amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.229
- Πόντοι
- 22.785
..Κανένα, διότι ταιριάζει και με τα άλλα πλάφ-πλούφ, χλάτς-χλούτς, σλάπ-σλούπ, μπάφ-μπούφ, κλπ...
... Ήσασταν πολύ σαφής.. ευχαριστώ.
..Κανένα, διότι ταιριάζει και με τα άλλα πλάφ-πλούφ, χλάτς-χλούτς, σλάπ-σλούπ, μπάφ-μπούφ, κλπ...
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που έχει μουσικό αυτί
..δε παίζεται ΧΑ ΧΑ μου έφυγε τό μπιφτεκακι απ' το στόμα...σέ καλό μου.Μουσικώνεται συχνά (το αυτί)...
Τα αυτιά αντιδρούν στα κατάλληλα ερεθίσματα, το ίδιο βέβαια ισχύει για πολλά ανθρώπινα όργανα...Μουσικώνεται συχνά (το αυτί)...
Κανένα, διότι ταιριάζει και με τα άλλα πλάφ-πλούφ, χλάτς-χλούτς, σλάπ-σλούπ, μπάφ-μπούφ, κλπ...
Ελεύθερα γιαβρι μου .. Αυτό είναι ζωντανό νήμα κ κατά την απουσία μου.
...συγνώμη κυρία Χατζή σου ζητάμε.. για το
πολλυ καυλο ήχος και ψηφίζω τροχόσπιτο. Όπως επίσης και μέσα στη σκηνή!!!....
.. αγαπητέ & βαρυτιμε φίλε μου πουν ποβ...εξηγηστε μου κάτι εγώ γαμαω στο τροχόσπιτο & ακούω Την μουσική ((παφλασμο)) από την θάλασσα. ... Λέτε να υπάρξει θεματάκι ??
Το τροχόσπιτο παραπέμπει και σε ταινία της αγαπητής Έλενας οπότε εγκρίνεται...πολλυ καυλο ήχος και ψηφίζω τροχόσπιτο. Όπως επίσης και μέσα στη σκηνή!!!
μπινελίκια τι εννοεί? Αγάπη μου έρωτα μου λατρεία ζουζούνι μου καρδιά μου κτλ ε
Να προσθέσω κ διαφορά μπινελίκια, πάντα στην σωστή δόση κ στιγμή. Καλησπέρα στην παρεα :-* :-*
Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι φίλοι μου popov kκ amjik
καλοοοοοο πολλυ καλοοοοοο ταινιαΤο τροχόσπιτο παραπέμπει και σε ταινία της αγαπητής Έλενας οπότε εγκρίνεται...
.,Ελεύθερα γιαβρι μου .. Αυτό είναι ζωντανό νήμα κ κατά την απουσία μου.
..
Κ εκεινη την Αγιά ώρα.. ακούμε το μαγικό βιολί από την Βανέσα Μέι.
.
Στο τελειωμα, γιατι αν κατα την διαρκεια της πραξης <<πορευεσαι >> με τετοια μουσικη υποκρουση και οι ειναι για το νοσοκομειο στα επειγοντα.... :S
..
Κ εκεινη την Αγιά ώρα.. ακούμε το μαγικό βιολί από την Βανέσα Μέι.
Eξαιρετικο !!
Το βιολί δεν είναι τυχαία θεωρώ από τα πιο ερωτικά μουσικά όργανα και ως μελωδία και ως κίνηση!!!Στο τελειωμα, γιατι αν κατα την διαρκεια της πραξης <<πορευεσαι >> με τετοια μουσικη υποκρουση και οι ειναι για το νοσοκομειο στα επειγοντα.... :S