Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και οχι μονο.. ;)εμμ τι να σου κανω , εχεις ανοιξει δουλειες με τα καρντασια χεχε
Και οχι μονο.. ;)εμμ τι να σου κανω , εχεις ανοιξει δουλειες με τα καρντασια χεχε
Στο στέλνω με πμΚαλησπέρα Έλενα πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;
Τι θα κανω εγω με σενα..Στο στέλνω με πμ
Με πιτσουνι..Καλησπέρα Έλενα πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;
Με πιτσουνι..Καλησπέρα Έλενα πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;
εσυ δεν δικαιουσαι!
Επεσες μεσα στο καζανι της επικοινωνιας οταν ησουν μικρος!
Ωρα για περισυλογηΚαλησπέρα και καλή κυριακη. Εκφραστικά πολλυ χθες και σήμερα και αύριο θα απέχω
εσυ δεν δικαιουσαι!
Επεσες μεσα στο καζανι της επικοινωνιας οταν ησουν μικρος!
Περίμενε λίγο γιατί αρχίζει και μ αρέσει, στην κεφαλονιά είχε πάρει ωραία απόχρωση,Ναι ξερω.. Να αλλαξω χρωμα μαλλιών
συζήτηση για αγοραίο σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών σε κοινή παρέα χθες κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα ως προς το ποσο κοντοφθλαμα και επιφανειακά βλέπουν τα πράγματα κάποιοι και κάποιες. Απλά σου γέμισα λιγο το φόρουμ... Με μαστιγώνεις άμα λάχει και οκ.Ωρα για περισυλογη
Ωραία,. Εκφραστικά πολλυ χθες και σήμερα και αύριο θα απέχω
Δεν εχω.. Μονο γατο κ γατα εχω. Θα παρω ενα.. Θα το εκπαιδευσω και μετα. Θα παρει λιγο χρονο βεβαια. Δεν πιστευω να βιαζεσαι?Εχεις περιστερι.
Ααααντε τωρα.. Κρεμαλα timeΠερίμενε λίγο γιατί αρχίζει και μ αρέσει, στην κεφαλονιά είχε πάρει ωραία απόχρωση,
Σαν δ _ _ _ _ _ α ήταν.
Και γω σε τετοια φαση ειμαι τωρα..Ωρα για περισυλογη
Δεν εχω.. Μονο γατο κ γατα εχω. Θα παρω ενα.. Θα το εκπαιδευσω και μετα. Θα παρει λιγο χρονο βεβαια. Δεν πιστευω να βιαζεσαι?
Και γω σε τετοια φαση ειμαι τωρα..
Να σηκωθω να μην σηκωθω
Σορυ.. :S :S Με ξεφυγε.. Αλλη φορα θα προσεχωΦαινεται το βρακακι, νου σου
Και γωωωω.. Καβαλα στ αλογο να μ ερθεις, ε πριγκιπα μου ??Θα σε περιμενω αιωνια.......