troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.942
- Πόντοι
- 5.506
Μην το κανεις !! θα απομυθοποιησεις μια απο τις ομορφοτερες αναμνησεις σου !!
Γνωμη μου παντα...
Μην το κανεις !! θα απομυθοποιησεις μια απο τις ομορφοτερες αναμνησεις σου !!
Γνωμη μου παντα...
οχι ρε...αστοΚ γω ετσι για τη φαση λεω να κανω κινηση
Παντως στο αιτημα φιλιας πηρα του καραμπελα!!!
Ολοι το αντιθετο μου λεν. Αυτο το <<ολοι>> καλα θα ηταν να το προσεξεις
Ορμα ορμα που χωρισε
οχι ρε...αστο
Κ γω ετσι για τη φαση λεω να κανω κινηση
Παντως στο αιτημα φιλιας πηρα του καραμπελα!!! Καλυτερα για σενα και γι αυτην
Οχι ...Ε μαλλον
Ασε να υπαρχουν τα τραγουδια κ ο χορος σαν γλυκη αναμνηση
Ειμαι πολυ ρομαντικος για μπουρδελιαρης??
Οχι ...
Δημιουργεις καινουργια ταση στο χωρο, μαζι με καποιους αλλους συμφορουμητες
μπα εγώ έχω τη πρωτη θέση εκεί αφού στο σεξ λέω ζουζούνι μου καρδιά αγάπη μου μανάρι μου κτλ ψυχούλα μου. Ξενερώνουν μέχρι και εκεί τα κορίτσια.Ε μαλλον
γαμα της ταμπελες θελει να πει...επειδη εισαι μπουρδελιαρης πρεπει να εισαι ζωο?Ε μαλλον
γαμα της ταμπελες θελει να πει...επειδη εισαι μπουρδελιαρης πρεπει να εισαι ζωο?
δημιουργούμε το αγκαλίτσας πληρωμένο experience και ας ζητάνε άλλες ξεσκισμαΟχι ...
Δημιουργεις καινουργια ταση στο χωρο, μαζι με καποιους αλλους συμφορουμητες
Ε μαλλον
Αλλωστε παντα κανω του κεφαλιου μου οποτε.......
μπα εγώ έχω τη πρωτη θέση εκεί αφού στο σεξ λέω ζουζούνι μου καρδιά αγάπη μου μανάρι μου κτλ ψυχούλα μου. Ξενερώνουν μέχρι και εκεί τα κορίτσια.
Ναι καλα ...δημιουργούμε το αγκαλίτσας πληρωμένο experience και ας ζητάνε άλλες ξεσκισμα
Οποτε εισαι στο σωστο δρομο !!! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΟΥ. Απλα λαβε υπ οψιν σου αυτα που λεει και ΑΝ βρεις καποια ψηγματα που σε αντιπροσωπευουν, η θα μπορουσαν να αποτελεσουν κομματι της δικης αποφασης, βαλτα στο << σχεδιο σου >>...
ωραία να κάνουμε παρτουζα να είναι το κλίμα ερωτικό αγαπουλικο και όχι σεξο διαστροφικοΚ γω καπως ετσι
μπα εγώ έχω τη πρωτη θέση εκεί αφού στο σεξ λέω ζουζούνι μου καρδιά αγάπη μου μανάρι μου κτλ ψυχούλα μου. Ξενερώνουν μέχρι και εκεί τα κορίτσια.
Κ γω καπως ετσι
Ναι καλα ...
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΜΑ !! Ολες το αναφερουν γιατι ξερουν οτι ανεβαζουν τον ανδρικο εγωισμο ;)