Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εγώ είμαι κ των δύο.. Αν και δεν τρελαίνομαι μ αυτό.Μονο σαν τιτλος αξιζει
Σορρυ δεν ειμαι του ελληνινου ρεπερτοριου
Μ αρέσει όμως ο Μαζω...
Εγώ είμαι κ των δύο.. Αν και δεν τρελαίνομαι μ αυτό.Μονο σαν τιτλος αξιζει
Σορρυ δεν ειμαι του ελληνινου ρεπερτοριου
Η Κυριακή είναι κατάλληλη ημέρα γι αυτό.. Να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων της εβδομαδας
Εγώ είμαι κ των δύο.. Αν και δεν τρελαίνομαι μ αυτό.
Μ αρέσει όμως ο Μαζω...
Καλημέρα γιαβρι μου.. :-*καλημέρα γιαβρουμ... μερ χαμπάρ ?
ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ??????????????????????????????????????????????
Καλημέρα γιαβρι μου.. :-*
Ελλάδα? Η την έκανες...?
Του κάνω ένα διαλειμμα σήμερα.
οχι καλέ ... εις γηραιάν Αλβιώνα ακόμη... Χριστούγεννα αμα θέλει ο γιαραμπής... τώρα ετοιμάζω long weekend εις Βαρκελώνας... ;) και ίσως ένα δεύτερο εις Σκανδιναυικάς περιοχάς... Aαααααυτα ειναι . Κοιτα να περνας καλα οσο μπορεις
να μου τον προσέχεις μωρή .... Εννοειται
Ειναι μια καινουργια υπηρεσια του utube που ακους μουσικη οπως στο spotify, αλλα με περισσοτερη ποικιλια και χωρις διαφημισεις . Ειναι βεβαια συνδρομητικο ;)Δεν τα παω καλα μ αυτα
Ειναι μια καινουργια υπηρεσια του utube που ακους μουσικη οπως στο spotify, αλλα με περισσοτερη ποικιλια και χωρις διαφημισεις . Ειναι βεβαια συνδρομητικο ;)
κυρια μπεμπεκα μου,τι κανετε αυτη την εδδομαδα?σας ενημερωνω οτι ειστε η πρωτη επιλογη μου.απαντηστε μου παρακαλω.
φιλε τζιμη τι να κανω?θελω να εχω οτι καλυτερο υπαρχει.εφοσον ειμαι και περκετης και γεροντομαγκας.Γιγαντα τις εχει παρει παραμαζωμα σ ολα τα νηματα
φιλε τζιμη τι να κανω?θελω να εχω οτι καλυτερο υπαρχει.εφοσον ειμαι και περκετης και γεροντομαγκας.
Δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα
...
Kυριε περκετη και γεροντομαγκα με τιματε δεοντως με την επιλογη σας .... ινα (οχι του τεο ) βγαλουμε τα ματια μας και οτι αλλο πεσει στην αντιληψη μαςκυρια μπεμπεκα μου,τι κανετε αυτη την εδδομαδα?σας ενημερωνω οτι ειστε η πρωτη επιλογη μου.απαντηστε μου παρακαλω.