Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλο βραδυ να εχετε
Εσυ κατι εχεις παθει.. Δεν πιστευω να εχουμε τιποτα προβληματα με υγειες κ τα τοιαυτα.. Παντου βλεπω το γραφεις αυτο.. Εσυ καλα παιδι μουΘέλω κώλο!
Και, χτες κ προχτες. Κατι μας επαθε ο Αγιος μαςεγαμηθεις να ζητας κωλο σημερα ρε
Θέλω κώλο!
Και πια με περασες εμενα.. Ακους εκει τον παιζουνε..Ελενα ελα στο νημα του gntm 2...σχολιαζουμε κωλους και τον παιζουμε
Και πια με περασες εμενα.. Ακους εκει τον παιζουνε..
Ποιον παιζεται
Και πια με περασες εμενα.. Ακους εκει τον παιζουνε..
Ποιον παιζετε
Κατι να ξυπνησω το μητρικες αναμνησεις σου.. Ολα τα αγορια εχουν.. Απο μελετες το συμπερασμα. Οχι οτι ναναι
Εσυ κατι εχεις παθει.. Δεν πιστευω να εχουμε τιποτα προβληματα με υγειες κ τα τοιαυτα.. Παντου βλεπω το γραφεις αυτο.. Εσυ καλα παιδι μου
Αμα θες κατι να σε βοηθησω πες με..
ουτε η σεληνη στη λαμψη με τον χοχο δεν εκανε ετσι μωρη γρια..Θέλω κώλο!
Μα αυτο λεω.. Κατι συμβαινει με τον φιλο μου. Πρέπει να του συμπαρασταθουμεναι αλλα ζηταει και απο αλλες κοπελες οχι μονο απο σενα
σα δε ντρεπεται ο κυριος :S
ουτε η σεληνη στη λαμψη με τον χοχο δεν εκανε ετσι μωρη γρια..
Μα αυτο λεω.. Κατι συμβαινει με τον φιλο μου. Πρέπει να του συμπαρασταθουμε
Τωρα θα φερω την καρδαρα Γιωργο μουΘέλω γάλα Ελεναρα
Δεν μιλάει κιολας.. Πεταει ενα θελω κωλο και μετα τσουπ.. Εξαφανιζολκωλοσυμπαρασταση θελει ο γερος
ωραίο μπλουζάκι το χω μπανισει και από κοντά... Έλενα έχεις ωραίο γούστο και στυλ δε θα ξαεχασω όταν σε πρπτογνωρισα το ταγερ φούστα φόρεμα μαύρο κτλ συν γυαλάκια μαύρα η υπέρτατη καυλαΚατι να ξυπνησω το μητρικες αναμνησεις σου.. Ολα τα αγορια εχουν.. Απο μελετες το συμπερασμα. Οχι οτι ναναι
θέλω φούστα μίνι μαύρη είμαι ανώμαλοςΔεν μιλάει κιολας.. Πεταει ενα θελω κωλο και μετα τσουπ.. Εξαφανιζολ