troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.942
- Πόντοι
- 5.506
κιλερ...Ναι καλα ...
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΜΑ !! Ολες το αναφερουν γιατι ξερουν οτι ανεβαζουν τον ανδρικο εγωισμο ;)
κιλερ...Ναι καλα ...
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΜΑ !! Ολες το αναφερουν γιατι ξερουν οτι ανεβαζουν τον ανδρικο εγωισμο ;)
ωραία να κάνουμε παρτουζα να είναι το κλίμα ερωτικό αγαπουλικο και όχι σεξο διαστροφικο
Των ρομαντικων... Οχι οτι δεν υπαρχουν εδω μεσα . Απλα θα τους βρεις στους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
κατσε ρε παναγο φρονιμα...εδω χορευαμε μπλουζωραία να κάνουμε παρτουζα να είναι το κλίμα ερωτικό αγαπουλικο και όχι σεξο διαστροφικο
κατσε ρε παναγο φρονιμα...εδω χορευαμε μπλουζ
αμμεσως παρτουζες
κάτι έχω καταλάβει σαν άπειρο μικρό αγοράκι αλλά εγώ θέλω αγκαλιάΝαι καλα ...
εγώ είμαι ρομαντικος διαφωνώ και δεν είμαι επισκέπτηςΤων ρομαντικων... Οχι οτι δεν υπαρχουν εδω μεσα . Απλα θα τους βρεις στους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
35 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ . Ζωη να εχουν
Των ρομαντικων... Οχι οτι δεν υπαρχουν εδω μεσα . Απλα θα τους βρεις στους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
35 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ . Ζωη να εχουν
εγώ είμαι ρομαντικος διαφωνώ και δεν είμαι επισκέπτης
ταγκό χορέψατε?κατσε ρε παναγο φρονιμα...εδω χορευαμε μπλουζ
αμμεσως παρτουζες
κάτι έχω καταλάβει σαν άπειρο μικρό αγοράκι αλλά εγώ θέλω αγκαλιά
ταγκό χορέψατε?
θα ζήταγε τα γνωστά πράγματα αυτή και όχι τον έρωτα και την αγάπη το δωσιμο ενός άνδρα ολοκληρωτικαΜια παλια σχεση γυρω στο 2008 μου χε πει οταν χωρισαμε οτι ειμαι πολυ ρομαντικος για τις εποχες που ζουμε
Κατι ξερω για να στο λεω . Η ΠΑΛΙΑ !!!Νμμμμμμ ναι ισως
Κατι ξερω για να στο λεω . Η ΠΑΛΙΑ !!!