panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
έλα έφερα χαρτοπετσέτα. Τι να κάνω είμαι συναισθηκατικος προσπάθησα να είμαι καριόλης αλλά κέρδισε η αγαπουλιασηΠες τα ,
Σε καμιά δεν αρέσει τόσο σάλιο
έλα έφερα χαρτοπετσέτα. Τι να κάνω είμαι συναισθηκατικος προσπάθησα να είμαι καριόλης αλλά κέρδισε η αγαπουλιασηΠες τα ,
Σε καμιά δεν αρέσει τόσο σάλιο
Eγω την θεση μου και τα ορια μου στο θεμα την εχω ξεκαθαρισει πολλακις σ αυτο το νημα, σχεδον μεχρι παρεξηγησης ...
Ομως δεν μπορω να αλλαξω τον χαρακτηρα καθενος . ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΩ !! Νομιζω οτι το εχετε καταλαβει το τελευταιο διαστημα ιδιαιτερα ....
Καλησπερα
ΥΓ : Σε ολα πρεπει να υπαρχει ενα οριο . Και το οριο του καθενος φτανει εκει που αρχιζει του αλλου ..
Στειλε της μήνυμα φίλε , δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να δίνουν το τηλέφωνο τους δημόσια.Δεν έχω παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα, οπότε την έννοια του post την αντιλαμβάνομαι στο περίπου. Θέλω όμως να ρωτήσω πως γίνεται η επικοινωνία μαζί σου;
ΚαλησπέραΔεν έχω παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα, οπότε την έννοια του post την αντιλαμβάνομαι στο περίπου. Θέλω όμως να ρωτήσω πως γίνεται η επικοινωνία μαζί σου;
Μόνο τα δικά μου πμ έχουν άγχοςΚαλησπέρα
Απλα. Με πμ ;)
Ελα.... γκρινιαρηΜόνο τα δικά μου πμ έχουν άγχος
λες να σε κόλλησα τη Τρίτη τακαμουρι? Μου το ανέλυσες διεξοδικά πάντως δε μπορώ να πωΕλα.... γκρινιαρη
Νανι τωρα μην μας βρει κανα τακαμουρι παλι
Προβληματα στο θυρεοειδη δεν κολλανε μην ανησυχειςλες να σε κόλλησα τη Τρίτη τακαμουρι? Μου το ανέλυσες διεξοδικά πάντως δε μπορώ να πω
α οκ για να κοιμηθώ ήσυχος για αυτό σε λεω δασκάλα τα ξέρεις όλα τελικαΠροβληματα στο θυρεοειδη δεν κολλανε μην ανησυχεις
Αντε νανι ;)α οκ για να κοιμηθώ ήσυχος για αυτό σε λεω δασκάλα τα ξέρεις όλα τελικα
Τι είναι αυτό το τρακαμουρι, κάτι γιαπονεζικο; Καλή Κυριακή! :-*Ελα.... γκρινιαρη
Νανι τωρα μην μας βρει κανα τακαμουρι παλι
Κωνσταντίνου και Ελένης δες και εγώ δεν ήξερα από ένα επεισόδιο της σειραςΤι είναι αυτό το τρακαμουρι, κάτι γιαπονεζικο; Καλή Κυριακή! :-*
Yπηρχε μια υπονοια οτι εχω για hasimoto, και εγω το κοροιδευα <<τακαμουρι>> που ειχε η Ελενη στο <<Kωνσταντινου και Ελενης>>Τι είναι αυτό το τρακαμουρι, κάτι γιαπονεζικο; Καλή Κυριακή! :-*
Με το που το ανέφερες, το έβαλαν το επεισόδιο.Yπηρχε μια υπονοια οτι εχω για hasimoto, και εγω το κοροιδευα <<τακαμουρι>> που ειχε η Ελενη στο <<Kωνσταντινου και Ελενης>>
Αλλα τελικα ολα καλα. Απλος υποθυρεειδισμος
Καλημερα Νικο μου :-* :-* Καλη Κυριακη
χαχααχ όντως. Τελικά δεν υπάρχει άντρας που να μπορεί στα αντισταθεί στην Χατζή . Ακόμα και ο αντ1. Κάποιος καρφώθηκε απο τον αντ1...Με το που το ανέφερες, το έβαλαν το επεισόδιο.
Τώρα στον αντ1
Εχω τα μεσα βρε εγωΜε το που το ανέφερες, το έβαλαν το επεισόδιο.
Τώρα στον αντ1
χαχααχ όντως. Τελικά δεν υπάρχει άντρας που να μπορεί στα αντισταθεί στην Χατζή . Ακόμα και ο αντ1