Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
τηλεφωνικά σε πρώτη φασηΚαλησπέρα Έλενα πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;
Οι μπάρες δεν κάνουν τίποταΕγώ φουρειρα loquita μετά το γαμησι για αναζωογονηση
Οι μπάρες δεν κάνουν τίποτα
Όντως.. Αλλά με κουρασε αυτό το πάνω κάτω.. Θέλω να πάω να αράξω σπιτάκι μουΠαει σημερα αυτο !!!
Τοίχο τοίχο σου συνιστώΠαλι γαμησε ο παναγος ελενα???πολυ γαμηκουλας μας βγηκε...
τηλεφωνικά σε πρώτη φαση
Καλησπερα πολιτη :-*
θα γαμησω και τους ιλουμινατι μαζί με τον σιν μπου παρτουζα Κρύβονται παντού και μας αφαιρουν τα λαϊκά μας είδωλα επειδή θέλουν να φέρουν πρωτο τον αντίχριστο καίνε τα δασοι τον Αμαζόνιο δημιουργούν τεχνικές οικονομικές κρίσεις μας περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα κτλ μέσω των ΜΜΕ κάνουν κυβερνήσεις πιόνια που δε κάνουν τίποτα κτλ όμως λογαριαζουν χωρίς το ξενοδόχο δηλαδή εμάς και τον Θεό. Θέλουν να μη πιστεύουμε στο Θεό γιατί έτσι τους συμφέρει. Θέλουν να αυξήσουν τους γκει και τις λεσβιες και να μας το περνάν σαν κάτι φυσιολογικό για να ελέγχουν το πληθυσμό θέλουν να δημιουργήσουν οικογένειες νέας μόδας με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες και παιδια. Δε θα τους περάσει. Αυτά είχα να πω πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλουςΤοίχο τοίχο σου συνιστώ
Και αν τον δεις να κραταει μπάρα, τουλάχιστον 300 μέτρα μακρυά για παν ενδεχομενο ;)
τελευταίο γαμησι ήταν τώρα έχει σεξουαλικη αποχή και καστιγκ μετά. Μπορώ και χωρίς σεξ μόνο με πνευματικοτητα και αγάπηΠαλι γαμησε ο παναγος ελενα???πολυ γαμηκουλας μας βγηκε...
θυμησε μου να σε κεράσω καμία μπάρα vegan όταν σε δω.Τοίχο τοίχο σου συνιστώ
Και αν τον δεις να κραταει μπάρα, τουλάχιστον 300 μέτρα μακρυά για παν ενδεχομενο ;)
Όντως.. Αλλά με κουρασε αυτό το πάνω κάτω.. Θέλω να πάω να αράξω σπιτάκι μου
Πλάκα έχεις εσύ τελικάΚαι κάτι τελευταίο όσες ανόητες φίλες και φίλοι μου θεωρούν φτηνές και πουτανες όσες κάνουν αυτή τη δουλειά είναι ανόητοι ανοητες βλακες και μαλακισμενες. Θα σέβεστε τα κορίτσια εσείς οι έξω χαζογκομενες και δεν είστε ανώτερες από αυτές όπως νομίζετε βλαμμένες. Και να ξέρετε ότι ο γκομενο σας ή άντρας σας έχει πληρώσει για σεξ γιατί το αγοραίο σεξ συγκρατεί τον κοινωνικό ιστό σε υγιή βάση και είναι ο εκτονωτης της κοινωνίας αλλιώς αν δεν υπήρχε θα μασταν όλοι φυλακή. Ξυπνάτε αντε
ειδα που εχει πεσει μπολικη βαρβατιλα και ειπα να κανω την διαφορα.δεν ειναι δικο μου,μιας φιλης ειναι...Θες αιφονι, το θες και ροζουλι
Να ισορροπισεις λιγο τα πραγματα.. Δεν ειναι κακη ιδεα ;)ειδα που εχει πεσει μπολικη βαρβατιλα και ειπα να κανω την διαφορα.δεν ειναι δικο μου,μιας φιλης ειναι...
Καλημέρα σας...Πανάγο..Ύστερα από ένα πρόσφατο διάλογο που είχα εδώ με την Έλενα....Συμπερασματικά καταλήγω...Ότι τα αρχίδια μου μπροστά στης Έλενας και της κάθε Έλενας που κανουν αυτή τη δουλειά είναι πολύύύύ μικρά....Τώρα αν κάποιοι εδω εχουν αντίθετη αποψη για τα δικα τους μαγκια τους.... Τι να κάνουμε;; Εμένα ο καλός Θεούλης μου τά δωσε μικρά...
......καφέέέέ επειγώντως