι σαν να εφαγα χυλοπιτα τωρα στα καλα καθουμεναΓιατι ποτε χαλασαν
Απο κατι τετοια ..βγαζω το καπελλο στα socialΑ ρε τι μου θυμισες
Πριν λιγες μερες βρηκα στο fb κοπελα που χαμε χορεψει τρια μπλουζ στη σειρα στην πεμπτη δημοτικου!!!!
αχα... αυτο τοτε ηταν μεγαλης διαρκειας σχεσηΑ ρε τι μου θυμισες
Πριν λιγες μερες βρηκα στο fb κοπελα που χαμε χορεψει τρια μπλουζ στη σειρα στην πεμπτη δημοτικου!!!!
λιγο τακτ κυρια Ελενα.... > > >Τι κανατε εκει Τετχοια
Εμεις στα 90s δεν τα προλαβαμε και πολυ αυτα ... Ξερω ομως πολλα απο αυτα που με ελεγε ο πατερας μου ;)
αχα... αυτο τοτε ηταν μεγαλης διαρκειας σχεση
Kαλα ... Σορρυ :Sλιγο τακτ κυρια Ελενα.... > > >
προς θεου οχι για εμενα...αλλα εχει πολλους παππουληδες εδω και τους πληγωνειςKαλα ... Σορρυ :S
Απο κατι τετοια ..βγαζω το καπελλο στα social
δοκιμασες να βρεθητε?Πες το ψεματα
αχα... αυτο τοτε ηταν μεγαλης διαρκειας σχεση
15 λεπτα για εναν 15χρονο ειναι μια ζωη τυπεΝαι χα χα
Γυρω στα 15 λεπτα που κρατησαν τα μπλουζ
δοκιμασες να βρεθητε?
15 λεπτα για εναν 15χρονο ειναι μια ζωη τυπε
Εντελως διαφορετικα αντιλαμβανεσαι τον χρονο και τα συναισθηματα που παραγονται εστω κι απο ενα απλο αγγιγμα σ αυτην ηλικια . Θα συμφωνησω ;)15 λεπτα για εναν 15χρονο ειναι μια ζωη τυπε
Εντελως διαφορετικα αντιλαμβανεσαι τον χρονο και τα συναισθηματα που παραγονται εστω κι απο ενα απλο αγγιγμα σ αυτην ηλικια . Θα συμφωνησω ;)
Μην το κανεις !! θα απομυθοποιησεις μια απο τις ομορφοτερες αναμνησεις σου !!Εμαθα οτι χωρισε προσφατα
Εχει κ μια κορη
Αλλα σιγα μη θυμαται μετα απο 35 χρονια το χορο κ το ραβασακι που εστειλα με ενα συμμαθητη την επομενη μερα στο σχολειο
ρε δεν λεω να γινει κατι...ετσι απο περιεργια.Εμαθα οτι χωρισε προσφατα
Εχει κ μια κορη
Αλλα σιγα μη θυμαται μετα απο 35 χρονια το χορο κ το ραβασακι που εστειλα με ενα συμμαθητη την επομενη μερα στο σχολειο
Μην το κανεις !! θα απομυθοποιησεις μια απο τις ομορφοτερες αναμνησεις σου !!
Γνωμη μου παντα...
ρε δεν λεω να γινει κατι...ετσι απο περιεργια.
αν και καλυτερα 99% ειναι πληρης απομυθοποιηση και καλυτερα να μενει οπως ειναι....
απο την αλλη μην εισαι σιγουρος οτι δεν το θυμαται ;)