Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αρα καθομαι εγω.. Δεν ειν κακο. Δεν ειν κακοσηκωθήκαμε εμεις….
Αρα καθομαι εγω.. Δεν ειν κακο. Δεν ειν κακοσηκωθήκαμε εμεις….
Μα τι λέτε ωραιοτάτη μου....Και γω σε τετοια φαση ειμαι τωρα..
Να σηκωθω να μην σηκωθω
Και γω σε τετοια φαση ειμαι τωρα..
Να σηκωθω να μην σηκωθω
Δεν ξερω. Δεν κανουμε παρεα. Καλα να περασει το κοριτσιΚαλημέρα ΈΛΕΝΑ. η ΤΖΟΥΛΙΑ είναι πάρο.Φαίνετε ζηλεψε από εσενα. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη συναδελφος
Ειναι τοσο οσο.Άνοιξε τα λίγο ρε Ελεναρα....
Που το πας που το φερνεις υποψιαζομαι που θα καταληξειςΜα τι λέτε ωραιοτάτη μου....
ο savoir vivre προβλέπει ότι εμείς πρέπει να σηκωνόμαστε για να καθήσουν οι κυρίες....
η Τζούλια πίνει σαμπανιες η Ελενα είναι απλό κορίτσι λογικοΔεν ξερω. Δεν κανουμε παρεα. Καλα να περασει το κοριτσι
Εχω καταθεσει την αποψη μου πριν καιρο. Ειναι λιγο συνθετο θεμα..
Μωρο τα σχόλια σου σε αυτό το θέμα που απασχολεί πολλους!!!!
Και γω πινω σαμπανιες Μονο ομως..... Βοηθαει στην λογικηη Τζούλια πίνει σαμπανιες η Ελενα είναι απλό κορίτσι λογικο
Θες αλλη μια περισυλλογης? Για να ισορροπήσεις?Τί είναι αυτή η φώτο της "περισυλλογής"!!!! Τί λες τώρα, είμαι και ποδολάγνος, εγκεφαλικό έπαθα
νομιζω η άποψη σου λογο εμπειρίας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα!!!αν Κρινώ παντός απο τις κριτικες του mimis69. που μάλλον είναι ο πρωταθλητής στο μέγεθος καποιες όντως ζοριζονται...και μιλάμε βεβαίως για επαγγελματιεςΕχω καταθεσει την αποψη μου πριν καιρο. Ειναι λιγο συνθετο θεμα..
Θα πω δυο λογια ομως..
Αλλη θα πει ουαου.. Αλλη θα πει αστο, πηγαινε αλλου να πηδηξεις..
Εξαρταται πως ειναι φτιαγμενη η γεννητικη περιοχη καθε γυναικας. Οπως κ στον ανδρα αλλωστε..νομιζω η άποψη σου λογο εμπειρίας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα!!!αν Κρινώ παντός απο τις κριτικες του mimis69. που μάλλον είναι ο πρωταθλητής στο μέγεθος καποιες όντως ζοριζονται...και μιλάμε βεβαίως για επαγγελματιες
Κατι να ξυπνησω το μητρικες αναμνησεις σου.. Ολα τα αγορια εχουν.. Απο μελετες το συμπερασμα. Οχι οτι ναναιΝαι και ας μείνω φυτο!