troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.942
- Πόντοι
- 5.506
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(: Δεν του δινει και λεφτα ο θειος >
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(: Δεν του δινει και λεφτα ο θειος >
Κομματάρα και ωραίο βίντεοΟτι πρεπει για χαλαρωση πριν τον υπνο.... ;) Ωραιο μετα απο μια freacky day
Kαι κατι , γιατι το βραδυ ειναι μεγαλο
αν με παρεξηγησει ο τομα θα πεσω απο τον 5ο...Μπορειτε να βριστειτε ανετα δεν σας παρεξηγω . Μονο μην βγαλετε κανα ματι
Μετα μουσικης συνοδειας . Strongly recommendedΘα φρίξει το σκυλί και θα γαμηθει ο Δίας είναι ο Νικόλας από το νόμο Ηλείας που λέει και ένα άσμα. Καλησπέρα και καλή βραχεία. Κρασί time
Για αυτο το ειπα ... Σιγουρα δεν ειναι τυχαια η επιλογη του ονοματος avatar ;)οπλο?
θα το εκλαβω ως κοπλιμεντο και θα το κρατησω
Aν σε εδινε τι θα τα εκανες:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
στηριζω τομα πανταχωθεν...Aν σε εδινε τι θα τα εκανες
Μμμμμ ... Νο commentστηριζω τομα πανταχωθεν...
εγω ειμαι ευκολος ανθρωπος Κα Ελενα...Aν σε εδινε τι θα τα εκανες
στηυν κοσμαρα μου ειμαι...στοιχιζει λιγο σε ποταΜμμμμ ... Νο comment
Eγω τον αγαπαω δεν τον πειραζω ... Ο ινδιανος με το τομαχωκ τον πειραζει >Μη μου πειραζετε τον τρουμπακη καλε....δεν του φτανει η απαξιωση απ το σοι; ;
αυτο το καλε με σφαζει ρε λαμπακιΜη μου πειραζετε τον τρουμπακη καλε....δεν του φτανει η απαξιωση απ το σοι; ;
το ξερεις ποσο σε αγαπαω και εγωEγω τον αγαπαω δεν τον πειραζω ... Ο ινδιανος με το τομαχωκ τον πειραζει >
κ ομως δεν ειναι ετσι..Για αυτο το ειπα ... Σιγουρα δεν ειναι τυχαια η επιλογη του ονοματος avatar ;)
Δεν τα ξερα ολα αυτα . Thanks για την ενημερωση. Προτιμω παντως tomahok ;)κ ομως δεν ειναι ετσι..
εχω ξαναγραψει οτι το νικ μου δεν το διαλεξα εγω.
το πρωτο μου νικ ηταν lalakukakis καπου στα βαθη των αιωνων
μια μερα εδειξα το σαη και τον λογαριασμο μου στον σημερινο lalak που ειναι φιλος και τρελαθηκε.
πηγε σπιτι και προσπαθουσε να κανει λογαριασμο αλλα τοτε το σαη δεν σε αφηνε να γραφτεις με hotmail..
ετσι μου ζητησε τους κωδικους και τους εδωσα.
αρχισε να γραφει ως lalakukakis,αργοτερα το εκανε lalak με τη γνωστη πορεια του.
εκεινος μου ανοιξε τον tomahok και μου εδωσε κωδικους να γραφω.
αυτα
το ξερεις ποσο σε αγαπαω και εγω
;)... Ξερω οτι σ αρεσει
Εγω σας αφηνω :-* :-* Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα να μας βρει ολους
...
...
... εγώ ? Άρνηση ? Why ?